Membedeep Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Salut! Tuturor ne plac masinile, cu siguranta. Va aduc aminte de un eveniment ce va avea loc la Cluj, pe 15-16 Mai, la Polus Center. E vorba de etapa de Campionat European de Drift, King of Europe. Nu sunt masini 4x4, ci doar cu RWD. Este un eveniment cu participare internationala, deci un motiv de mandrie pentru noi, chiar daca e alt domeniu de motorsport. Indemanare la viteze ceva mai mari :) Daca va intereseaza si va pasioneaza, m-am gandit ca e ceva interesant. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: Eveniment auto - King of Europe Drift, la Cluj, 15-16 Mai A fost si la Timisoara. Am platit 200.000 si am stat 30 min. Se chinuiau cateva BMW-uri sa faca opt-uri. Mie nu mi-a placut. Ma gandesc ca e la inceput aceasta competitie si se va cizela cu timpul dar momentan ... don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Membedeep Postat Aprilie 29, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: Eveniment auto - King of Europe Drift, la Cluj, 15-16 Mai Salut! Nu confunda, ca la TM au fost numai romani, era etapa de campionat national. Aici sunt vreo 40-50 de piloti, si doar 8 romani. Sunt sigur ca e alt nivel, altceva decat la Timisoara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Eveniment auto - King of Europe Drift, la Cluj, 15-16 Mai Acuma văd topicul ăsta. Voi fi şi eu prezent acolo. Voi picta pe viu în faţa voastră.:h5 Am făcut anunţul aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=52864 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate