Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

indreptat tabla auto lovita de grindina

Lipoveanu

Postări Recomandate

stie cineva un atelier care face asemenea lucrare ....??????????

cunosc ca exista o tehnologie noua care scoate acele galme ... cu ventuze ...lasere...magneti ..... habar nu am ...

am vazut cu oki mei ( aia albastrii) o masina lovita grav de grindica cu vreo 50 lovituri ...a fost la Timisoara la un atelier... cand a ajuns acasa era ca noua ... parea nefiresc cat de bine a iesit ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: indreptat tabla auto lovita de grindina

Si in SV este o firma (JKL) care cica indreapta problemele de genul asta cu ventuze, magneti, chestii... Nerv1 de pe forum il stie pe proprietar.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Da, este o asa metoda. Se numeste PDR (Paintless Dent Repair),poti cauta pe youtube sa vezi cum anume procedeaza. Foloseind diverse scule la diverse unghiuri se poate indrepta. Conditia e ca vopseaua nu trebuie sa fie crapata. Iese f bine, am vazut multe masini facute si nu numai de la grindina ci si de la bump-urile de zi cu zi..lovituri de portiera, accidentari usorae..etc. Partea naspa la ele sunt acele indoituri care se afla in canturi. Ce e pe cupola , portiera e ok ca sunt suprafete intinse dar daca ai la unghi unde ai probabilitatea cea mai mare sa ai intaritura dedesubt ..nu prea...chit:hl Daca la alea cu intaritura nu se poate..mai este si tehnica Spot Repair..adica iti vopseste numai bucatica afectata si nu tot elementul..mi se pare ok. Cu bani totul se poate face:2dr

Daca aveti nevoie de alte detalii..va stau la dispozitie

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

In Bucuresti: http://www.car-spa.ro/en/servicii/reparatii-lovituri-usoare

Cautasem pt mine acum ceva timp, dar mi s-au parut scumpi.

L.E. si altii: http://www.metalotehnica.ro/Reparatii-Grindina-Fara-Vopsire-38.html

Editat de costa
"O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare