Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cauciucuri pentru noroi pt suzi

Vizitator lavrentie

Postări Recomandate

Vizitator lavrentie

Stiu ca sunt destul de multe discutii pe aceasta tema, dar...

Pe vitara mea, pe care urmeaza sa o inalt, am GENERAL GRABBER AT2 (225\75\15). - pe macadam- bune

- iarna- bunicele

- asfalt- bune

- noroi- nu e pt ele. dupa ce se invart de 2-3 ori devin slikuri

Asadar caut niste cauciucuri, nu cele mai scumpe, dar nici cele mai proaste,( BUNE SI MAI IEFTINE - DACA SE POATE) pentru a le monta pe alte jante de tabla in special pt noroi, dar fara sa-mi rupa masina.

As vrea o recomandare pt dimensiunea 215\75\15.

Am primit la telefon o recomandare de la un membru deosebit al clubului, dar nu am gasit aceasta dimensiune, si imi este jena sa-l mai deranjez.

VA MULTUMESC TUTUROR SI VA UREZ SA VA BUCURATI DE NATURA SI DE MOTOARE TURATE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator soso-bum

Re: cauciucuri pentru noroi pt suzi

Stiu ca sunt destul de multe discutii pe aceasta tema, dar...

Pe vitara mea, pe care urmeaza sa o inalt, am GENERAL GRABBER AT2 (225\75\15). - pe macadam- bune

- iarna- bunicele

- asfalt- bune

- noroi- nu e pt ele. dupa ce se invart de 2-3 ori devin slikuri

Asadar caut niste cauciucuri, nu cele mai scumpe, dar nici cele mai proaste,( BUNE SI MAI IEFTINE - DACA SE POATE) pentru a le monta pe alte jante de tabla in special pt noroi, dar fara sa-mi rupa masina.

As vrea o recomandare pt dimensiunea 215\75\15.

Am primit la telefon o recomandare de la un membru deosebit al clubului, dar nu am gasit aceasta dimensiune, si imi este jena sa-l mai deranjez.

VA MULTUMESC TUTUROR SI VA UREZ SA VA BUCURATI DE NATURA SI DE MOTOARE TURATE

raport pret-calitate ,si durabilitate sunt resapatele de la pneus elitte(italia) sau de la insaturbo bucuresti(spania) 300lei buc

te tine peste 40000km,nu fac zgomot,si merg si pe strada si pe teren:ycat despre dimensiune da ,,215/70 sau 215/75

si poti sal deranjezi pe om la telefon si acum la ora 0:ha:

Link spre comentariu

niste trekkere resapate te-ar coafa cel mai bine

merge bine si pe asfalt nu huruie

merge bine si pe macadam

merge bine si in noroi

si se prezinta bine si pe zapada

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Daca vrei numai noroi eu iti recomand imitatii Simex undeva pe la 350 lei bucata poate gasesti si mai ieftin eu am de la BP Pneus si sunt foarte multumit cam huruie pe asfalt dar daca iti trebuie doar pentru offroad sunt perfecte daca masina nu este inaltata nu iti intra 215/75/15 din cele resapate,moriginale nu stiu dar daca nu vrei sa inalti masina pune 195/70/15 ziarelli au crampoane mari si iti intra sunt undeva pe la 300 lei bucata si au cele mai mari crampoane dintre cele resapate,daca o inalti merg fara probleme 215/80/15 care sunt cele mai mari ce poti sa pui pe o vitara fara sa ai in viitor probleme de rupt planetare,diferential fata etc.,au cei de la ziarelli 215/80/15 la 350 de lei

Offroad Club Sibiu
Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Salutare,as avea si eu o intrebare,am luat samuraiul din avatar,din UK avind cauciucuri de 35x14,5\15,nu stiu ce modificari are dar merge destul de bine in teren,as vrea sa pun 33x12.5\15,credeti ca si cu acestea risc sa rup ceva,am inteles ca la samurai ar merge maxim 31,la mine gentile sunt foarte late si nu cred ca pot pune 31

Link spre comentariu

Salutare,as avea si eu o intrebare,am luat samuraiul din avatar,din UK avind cauciucuri de 35x14,5\15,nu stiu ce modificari are dar merge destul de bine in teren,as vrea sa pun 33x12.5\15,credeti ca si cu acestea risc sa rup ceva,am inteles ca la samurai ar merge maxim 31,la mine gentile sunt foarte late si nu cred ca pot pune 31

Pai nu inteleg ceva? daca spui ca ai 35 , de ce nu ar incapea 31?

Link spre comentariu

de-astea am si eu si le recomand. In afara de simex-uri, nush ce-ar fi mai bun pe namoale. Pe strada am facut 13.000, pe off-road cam 2000. Sunt 30% uzate dar au inceput sa uruie putin, lucru care la inceput nu s-a pomenit. Oricum, sunt absolut geniale!

http://www.delta-grup.ro/index.php?page=detaliiprodus&idp=842

Jimny "moapsa" M13A
Link spre comentariu

salutare tuturor!!!

am cumparat si eu acum o luna o vitara si sunt foarte multumit de ea.am pe ea cauciucuri Bridgestone Dueler 255/60/15.Intreb si eu ,fara suparare cam ce cauciucuri de noroi as putea sa-mi cumpar ,si sa fie bune si pt. zapada?

multumesc mult.sunt incepator

Link spre comentariu

salutare tuturor!!!

am cumparat si eu acum o luna o vitara si sunt foarte multumit de ea.am pe ea cauciucuri Bridgestone Dueler 255/60/15.Intreb si eu ,fara suparare cam ce cauciucuri de noroi as putea sa-mi cumpar ,si sa fie bune si pt. zapada?

multumesc mult.sunt incepator

Bridgestone Dueler de care? AT, MT? Astea le folosesti iarna, iar pentru noroi iti iei copii Simex.

Nu gasesti cauciucuri bune de noroi, dar bune si pe zapada...

La fel ca si la ski. Cand vrei sa prinzi viteza te lasi pe canturi... suprafata mai mica de frecara aluneci mai tare... Crampoane? bune in noroi, slabe pe zapada.

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Link spre comentariu

Vizitator UNGUREANU DORIN

salutare din nou,si totusi ce parere aveti de cauciucuri de 33x12,5\15 pe samurai,la mine incap lejer.ma gindesc sa iau profil simex de la delta grup.

nu stiti niste 35x12.5 r15 profil pentru noroi ?

Link spre comentariu

de-astea am si eu si le recomand. In afara de simex-uri, nush ce-ar fi mai bun pe namoale. Pe strada am facut 13.000, pe off-road cam 2000. Sunt 30% uzate dar au inceput sa uruie putin, lucru care la inceput nu s-a pomenit. Oricum, sunt absolut geniale!

http://www.delta-grup.ro/index.php?page=detaliiprodus&idp=842

Aveti mare grija cu profilul asta, acum pe ploile astea :wink:

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Aveti mare grija cu profilul asta, acum pe ploile astea :wink:

Salut! Eu am profilul asta la cauciucuri ( TZ GOMME Cross Country) si sunt f multumit de ele. Folosesc masina numai prin padure si pe camp, namoale si drumuri forestiere. De ce nu sunt bune pe ploaie??

Link spre comentariu

eu n-am avut nicio problema pe carosabilul umed. Mai mult, sansele de acvaplanare cu saharele sunt mult scazute, chiar datorita profilului... Dupa ce le fac siping (chiar l-am rugat pe colegul nostru Iulianul sa-mi dea cateva detalii), trec cu ele si prin iarna. Am eu asa o presimtire ca o sa se comporte admirabil :))

Jimny "moapsa" M13A
Link spre comentariu

Ce parere aveti de BF Goodrich MT T/A KM2?

http://www.bfgoodrich.co.uk/bfgoodrichuk/en/tyres/advantages/20080704145444.html

Dupa review-urile existente pe net, se pare ca noul model este mult mai bun, iar pe sosea mai silentioase.

Cristi

Life is short. Don't blink, you might miss something :wink:
Link spre comentariu

Ce parere aveti de BF Goodrich MT T/A KM2?

http://www.bfgoodrich.co.uk/bfgoodrichuk/en/tyres/advantages/20080704145444.html

Dupa review-urile existente pe net, se pare ca noul model este mult mai bun, iar pe sosea mai silentioase.

Cristi

Din auzite... mai slabe pe teren, mai bune pe asfalt si se uzeaza mai greu

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Link spre comentariu

Multumesc frumos. Le comandasem deja la RazvanGTC, maine ar trebui sa le primesc. Revin cu pareri dupa ce le montez (inca mai caut un set de jante).

Cristi

Life is short. Don't blink, you might miss something :wink:
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare