ciprian Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Cand cuplez 4x4 Part Time se aprinde numai cateodata ( foarte rar) cu toate ca 4x4 functioneaza... de la ce poate fi? off jeep cherokee 2.5 i on mitsubishi outlander turbo 2.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: Nu se aprinde Part Time daca te uitai cu atentie pe aici ...gaseai raspunsul.... treaba asta tine de senzori...de oxidarea contactelor acestora.....de functionarea lor necorespunzatoare....etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: Nu se aprinde Part Time Salut, Ciprian ! Pe aripa din dreapta fata, in compartimentul motor, ai un switch de vacuum. E foarte aproape de locasul antenei radio. S-ar putea tu sa ai acolo bateria masinii. Ridici capota, te duci in dreapta masinii si te uiti in acea zona, pe peretele interior al contra-aripii. Dimensiunile brute ale piesei sunt cam 5x5x5 centimetri. In piesa intra un furtun de vacuum si un fir electric. Daca furtunul respectiv e plesnit sau are pori (care se maresc la caldura), se pierde vacuumul si switch-ul nu are cu ce sa lucreze. Alte variante: - contact electric imperfect la soclul becului in bord (vibratii, oxidare, etc) - contact electric imperfect la switch-ul de vacuum (aceleasi motive) - pierderi vacuum pe circuit Si eu zic sa te asiguri ca si roata dreapta fata trage in regim de 4x4, daca puntea este prevazuta cu "Vacuum Disconnect" (planetara din dreapta fata este din doua bucati in acest caz). Acum o saptamana am avut o iesire in teren mai lejera, si am rulat in 4x3, becul fiind stins. O zi mai tarziu am montat un kit care inlocuieste comanda cu vacuum a cuplarii planetarei din dreapta, si am aruncat afara toate furtunele de vacuum (si cele de plastic, si cele de cauciuc). Acum nu mai am switch-ul de vacuum pe masina, iar in regim de 4x4, becul se aprinde ca si inainte. Kit-ul respectiv contine printre altele si un switch electric care intrerupe masa din circuitul electric in regim de 4x2, inchizand circuitul in regim de 4x4. Si tot vacuumul e inlocuit cu un cablu de otel. Hardcore, fara moarte ! Si acum pot rula in 4x2, 4x3 si 4x4. Succes la identificarea switch-ului de vacuum ! Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian Postat Aprilie 27, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: Nu se aprinde Part Time Multumesc pentru ajutor. o sa incerc maine sa-i dau de capat off jeep cherokee 2.5 i on mitsubishi outlander turbo 2.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Nu se aprinde Part Time La cutia de trasfer, ai cuplat o mufa electrica la un sensor care se activeaza cind cuplezi 4x4, s-ar putea sa nu functioneze acel senzor !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: Nu se aprinde Part Time senzorii de la reductor, sau contacte oxidate... la mine nu mai merg de cand am intrat in prima balta cu aproape toata masina... la una din ele au ramas si se aprind indiferent cum e cuplat reductorul, la cealalta nu se mai aprind.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate