Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce ulei sa folosesc pentru Vitara?

anovac

Postări Recomandate

• 2 ani mai târziu...

Re: Ce ulei sa folosesc pentru Vitara?

A folosit cineva Elf Tranself Synthese 75W90 ata pentru cutie de vteza, cutie de transfer si diff-uri ? Stiu ca in cutii trebuie GL-4 si in diff-uri GL-5 dar pe uleiul mentionat scrie ca e mare scula si indeplineste standardele GL-4, GL-5 si altele, ca este recomandat pentru orice tip de echipament de transmisie, bla, bla.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A folosit cineva Elf Tranself Synthese 75W90 ata pentru cutie de vteza, cutie de transfer si diff-uri ? Stiu ca in cutii trebuie GL-4 si in diff-uri GL-5 dar pe uleiul mentionat scrie ca e mare scula si indeplineste standardele GL-4, GL-5 si altele, ca este recomandat pentru orice tip de echipament de transmisie, bla, bla.

pune exact ce zice cartea GL-4 si GL - 5.

in monentul fabricatiei masinii astea erau uleiurile.

si eu ca multi altii am pus ceva mai bun. am folosit Motul (de curse cica).

a fost ok o perioada, apoi l-am dat jos(isi schimbase culoarea si aveam ceva zgomote) si am pus ce trebuie.

ancuta_laurentiu@yahoo.com

tel. 0767585379

Link spre comentariu

poti folosi uleiurile mentionate de tine,dar daca masina este folosita la off road atunci este recomandat sa schimbi uleiul macar la 2 ani,din cauza solicitarii foarte mari,indiferent de kilometraj(ori cum nu faci 10000 de off road)

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare