patroler Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Salutare baieti, stiu ca exista kit de arcuri elicoidale pt.Range Rover P38. Stie cineva unde a-si gasi, si la ce pret? Merci!:h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: Kit pt.modificaea susp.Range P38 pe arcuri http://www.paddockspares.com/pp/RANGE_ROVER_P38/Suspension/P38_Air_to_Coil_Conversion_Kit.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Aprilie 29, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: Kit pt.modificaea susp.Range P38 pe arcuri Merci mult bobo!!!!Ai si montat asa ceva?:h5 Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: Kit pt.modificaea susp.Range P38 pe arcuri din pacate eu sunt cu defender, deci n-am avut la ce sa-l montez :) mai asteapta un pic poate primesti reply-uri de la alti colegi care au montat asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
treger_felix Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Kit pt.modificaea susp.Range P38 pe arcuri Am un amic care a renuntat la suspensia cu perne de aer si a montat asa ceva, chestia e ca garda masinii s-a inaltat, iar masina a devenit putin mai "barca" decat era inainte. Land Rover Freelander TD4 Alfa Romeo 166 2.5V6, 24v - ex. Alfa Romeo 156 2.0TS - ex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate