Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Oradea - Comunitatea

Filip

Postări Recomandate

Re: Zona Oradea

Am ajuns acasa (o parte din trupa), dupa un abandon datorat gumelor, mai bine zis a lipsei acestora. S-a adeverit din nou ca profilul Cobra/Mud Sport/Cross sau cum s-o mai fi numind e zero in namol cleios.

Am pus niste poze si filmulete pe Picasa - nu stiu cum am "reusit", dar s-au lipit de albumul de la trial.

http://picasaweb.google.com/pfarago.ro/Trial_11_dec_2010?feat=directlink

Pozele cu zapada sunt din 11.dec, celelalte sunt de azi.

Toate cele bune!

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

acest lucru nu este off-road adeverat

ieste pentru masine iesite de la Reprezentanţa

asta e off road[ATTACH=CONFIG]96884[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]96885[/ATTACH]

Ahaaa.............pfffff, ala da off road:1:uameni

Noi astia..suntem asa mai slabuti, poate iti gasesti si tu vreun grup cu care sa iesi, cu masini "super pregatite"

Link spre comentariu

asta e off road[ATTACH=CONFIG]96884[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]96885[/ATTACH]

:ha::ha::ha::ha::ha:, da intradevar observ cat de dur si de adevarat ii off-rodul la voi :hl, iti dai seama cat de priceputi sunteti la Off-road.... masina aia rasturnata pe drumul drept da dovada de foarte multa pricepere si indemanare , noi ROMANIIIIII nu gasim o placere din rasturnat masini, ce extrem poate fi sa-ti rastorni masina.... nu stiu sa-ti raspund la intrebare, poate ma ajuti tu.

I Love Apuseni
Link spre comentariu

asta e off road

Ai mare dreptate ! Asa e, off-road inseamna in primul rand masini rasturnate. Noi nu avem poze d'astea din doua motive - avem soferi atenti care nu rastoarna masinile si al doilea - noi NU oprim.

Apropo, rasturnari d'astea numai la :2dr!

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Apropo @hummer - daca tot ai deschis cutia Pandorei - dupa tine ceea ce a facut un maestru pe partia de la Hidisel PRINTRE COPIII SI PARINTII iesiti la sanius e offroad adevarat, nu-i asa?

Pentru noi, romanii:

Dragilor, una din cauzele pentru care poate in curand vom ajunge sa ne dam si noi in "rezervatii" - circuite inchise - este si genul acest de off-road pe care-l practica maestrii emeriti ai sportului de peste hotare la noi in tara!

Editat de bigdaddy

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

problema nu ieste da ca te restorn da ca ai incercat

problema ieste cund nu incerc

off road isemena se duc masina la limita nu pe drum drept

asa ghendesc eu pote voi no

nu vreo se ve superat !!!!!!!!!!!eu caut adrenalina no plitisea

mie adrenalina me da munt e padure nu pe campagne drept!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

stimabile domn cu boasele mari , pune poze si filmari cu masina ta, nu cu ce gasesti pe youtube, carcotasi deastia ca si tine sunt multi domnule hummer.:C

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tu crez ca eu fac un video pe transu drept nu me interesasa de 2 pose eu am pus un video de baiet ca cu panda face off road da ca vrei mergem in padure e facem transei adeverat

eu sono calmo

Link spre comentariu

hummer tu mai mult faci offroad de trotuar la cum parchezi hummerul pe trotuar astfel incat pietonii sa fie nevoiti sa-ti ocoleasca masina pe drum. si nu o data am vazut treaba asta din pacate ...:sh2asta asa ca veni vorba :)

Link spre comentariu

hummer tu mai mult faci offroad de trotuar la cum parchezi hummerul pe trotuar astfel incat pietonii sa fie nevoiti sa-ti ocoleasca masina pe drum. si nu o data am vazut treaba asta din pacate ...:sh2asta asa ca veni vorba :)

probabil e adeverat pentru asta am cumperat hummer se parchezi or unde

Link spre comentariu

io zic sa va opriti aici pana nu degenereaza treaba in masuratori de cardane

fiecare face off road dupa -masina, experienta,posibilitati de preparare etc,

asa cum se stie fiecare nash isi are nasul. io zic sa nu ne laudam singuri sa ii lasam pe altii sa ne laude

hummer sunt de acord cu tine ca off road este cu totul altceva dar pt a deonstra asta trebuie sa te lupti cu cei mari si asta inseamna campionatul national ....du-te o etapa de curios, sunt convins ca acolo vei gasi nivelul la care vezi tu off roadul

Link spre comentariu

io zic sa va opriti aici pana nu degenereaza treaba in masuratori de cardane

fiecare face off road dupa -masina, experienta,posibilitati de preparare etc,

asa cum se stie fiecare nash isi are nasul. io zic sa nu ne laudam singuri sa ii lasam pe altii sa ne laude

hummer sunt de acord cu tine ca off road este cu totul altceva dar pt a deonstra asta trebuie sa te lupti cu cei mari si asta inseamna campionatul national ....du-te o etapa de curios, sunt convins ca acolo vei gasi nivelul la care vezi tu off roadul

multumesc ai dreptate !!!!!eu fac off road de 15 an am partecipat la tote avenimente ce mai tare din lume pena in 2003

am fost in malasia in state la moab in logoda in russia ,croatia trophi , monaco breslao. am arganizat seletie pentru rainforest challeng la italia am un club unde sun presidente am firma de pregatire masine de teren in italia ecc si am testat masine pentru firme cum mercedes in 2002 am facut udine capo nord sponsor mercedes ecc

de cund am venit pentru lucru la romania am lasat off road

acuma am vrut se me duc la competite in romania numa trebuie un copilot e echipa se iesim se incercam masine , pentru asta am cerut da ca ieste echipa la oradea

nu vreo se me laud cer iertare se ve am superat !!!!!!!!!!

iest la oradea cineva ca vrea se partecipa la competitie????????????

multumesc fabyimg035.jpg.cd815d69c5ca0ebeb1c30b9145161670.jpg

Link spre comentariu

super experiente te invidiez sincer

legat de campionat toti visam sa participam , problema cea mai mare este evident ...lipsa banilor

daca ai posibilitatea sa participi, du-te. iti tinem pumnii. as fi mandru sa vad un oradean (fie el si italian) pe podium

Link spre comentariu

Buna baieti cum a fost astazi?

Ati fost la Hidisel?

Am pus eu ceva poze , putine si "subtiri" - vezi undeva inainte de balacareala cu @hummer... Baietii care au mers azi mai departe nu cred ca au avut aparate la ei din pacate. Asteptam o relatare completa.

Am fost 6 masini daca am numarat bine:

Septi (cu DaKaR copilot)

Ciprian Pit

Dorin

Cipri (daca am retinut bine) cu o 1/2 Toyota (restul s-a taiat si dat la fier vechi :grin: - sper ca stii de gluma)

Mihai - cu o bijuterie de Wrangler Rubicon stock

si subsemnatul.

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Am fost 6 masini daca am numarat bine:

Septi (cu DaKaR copilot)

Ciprian Pit

Dorin

Cipri (daca am retinut bine) cu o 1/2 Toyota (restul s-a taiat si dat la fier vechi :grin: - sper ca stii de gluma)

Mihai - cu o bijuterie de Wrangler Rubicon stock

si subsemnatul.

Ai uitat-o pe a 7-a? Cea autohtona?:bx

A fost super mai ales cand am ramas pe burta:j

Multumesc celorlalti care m-au scos:tk:tk

VITARA V6

IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old

A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr

Link spre comentariu

Dupa ce dl Septimiu s-a retras au inceput lucrulile serioase, organizatorul traseului, dl Eugen:h5, ne-a indrumat pe un o vale in padure, traseu extrem, nu s-a putut iesi de acolo decdat cu troliu.

A venit si noaptea si am hotarat sa ne intoarcem dar intr-o vale ff mocirloasa am reusit sa dejantez un cauciuc, dar cu ajutorul troliului pe care l-am lega intr-un pom pt putea schimba roata si cu ajutorul neppretuit al celorlalti:tk:tk:tk am reusit sa mergem merg mai departe. Am ajuns greu in oradea, masina merge greu, scartaie si are un miros ciudat. o sa vad zilele urmatoare despre ce e vb. oricum a f o iesire f reusita. regret ca nu am avut aparatul la mine......

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare