Yonutz Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. Starea de opacitate este data de aceste discutii interminabile ... Lucrurile sunt extrem de clare. Toate aceste supozitii si comparatii nu fac decat sa duca omul in ceata, sa nu mai inteleaga nimic. Vrei sa vezi filmul la cinema, PLATESTI biletul! Vrei sa vezi filmul acasa ai mai multe variante: -il cumperi oficial, iti cumperi tv, DVD etc -il cumperi de pe piata neagra IEFTIN dar cu anumite riscuri, la fel iti cumperi tv, DVD etc Cam asa e si cu legalitatea, competitiile si competitorii astia ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. Starea de opacitate este data de aceste discutii interminabile ... Lucrurile sunt extrem de clare. Toate aceste supozitii si comparatii nu fac decat sa duca omul in ceata, sa nu mai inteleaga nimic. Vrei sa vezi filmul la cinema, PLATESTI biletul! Vrei sa vezi filmul acasa ai mai multe variante: -il cumperi oficial, iti cumperi tv, DVD etc -il cumperi de pe piata neagra IEFTIN dar cu anumite riscuri, la fel iti cumperi tv, DVD etc Cam asa e si cu legalitatea, competitiile si competitorii astia ... Dintr-o data totul a devenit foarte clar... Ce bine ca sunt printre noi unii care pur si simplu stiu orice. alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. Starea de opacitate este data de aceste discutii interminabile ... Lucrurile sunt extrem de clare. Toate aceste supozitii si comparatii nu fac decat sa duca omul in ceata, sa nu mai inteleaga nimic. Vrei sa vezi filmul la cinema, PLATESTI biletul! Vrei sa vezi filmul acasa ai mai multe variante: -il cumperi oficial, iti cumperi tv, DVD etc -il cumperi de pe piata neagra IEFTIN dar cu anumite riscuri, la fel iti cumperi tv, DVD etc Cam asa e si cu legalitatea, competitiile si competitorii astia ... Imprumut DVD original de la tine! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. ...din pacate aceste discutii o sa duca in continuare la lipsa doritorilor de a mai participa la evenimente si concursuri....vezi evenimentele care sunt in pregatire.....noi am experimentat deja aceasta criza....ne gandim serios daca mai facem "Cupa Brasov"....Sorry NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. "...din pacate aceste discutii o sa duca in continuare la lipsa doritorilor de a mai participa la evenimente si concursuri....vezi evenimentele care sunt in pregatire.....noi am experimentat deja aceasta criza....ne gandim serios daca mai facem "Cupa Brasov"....Sorry" nu cred ca discutiile duc la lipsa participantilor. DIn discutiile astea, poate ne mai luminam si noi aia mici si cu bube in cap si ne gandim de 2 ori inainte de a mai baga bani intr-o masina pt a participa la ceva. Asta e toata problema. Eu am renuntat la ideea de a mai cheltuii bani pt asta. Tin masina doar la nivelul de a ma putea simti bine la micile intalniri "ilegale". Pe de o parte e bine ca se poarta aceste discutii acum, macar am economisit niste bani, nervi si timp. Ca si mine cred ca sunt destui. Macar am bagat banii stransi pt pregatirea masinii in altceva. Norocu meu ca o aparut FRASu la timp si m-am luminat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. "...din pacate aceste discutii o sa duca in continuare la lipsa doritorilor de a mai participa la evenimente si concursuri....vezi evenimentele care sunt in pregatire.....noi am experimentat deja aceasta criza....ne gandim serios daca mai facem "Cupa Brasov"....Sorry" nu cred ca discutiile duc la lipsa participantilor. DIn discutiile astea, poate ne mai luminam si noi aia mici si cu bube in cap si ne gandim de 2 ori inainte de a mai baga bani intr-o masina pt a participa la ceva. Asta e toata problema. Eu am renuntat la ideea de a mai cheltuii bani pt asta. Tin masina doar la nivelul de a ma putea simti bine la micile intalniri "ilegale". Pe de o parte e bine ca se poarta aceste discutii acum, macar am economisit niste bani, nervi si timp. Ca si mine cred ca sunt destui. Macar am bagat banii stransi pt pregatirea masinii in altceva. Norocu meu ca o aparut FRASu la timp si m-am luminat pai vezi...tocmai te-ai contrazis...."nu cred ca discutiile duc la lipsa participantilor"....."ne gandim de 2 ori inainte de a mai baga bani intr-o masina pt a participa la ceva"...fara sa-ti fii dat seama ai enuntat... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. pai vezi...tocmai te-ai contrazis...."nu cred ca discutiile duc la lipsa participantilor"....."ne gandim de 2 ori inainte de a mai baga bani intr-o masina pt a participa la ceva"...fara sa-ti fii dat seama ai enuntat... Nu se contrazice, zoli! Ceea ce spune el este ca dicutiile nu pot produce sciziuni daca nu exista un motiv bine intemeiat de conflict. Ceea ce nimeni nu delimiteaza aici este natura conflictului! Este una morala? Materiala? Sociala? Legislativa? Eu zic ca e una morala! Atat! In rest toti suntem de acord ca FRAS-CNOR TREBUIE SA EXISTE SI SA FIM IN LEGALITATE! Despre morala in Romania insa....NO COMMENT! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 (editat) Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. Nu cunosc detaliile acestui subiect,am spicuit din primele pagini si poate ca ma insel dar gindul m-a adus direct la vorba " dezbina si cucereste " in doua etape. Prima este in curs,urmind ca in functie de rezultate sa urmeze sau eventual sa renunte la monopolizarea acestui frumos sport de catre o adunatura de hiene"angajati la stat" ,care dupa cum bine se stie au lucrat intotdeauna impotriva intereselor sau placerilor cetateanului de rind.Asi dorii din tot sufletul sa aberez de data aceasta insa daca se va adeverii ca nu m-am inselat,atunci identitatea,independenta,competitiile sportive off-road de orice fel,ale cluburilor 4x4 vor fi in pericol. Editat Mai 12, 2010 de alk ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. Mda Petre....Cu aceste vorbe ma incurajezi...sa fii fost... nu momentul si locul, ci "evenimentul" ales gresit,de aia am aceasta impresie?Totusi ....anul trecut la orice eveniment inainte cu 2-3 saptamani era lista cu zeci de inscrisi....Acu n-ai curajul sa actualizezi...... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. pai, ia sa ne uitam putin la taxele de participare de anu trecut, si la cele de anu asta. Daca tot e criza, s-au marit. Sau ma insel eu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. Totusi ....anul trecut la orice eveniment inainte cu 2-3 saptamani era lista cu zeci de inscrisi....Acu n-ai curajul sa actualizezi...... Aceasta este REALITATEA! Trist, dar real si asta in timp ce unii chiar cred ca totul este LIMPEDE! KAMIKAZE TEAM va incerca sa onoreze in acest an toate CUPELE, pe langa etapele din Campionat! Sper sa nu traiesc ziua in care offroaderii din tara asta sa-si spuna unii altora: ba, eu vin la tine, tu vii la mine! Ca la nunti si la botezuri!:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. Aceasta este REALITATEA! Trist, dar real si asta in timp ce unii chiar cred ca totul este LIMPEDE! KAMIKAZE TEAM va incerca sa onoreze in acest an toate CUPELE, pe langa etapele din Campionat! Sper sa nu traiesc ziua in care offroaderii din tara asta sa-si spuna unii altora: ba, eu vin la tine, tu vii la mine! Ca la nunti si la botezuri!:ha: Vezi ca noi am creat precedentul....Am venit la voi ,voi la noi...cine se mai baga?:ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 (editat) Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. Parearea mea este, ca desi este ''criza'' si sau marit taxele de participare au fost introduse si acele carnete de sportivi, licente, taxe etc, de concureni nu or sa duca lipsa acele cluburi care organizeaza competitii cu feedback-uri pozitive:y asta ar trebui sa va (sa ne) puna pe ganduri :wink: Editat Mai 12, 2010 de Vali alias Babu KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. @Drujba Nu e cazul sa fi ironic ...Sunt convins ca se va insista in competitiile organizate cu legalitatea la capitolul acoperirii unor riscuri ale organizatorilor si ale participantilor ...lucru extrem de normal, pana la urma! Deabia dupa acest an competitional vom putea sa analizam si sa emitem pareri ... Acu' netrecand nici macar prin vreo etapa de campionat nu putem emite opinii despre "cum ar fi daca n-ar fi". Parerea mea. @mosu Ar fi bine sa se poata ...imprumuta! :grin: O sa te uimesc ...cand o sa-ti spun ca exista solutii sa fi in legalitate si sa nu bagi mana adanc in buzunar ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. Nu cunosc detaliile acestui subiect,... Ca multi altii. Nu cunosti detaliile dar totusi te hazardezi ca sa faci hiene pe niste oameni pe care nu ii cunosti si habar n-ai ce au facut ei pana acum. Asta se numeste ipocrizie de prost gust. @alk, noi am mai vorbit si sper ca sa nu te superi pe mine pt ca iti spun direct parerea mea. Din pacate, comportament de genul acesta au si altii. Si eu eram asa inainte. Rebel, spuneam vrute si nevrute inainte ca sa studiez si sa verific informatiile. Era usor. Asta pana am patit-o de cateva ori si mi-am dat seama ca jigneam gratuit si fara motiv niste oameni care s-au dovedit a fi super ok. Bai fratilor, daca va intereseaza subiectul si vreti sa va dati cu parerea obiectiv, de ce naiba nu studiati toate informatiile inainte? RADU FLORIN (Floyota) (Offroad Adventure Romania) LIPOVAN OCTAVIAN (Offroad Club Tg. Mures) RASTY-PETZALIS GABRIEL (Bucovina Offroad) GIGI GAVRILA (Offroad Adventure Romania - Buzau) KIRKOSA GYULA (Transylvania Offroad Cluj) OSTAFI DRAGOS (Offroad Racing Romania - Bucuresti) COPACINSCHI ROBERT (Offroad Club Iasi) Astia sunt membrii comisiei. Am avut placerea sa ii cunosc personal in diverse situatii pe toti si de aceea imi permit ca sa ii caracterizez. Sunt oameni din offroadul romanesc. Nu politicieni impusi de un partid care e la un moment dat la putere. Mai putin Ostafi Dragos care e implicat in offroad de mai putina vreme (vreo 3 ani dar trage tare ca sa ii ajunga pe ceilalti din urma si participa la cele mai tari competitii), ceilalti sunt oameni care au facut multe pentru offroadul din Roamnia, de multa vreme. Organizari de competitii importante, concurenti la majoritatea competitiilor oficiale, etc... Sunt oameni care au trecut prin toate etapele offroadului din Romania. @alk L-ai cunoscut personal pe vreunul din ei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. am specificat din start ca nu cunosc detaliile acestui subiect,nu am vrut sa supar pe nimeni este doar o impresie la prima vedere si mai mult nimic.Imi cer scuze, o parere nu este nicidecum o acuzatie,inca odata daca am suparat pe cineva imi cer scuze! ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. .....si inca ceva,nu faceam referire la colegii nostrii,eu am pus in balanta asociatia,si celelalte parti implicate(ocolul silvic,primaria etc.) ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. . RADU FLORIN (Floyota) (Offroad Adventure Romania) LIPOVAN OCTAVIAN (Offroad Club Tg. Mures) RASTY-PETZALIS GABRIEL (Bucovina Offroad) GIGI GAVRILA (Offroad Adventure Romania - Buzau) KIRKOSA GYULA (Transylvania Offroad Cluj) OSTAFI DRAGOS (Offroad Racing Romania - Bucuresti) COPACINSCHI ROBERT (Offroad Club Iasi) Astia sunt membrii comisiei. Am avut placerea sa ii cunosc personal in diverse situatii pe toti si de aceea imi permit ca sa ii caracterizez. Sunt oameni din offroadul romanesc. .... Sunt oameni care au trecut prin toate etapele offroadului din Romania. ........ Toti au cont aici pe forum ? Ce ID au aici pe forum ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. Chiar nu ma intereseaza in mod direct,dar am inteles din primele pagini ca a fost vorba despre o competitie cu circuit inchis,fara acces membrilor acestui club,apoi am mai inteles ca nici nu ati fost informati decit in ultimul moment cu titlu de spectatori,apoi am mai inteles ca organizatorul principal este o asociatie necunoscuta clubului sau cluburilor 4x4,apoi am inteles din cele citite ca in afara de citiva romani probabil nu intimplator alesi au participat straini si pe bani multi,cam asta reiese la prima vedere,daca asa s-au petrecut lucrurile,cine pe cine jigneste? Eu unul sunt novice si nu am pretentii de nici un fel,dar voi? Asta am inteles eu si inca odata sau si de 1000x imi cer scuze daca este vorba despre altceva! ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. tot voiam sa intreb despre schimbarea titlului...cine stabileste...sau care sunt criteriile de incadrare a discutiilor in penibile sau nu ?:grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. tot voiam sa intreb despre schimbarea titlului...cine stabileste...sau care sunt criteriile de incadrare a discutiilor in penibile sau nu ?:grin: Eu am schimbat titlul topicului pt ca cel vechi nu mai corespundea cu continutul actual. :grin: Cat despre criteriile de incadrare a discutiilor, las la latitudinea fiecaruia ca sa stabileasca in ce categorie se incadreaza anumite discutii. Din punctul meu de vedere, chiar exista si discutii cu caracter jenant si penibil in acest topic dar si discutii obiective. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. Ma intreb daca dihonia nu cumva a fost bagata de aparitia in imagine a unei institutii a statului? CNOR e al nostru, dar FRAS si MTS(sau whatever) sunt ale lui Boc, si e posibil ca la un moment dat sa devina exponenti ai foamei de bani. Daca motoarele peste 2000 cmc au fost declarate de unii "de fitze", nu ii opreste nimeni sa declare si sportul cu motor in offroad o fitza suprema, taxabila ca atare. Noi ne conversam aici in contradictoriu pentru ceva ce pleaca din alta parte. Nu m-ar mira ca in curand CNOR sa trebuiasca sa devina pavaza in relatia cu ministerul a ce a mai ramas a fi sport in tara asta. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 (editat) Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. Mi s-a atras atentia ieri ca imi dau cu parerea in necunostinta de cauza,asadar am inceput sa citesc mai amanuntit cam pina la pag.12 pentru ca mai mult nu mi-a permis "inteligenta". Cu cea mai mare parere de rau pentru toti colegii de pe 4x4,imi sustin afirmatia de la pag.21 cu toate ca nu ma asteptam la atita lipsa de viziune a ce se intimpla in spatele acestei povesti. Imi este foarte clar acuma ca cineva are intentia sa monopolizeze offroadul romanesc si dupa cum bine se vede prima faza este in plina desfasurare,iar sfirsitul,lent dar sigur, va fi un offroad in genul partidelor de vinatoare ale lui tiriac atit ca organizare cit si desfasurare. Nici nu este de mirare avind in vedere usurinta cu care romanul poate fi invrajbit impotriva connationalului sau,istoria ne-a dovedit fara tagaduiala ca de fiecare data ne-am taiat singuri craca de sub noi.Cit despre mindria de-a fi roman, cu tot respectul pentru aceeia care mai au putere sa se mindreasca, eu am ajuns la concluzia ca noi romanii suntem un popor de lasi,tradatori,pupincuristi,mincinosi,introvertiti, drept pentru care ne meritam soarta!!!! Asadar din aceste considerente eu am incetat de ceva timp sa mai fiu mindru ca sunt roman,un motiv in plus este chiar infiltrarea in aceasta comunitate a "traditiei romanesti". Am vazut atitea "filme" cu psd,pnl,prm,pdl,punr,pur, etc, incit le recunosc intentiile si procedurile. ORICE SE NASTE IN RO SI CRESTE FRUMOS TRAIESTE LIBER DOAR PINA LA MAJORAT. Cred ca nu este nevoie de traducere si credeti-ma ca stiu ce spun. Cu toate aceste avem o sansa; SA STIM CE VREM SI SA RAMINEM UNITI !...........altfel .... Editat Mai 13, 2010 de alk ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. Mi s-a atras atentia ieri ca imi dau cu parerea in necunostinta de cauza,asadar am inceput sa citesc mai amanuntit cam pina la pag.12 pentru ca mai mult nu mi-a permis "inteligenta". Cu cea mai mare parere de rau pentru toti colegii de pe 4x4,imi sustin afirmatia de la pag.21 cu toate ca nu ma asteptam la atita lipsa de viziune a ce se intimpla in spatele acestei povesti. Imi este foarte clar acuma ca cineva are intentia sa monopolizeze offroadul romanesc si dupa cum bine se vede prima faza este in plina desfasurare,iar sfirsitul,lent dar sigur, va fi un offroad in genul partidelor de vinatoare ale lui tiriac atit ca organizare cit si desfasurare. Nici nu este de mirare avind in vedere usurinta cu care romanul poate fi invrajbit impotriva connationalului sau,istoria ne-a dovedit fara tagaduiala ca de fiecare data ne-am taiat singuri craca de sub noi.Cit despre mindria de-a fi roman, cu tot respectul pentru aceeia care mai au putere si speranta sa se mindreasca, eu am ajuns la concluzia ca noi romanii suntem un popor de lasi,tradatori,pupincuristi,mincinosi,introvertiti, drept pentru care ne meritam soarta!!!! Asadar din aceste considerente eu am incetat de ceva timp sa mai fiu mindru ca sunt roman,un motiv in plus este chiar infiltrarea in aceasta comunitate a "traditiei romanesti". Am vazut atitea "filme" cu psd,pnl,prm,pdl,punr,pur, etc, incit le recunosc intentiile si procedurile. ORICE SE NASTE IN RO SI CRESTE FRUMOS TRAIESTE LIBER DOAR PINA LA MAJORAT. Cred ca nu este nevoie de traducere si credeti-ma ca stiu ce spun. Cu toate aceste avem o sansa; SA STIM CE VREM SI SA RAMINEM UNITI !...........altfel .... Daca citeai tot si pe pagina 21 gaseai un raspuns la obiect la toate 23 paginile "Nu se contrazice, zoli! Ceea ce spune el este ca dicutiile nu pot produce sciziuni daca nu exista un motiv bine intemeiat de conflict. Ceea ce nimeni nu delimiteaza aici este natura conflictului! Este una morala? Materiala? Sociala? Legislativa? Eu zic ca e una morala! Atat! In rest toti suntem de acord ca FRAS-CNOR TREBUIE SA EXISTE SI SA FIM IN LEGALITATE! Despre morala in Romania insa....NO COMMENT! - Petre Niteanu __________________" Chiar nu inteleg de ce esti revoltat si pe cine... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Discutii despre legalitate. Unele la obiect, altele jenante si penibile. Nu sunt revoltat si nu am nimic impotriva legalitatii,ba din contra,dar sa fie o legalitate LEGALA in drepturi si obligatii,nu o legalitate conjucturala in functie de anumite interese de grup. ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate