pit ciprian Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Zona Oradea :br d-le Septi, ia arata-ne si noua jucaria ta! HMMM dl COCO.........VREI SA VEZI JUCARIA LUI sSEPTI...:pt:ha: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Zona Oradea buna seara cititorilor!!! intai multumesc celor care au constituit convoiul ce s-a deplasat pe ruta derna-sacalasau ! sper ca un pic [ceva mai mult ] de miscare le-a facat bine [am avut parte de ozi frumoasa] ! colectivul nostru se formeaza incet si devine din ce in ce mai sudat lucru care ma bucura foarte mult !!! ca urmare va aduc la cunostinta ca pe data de 11.01.2011 [adica maine_marti] la orele 10 am. pe postul TVS se va transmite o emisiune cu noi , cu actiunile noastre !!! va invit sa va uitati !!! de asemenea sambata care urmeaza adica in 15 01 2011 ne-am planificat sa continuam actiunea din 02 01 2011 tot pe traseul zece hotare-tomnatec pentru ca am constatat, dupa cum a-ti vazut,ca RAMANE PARCA CEA MAI UITATA ZONA DE DUMNEZEU !!![dar nu si de noi] !!! eu sper sa puteti veni toti cei care a-ti participade la inceput!!! cum primesc inregistrarea de la domnul de la realitatea tv va dau de stire !!! pana atunci va salut si va las[sper] in bratele celor drgi voua !!! Prezent!:g de data asta nu mai am chef...:x Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ineedmoney93 Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Zona Oradea ... de asemenea sambata care urmeaza adica in 15 01 2011 ne-am planificat sa continuam actiunea din 02 01 2011 tot pe traseul zece hotare-tomnatec pentru ca am constatat, dupa cum a-ti vazut,ca RAMANE PARCA CEA MAI UITATA ZONA DE DUMNEZEU !!![dar nu si de noi] !!! eu sper sa puteti veni toti cei care a-ti participade la inceput!!! cum primesc inregistrarea de la domnul de la realitatea tv va dau de stire !!! pana atunci va salut si va las[sper] in bratele celor drgi voua !!! Aveti deja un traseu stabilit ? Sper sa n-am program sambata si sa ma alatur voua, mai ales ca stiu zona destul de bine ;) (of of modestia asta ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Zona Oradea buna seara cititorilor!!! intai multumesc celor care au constituit convoiul ce s-a deplasat pe ruta derna-sacalasau ! sper ca un pic [ceva mai mult ] de miscare le-a facat bine [am avut parte de ozi frumoasa] ! colectivul nostru se formeaza incet si devine din ce in ce mai sudat lucru care ma bucura foarte mult !!! ca urmare va aduc la cunostinta ca pe data de 11.01.2011 [adica maine_marti] la orele 10 am. pe postul TVS se va transmite o emisiune cu noi , cu actiunile noastre !!! va invit sa va uitati !!! de asemenea sambata care urmeaza adica in 15 01 2011 ne-am planificat sa continuam actiunea din 02 01 2011 tot pe traseul zece hotare-tomnatec pentru ca am constatat, dupa cum a-ti vazut,ca RAMANE PARCA CEA MAI UITATA ZONA DE DUMNEZEU !!![dar nu si de noi] !!! eu sper sa puteti veni toti cei care a-ti participade la inceput!!! cum primesc inregistrarea de la domnul de la realitatea tv va dau de stire !!! pana atunci va salut si va las[sper] in bratele celor drgi voua !!! As vrea sa vin si eu simbata cu voi sa va <stresez> un pic dar din pacate nu pot dar va doresc distrctie placuta! Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hummer Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Zona Oradea buna seara la tot unde ve internit ??????si la ce ora? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chingonica Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Zona Oradea Ceao Fabrizio ! Stai linistit te anunta baietii!:h5 Patrol Y60 - 96 tocator de $ L200 2.5 - 2008 producator de $ RENAULT MEGAN 1.5 dci 2009 tocator de $ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Zona Oradea HMMM dl COCO.........VREI SA VEZI JUCARIA LUI sSEPTI...:pt:ha: :ha::ha::ha: I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Zona Oradea sincer sa fiu am vazut tractorul lui septi azi dimineata si dupamasa dar n-am avut curaj sa-i fac niste poze. maine vin eu cu poze daca septi va lasa curiosi :)):ft umanitara2 tot pe acelasi traseu mergem? asta-nseamna ca iar trebuie sa se strice roata pajero-ului lui cipri in acelasi loc? :grin: serios vorbind, ar fi interesant sa facem traseul pe noroi dar probabil cei cu cauciucuri de strada nu vor putea veni. cam care ar fi traseul abordat de data aceasta? exact acelasi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Zona Oradea Stati linistiti. Maine dimineata va scot din ceata:as VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Zona Oradea Coco ai cerut :pt si ai primit :as pai atunci : :pt:as :ha::ha::ha: Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Zona Oradea Bun venit, Paul. Multumim pentru vinul fiert (ps: super de gasca si tatal tau). Bun venit, Fabrizio. Frumos tare Wrangler-ul tau. Abia astept sa vad niste impresii dupa noroiala de azi, sper ca la urmatoarea sa fiu si eu prezent... Toate cele bune, C. hai sa-mi spun eu impresiile, ca tot e un forum liber si democratic s-a anuntat ca mergem pe un traseu, cu intentia de a continua actiunea umanitara, dar a iesit o mare varza; argumentez: 1. pe parcursul traseului propus de organizatori n-am intalnit niciun "beneficiar" pentru pachete, probabil ca alimentele nedistribuite (au) vor expira(t) in scurt timp 2. am pierdut o gramada de timp pentru ca au fost printre noi "temerari deschizatori de drumuri" fara M/T-uri, asta chiar daca stabilisem cu conducatorii grupului o ordine de urcare in punctele dificile 3. n-am avut parte macar de un peisaj care sa fi transformat "utilul" in "placut"; nu ne-am oprit nici sa mancam, ce sa mai vorbesc de poze.. 4. ar mai fi de cateva lucruri, dar nu vreau sa fiu rautacios si sa incep cu atacuri la persoana. Desi n-o sa inteleg niciodata colegii care arunca plastice pe jos si/sau calca in picioare ortografia limbii romane:uameni (si aici nu ma refer la Fabrizio). Ca sugestii pentru iesirile viitoare: - e important sa se anunte din timp si sa se respecte numarul exact de masini (cum bine zicea un tovaras, "e bine sa fim multi, dar deja am fost prea multi") - e bine sa existe un conducator de grup, care sa deschida calea cu o masina "potenta" si sa le comunice celorlalti cum (daca) se poate trece. Razvan Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xti Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Re: Zona Oradea Faina noroiala voastra de Duminica. Nu stiu cat voi mai rezista "pe banca", cred c-o sa-mi iau macar vreun patruped (magar ?) pana-mi vine randul si mie.... :care Sper sa ne vedem Sambata. Cristi PS: Referitor la pdv exprimat de Razvan: critica (sau orice alt termen sinonim agreat) poate fi, intr-adevar, foarte constructiva. Nici rabdarea nu este de neglijat insa, cu atat mai mult atunci cand un grup se afla la inceput de drum. Editat Ianuarie 10, 2011 de Xti Virusat off-road, in asteptarea antidotului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Zona Oradea hai sa-mi spun eu impresiile, ca tot e un forum liber si democratic s-a anuntat ca mergem pe un traseu, cu intentia de a continua actiunea umanitara, dar a iesit o mare varza; argumentez: 4. ar mai fi de cateva lucruri, dar nu vreau sa fiu rautacios si sa incep cu atacuri la persoana. Desi n-o sa inteleg niciodata colegii care arunca plastice pe jos si/sau calca in picioare ortografia . Ai dreptate . Dar nu putem fi toti la fel, iar pt limbaj asa suntem noi ,astia de prin ardeal ( stim noi care ) deci nu are rost sa iei foc. LUCIO:cl Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Re: Zona Oradea hai sa-mi spun eu impresiile, ca tot e un forum liber si democratic 4. ar mai fi de cateva lucruri, dar nu vreau sa fiu rautacios si sa incep cu atacuri la persoana. Desi n-o sa inteleg niciodata colegii care arunca plastice pe jos si/sau calca in picioare ortografia . Ai dreptate . Dar nu putem fi toti la fel, iar pt limbaj asa suntem noi ,astia de prin ardeal ( stim noi care ) deci nu are rost sa iei foc. LUCIO:cl Vrei sa spui ca ardelenii sunt agramati, sau ce..? poate nunteleg-i cens-eamn-a s-a calc-i i-n picioar-e ortografia:fr2 poate nu-ntelegi ce-nseamna sa calci in picioare ortografia asa cum ii spuneam la telefon azi lui Cristi alias chingonica (ocazie cu care "s-a spalat de pacate"), bine-ar fi ca fiecare din noi sa invete ceva bun cu ocazia fiecarei ture - sunt sigur ca intelegi ce vreau sa spun. Nu trebuie s-o iei personal. Editat Ianuarie 10, 2011 de PeCoclauri Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea Dupa cum am promis iata utilajul din dotare VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea septi zi-le colegilor si detalii gen diferential blocabil spate, etc :grin: cum ti-am zis iti zic si aici, ma bucur ca in sfarsit ti-ai implinit visul (de pe cand aveai vitara tot visai la diferential blocabil spate cel putin) sper ca sambata esti prezent la iesire ca de nu iti fur roata de rezerva :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea Salutare! Datorita cresterii grupului nostru ,apar noi "membri" si pentru ca toata lumea are interesul ca acest grup sa creasca si sa se pastreze compact,propun o intalnire la care sa ne adunam toti(cei care vor) si de comun acord sa stabilim niste reguli(de bun simt).Propun ziua de intalnire vineri la ora 19 la Colors. Concluziile oricum le vom publica pe forum,dar cei care sunt interesati sa respecte aceste reguli,ar fi bine sa fie prezenti,pentru a elimina orice discutii ulterioare.Nu vreau sa ma erijez in vreun lider,dar ar fi pacat ca acest grup care incet,incet capata contur sa se sparga inainte de a apuca sa creasca. Astept si parerile voastre. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea Vrei sa spui ca ardelenii sunt agramati, sau ce..? poate nunteleg-i cens-eamn-a s-a calc-i i-n picioar-e ortografia:fr2 poate nu-ntelegi ce-nseamna sa calci in picioare ortografia asa cum ii spuneam la telefon azi lui Cristi alias chingonica (ocazie cu care "s-a spalat de pacate"), bine-ar fi ca fiecare din noi sa invete ceva bun cu ocazia fiecarei ture - sunt sigur ca intelegi ce vreau sa spun. Nu trebuie s-o iei personal. Ciau Razvan nu cred ca are rost sa intram in cuvinte stiintifice eu unul nu ma refeream la orto (modul de a scrie corect).Vezi cand sunt mai multi apar mai multe discuti. Eu initial ti-am scris pt vocabularul nostru o idee mai porcos. CIAO:cl Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea Salutare! Datorita cresterii grupului nostru ,apar noi "membri" si pentru ca toata lumea are interesul ca acest grup sa creasca si sa se pastreze compact,propun o intalnire la care sa ne adunam toti(cei care vor) si de comun acord sa stabilim niste reguli(de bun simt).Propun ziua de intalnire vineri la ora 19 la Colors. Concluziile oricum le vom publica pe forum,dar cei care sunt interesati sa respecte aceste reguli,ar fi bine sa fie prezenti,pentru a elimina orice discutii ulterioare.Nu vreau sa ma erijez in vreun lider,dar ar fi pacat ca acest grup care incet,incet capata contur sa se sparga inainte de a apuca sa creasca. Astept si parerile voastre. Cipri eu unul sunt deacord chiar sa fi si LIDERUL acestui :cl din zona noastra. Iar binenteles sunt anumite aspecte de discutat in grup. Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea buna off roadisti bihoreni,sunt Adrian si ma bucur ca v-am cunoscut duminica.Sper sa mai iesim impreuna! pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea Baieti, poate unii dintre voi vor zice "Oare ce se baga asta care nu a venit cu noi in teren?" dar permiteti-mi cateva ganduri de la un :old ! Trebuie tinut cont de niste reguli, zic eu minime, in cazul unor iesiri de genul acesta : - traseul trebuie ales astfel incat toata lumea care participa sa aiba macar sanse mininme sa-l parcurga. Asta poate fi plictisitor pentru cei "potenti" insa ajuta mult la unirea trupei. Este bine sa existe trasee alternative pentru cei mai putin dotati, pe unde sa poata ocoli anumite zone periculoase sau imposibil de trecut cu o masina nepreparata. - exista si reversul celor de mai sus - echipa trebuie aleasa in asa fel incat sa faca fata cerintelor minime impuse de un anumit tip de traseu. - cel care alege traseul este in anumita masura (macar moral) raspunzator pentru itegritatea tuturor participantilor - nu trebuie sub nici o forma si cu nici un motiv abandonat un coleg pe traseu. Corect ar fi - Daca l-am luat cu noi si nu poate sa treaca, cineva se sacrifica si il insoteste pana intr-un loc de unde se descurca singur sau ne intoarcem impreuna cu el si gasim un traseu accesibil.Mai e si varianta de a-l purta "la cravata" toata ziua - poate pentru data vitoare va fi mai pregatit. Grupul nostru e inca in formare, nici nu ne cunoastem bine unii pe altii. Trebuie sa avem rabdare unul cu altul. Mai e mult pana sa avem intelegere si incredere deplina unul in altul, in situatii critice chiar sa ne punem viata practic in mainile celuilalt (si sa stiti, aceste nu sunt doar cuvinte mari - e suficient sa-i recomanzi cuiva o urcare periculoasa si respectivul, neexperimentat fiind, sa se rostogoleasca 100 de metri intr-o rapa) Va rog sa nu va suparati, tot ce am scris mai sus e doar parerea mea, sunt doar cateva ganduri (unii forumisti ar zice "de frustrat" ) despre cum as vedea eu asemena iesiri. :tk Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea Baieti, poate unii dintre voi vor zice "Oare ce se baga asta care nu a venit cu noi in teren?" dar permiteti-mi cateva ganduri de la un :old ! Trebuie tinut cont de niste reguli, zic eu minime, in cazul unor iesiri de genul acesta : - traseul trebuie ales astfel incat toata lumea care participa sa aiba macar sanse mininme sa-l parcurga. Asta poate fi plictisitor pentru cei "potenti" insa ajuta mult la unirea trupei. Este bine sa existe trasee alternative pentru cei mai putin dotati, pe unde sa poata ocoli anumite zone periculoase sau imposibil de trecut cu o masina nepreparata. - exista si reversul celor de mai sus - echipa trebuie aleasa in asa fel incat sa faca fata cerintelor minime impuse de un anumit tip de traseu. - cel care alege traseul este in anumita masura (macar moral) raspunzator pentru itegritatea tuturor participantilor - nu trebuie sub nici o forma si cu nici un motiv abandonat un coleg pe traseu. Corect ar fi - Daca l-am luat cu noi si nu poate sa treaca, cineva se sacrifica si il insoteste pana intr-un loc de unde se descurca singur sau ne intoarcem impreuna cu el si gasim un traseu accesibil.Mai e si varianta de a-l purta "la cravata" toata ziua - poate pentru data vitoare va fi mai pregatit. Grupul nostru e inca in formare, nici nu ne cunoastem bine unii pe altii. Trebuie sa avem rabdare unul cu altul. Mai e mult pana sa avem intelegere si incredere deplina unul in altul, in situatii critice chiar sa ne punem viata practic in mainile celuilalt (si sa stiti, aceste nu sunt doar cuvinte mari - e suficient sa-i recomanzi cuiva o urcare periculoasa si respectivul, neexperimentat fiind, sa se rostogoleasca 100 de metri intr-o rapa) Va rog sa nu va suparati, tot ce am scris mai sus e doar parerea mea, sunt doar cateva ganduri (unii forumisti ar zice "de frustrat" ) despre cum as vedea eu asemena iesiri. :tk scuze ca ma bag si eu dupa o iesire,dar organizatorul sau cel care cunoaste traseul ar trebui sa specifice (aproximativ daca se poate )gradul de dificultate (cum ar fi :usor ,normal, greu, extrem ) si eventual un traseu alternativ in caz de probleme grave(copaci rasturnati,alunecari de teren etc) pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea Salutare! Nu stiu cati dintre voi au vazut emisiunea de la TVS despre actiunea noastra umanitara,a fost acuma dimineata de la ora 10 si un sfert aprox.pana la ora 11. Invitat in emisiune a fost Radu (al nostru) si vreau sa-i multumim pentru felul in care ne-a prezentat pe noi toti si ceea ce facem si nu in ultimul rand cum a stiut sa prezinte actiunea noastra umanitara. A fost difuzat si clipul de la umanitara,cel care l-am postat si aici pe forum,care i-a sensibilizat chiar si pe cei de la tvs si au zis ca ne asteapta cu materiale de la urmatoarea actiune si vor face din nou o emisiune despre asta sunt sigur. Multumim inca o data lui Radu care s-a descurcat foarte bine ! :tk Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea Salutare! Nu stiu cati dintre voi au vazut emisiunea de la TVS despre actiunea noastra umanitara,a fost acuma dimineata de la ora 10 si un sfert aprox.pana la ora 11. Invitat in emisiune a fost Radu (al nostru) si vreau sa-i multumim pentru felul in care ne-a prezentat pe noi toti si ceea ce facem si nu in ultimul rand cum a stiut sa prezinte actiunea noastra umanitara. A fost difuzat si clipul de la umanitara,cel care l-am postat si aici pe forum,care i-a sensibilizat chiar si pe cei de la tvs si au zis ca ne asteapta cu materiale de la urmatoarea actiune si vor face din nou o emisiune despre asta sunt sigur. Multumim inca o data lui Radu care s-a descurcat foarte bine ! :tk Multumim Radu,:tk sper ca are cineva inregistrata emisiunea (sunt a servici si nu am putut sa vad) 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Zona Oradea Felicitari Septi pt.achizitie, faina masina, sa o folosesti fara evenimente.:bravo Felicitari Radu pt. aparitia la TVS :tk Vineri am sa vin si eu la Collors :2dr Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate