ocsi22 Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 Re: Ce ulei sa folosesc pentru Vitara? merge si 20 w 50 vara . in general se foloseste in functie de temperatura ext.si uzura motorului . TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: Ce ulei sa folosesc pentru Vitara? Deci...ca sa scot capacul negru de la distributie dau fulia de jos, jos? Sau numai curelele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
slough Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Re: Ce ulei sa folosesc pentru Vitara? A folosit cineva Elf Tranself Synthese 75W90 ata pentru cutie de vteza, cutie de transfer si diff-uri ? Stiu ca in cutii trebuie GL-4 si in diff-uri GL-5 dar pe uleiul mentionat scrie ca e mare scula si indeplineste standardele GL-4, GL-5 si altele, ca este recomandat pentru orice tip de echipament de transmisie, bla, bla. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Ce ulei sa folosesc pentru Vitara? A folosit cineva Elf Tranself Synthese 75W90 ata pentru cutie de vteza, cutie de transfer si diff-uri ? Stiu ca in cutii trebuie GL-4 si in diff-uri GL-5 dar pe uleiul mentionat scrie ca e mare scula si indeplineste standardele GL-4, GL-5 si altele, ca este recomandat pentru orice tip de echipament de transmisie, bla, bla. pune exact ce zice cartea GL-4 si GL - 5. in monentul fabricatiei masinii astea erau uleiurile. si eu ca multi altii am pus ceva mai bun. am folosit Motul (de curse cica). a fost ok o perioada, apoi l-am dat jos(isi schimbase culoarea si aveam ceva zgomote) si am pus ce trebuie. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Ce ulei sa folosesc pentru Vitara? A folosit cineva Elf Tranself Synthese 75W90 ata pentru cutie de vteza, cutie de transfer si diff-uri ? Stiu ca in cutii trebuie GL-4 si in diff-uri GL-5 dar pe uleiul mentionat scrie ca e mare scula si indeplineste standardele GL-4, GL-5 si altele, ca este recomandat pentru orice tip de echipament de transmisie, bla, bla. poti folosi uleiurile mentionate de tine,dar daca masina este folosita la off road atunci este recomandat sa schimbi uleiul macar la 2 ani,din cauza solicitarii foarte mari,indiferent de kilometraj(ori cum nu faci 10000 de off road) suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate