adivan Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 (editat) Re: Zona Oradea - Comunitatea io zic ca asta-i scula adevarata Editat Februarie 25, 2011 de Astral pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea io zic ca asta-i scula adevarata Despre chainlink mai poti citi si ce s-a scris aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?47150-unde-poti-ajunge......Chainlink-extreme&highlight=chainlink REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea multumesc d-nul Astral,da' degeaba ca noi nici pe astea pe care le avem vad ca nu le mai folosim.S-o cam dat toata lumea la fund de cind e mai "ieftina" benzina sau asteapta primavara....DACA VREA SA IASA CINEVA SIMBATA SA ANUNTE!!!!!.la tel 0744753766 pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 (editat) Re: Zona Oradea - Comunitatea Adivan stai linistit ca o sa iesim dar trecem acum printro perioada de amortire prin care si natura trece, uni isi pregatesc masinile altii intradevar hiberneza dar intr-o saptamana, doua incepem sa iesim pe aici aproape si apoi si pe 2-3 zile numai sa dea frunza!:banana:dr1:wr:cort Editat Februarie 25, 2011 de Ile Dacian Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea io zic ca asta-i scula adevarata de mult urmaresc monstri de acestia dar costa cel putin cat un x5 ..asa cu indulgenta daca il faci tu,hai sa revenim la a noastre :ooo:ca:dr2:ft:dr1:be Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea uitati la un zil rusia Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea superbarosanilor stimabilul dl dorin pofteste sa se joace maine in zapada pe ruta hidisel, mierlau, sumugiu. impreuna cu el mai sunt 3 masini, cine mai doreste sa fie maine dimi prezent la el in fata atelierului[hidisel] la orele 10. va doresc distractie gramada:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea a venit primavaraaaa!!! dezmortirea:ypu sambata propun o iesire, de dimineata pana seara, hotaram impreuna pe unde sa ne noroim:banana ce parere aveti? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea in sfirsit!!! am crezut ca o murit internetu' ,ce ziceti de zona Dobresti-valea videi-10 hotare-virciorog-oradea? pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea In sfarsit! Votez pentru 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea nu prea-i coada la iesirea de simbata pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea N-a dat frunza inca! :ha: Plus ca bate-un vant de criza prin rezervor, mamaaa-mamaaaa!:ang3 Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea vreo 5 masinute tot ne adunam:h5, sa ne hotaram pe unde mergem, se pare ca ruta propusa de stimabilul adi e prea departe pt majoritatea, din dif motive:grin: din acest motiv propun o ruta mai apropiata, ex mierlau, sumugiu tasad, dragesti sau alte propuneri domnilor? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Eu, din pacate, nu va pot incurca cu prezenta. Ma cere datoria in alta parte. Va doresc un weekend fain, plin de noroi si fleasca ! Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea salutare tuturor sunt proaspat posesor de vitara 3 usi cu prelata am luato gata inaltata si ceva caucioace de noroi as vrea sa o incerc si eu umpic cu voi sa nu raman pe undeva solo. am sa citesc cand am timp mi multe apoi sunt la pagini aici de citesti 3 zile:banana Salut!O parte dintre noi o sa iesim sambata ,deseara o sa postez eu traseul si ora de plecare,daca vrei esti binevenit cu noi. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Am deschis topic nou la Iesiri la sfarsit de saptamana pt iesirea de maine. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Lincul direct pt iesirea la sf.de saptamana este: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61980-Noroiala-in-padurile-Hidiselului-05.03.2011&p=681527#post681527 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marii.an Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea as veni si eu,am un y60 ,dar nu merge la off-road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea as veni si eu,am un y60 ,dar nu merge la off-road poti veni cu noi ( copilot ) daca vrei.... daca vrei pot sa-ti las un nr de tel.. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Domnilor, ati facut o iesire superba Sambata in zona Tasad, eu regret ca nu am participat, dar vin cu o propunere: O iesire cu un scop ecologic, si anume plantare de puieti (copaci) tot in Tasad, care de fapt este o rezervatie ecologica. Ar fi nevoie de aprox. 1000 de puieti pe care ii putem achizitiona din Sacuieni (maxim 300 ron). Am luat legatura cu administratorul rezervatiei D-nul Bobse Gavril (tata lui Narcis) care ne pune la dispozitie uneltele necesare, ne va surprinde cu un traseu frumos de off road care se va incheia cu o masa campeneasca . Acestea fiind spuse si in speranta ca ne vom strange cat mai multi, noi va asteptam cu drag pentru a petrece o zi frumoasa in natura DUMINICA 20.03.2011. Pana acum s-au anuntat urmatorii: Ionut (ted)-Samurai Cipri (Mitsubishi) Radu (Defender) Coco (Patrol) Florin (Vitara) ..... lista este deschisa Deschid un topic si in sectiunea dedicata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Cateva date despre rezervatia Tasad: Zona a fost declarata rezervatie geologica in 1971, cu situri paleontologice, speologice si arheologice. In 2007, aici a luat fiinta "situl natural 2000 Tasad", datorita existentei aici a unui numar important de specii de animale care populeaza anumite biotopuri (pasuni, stancarii, paduri, pesteri), protejate la nivel national si european. Pe suprafata rezervatiei au fost create 3 poteci tematice. In poteca speologica sunt incluse pesterile Tasad si Stracos, in cea paleontologica sunt incluse punctele in care au fost descoperite fosile de mamifere marine, scoici sau corali, iar poteca arheologica va include complexele arheologice dacice de pe dealul Cetateaua. Ar mai fi multe de povestit despre aceste locuri frumoase din Bihor, dar nu vreau sa va plictisesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea as veni si eu,am un y60 ,dar nu merge la off-road Ti-am vazut azi masina, cu tot respectul..... pentru barile alea puteai sa-ti iei un calibra. Noi incercam sa scapam de ele, nu sa le facem mai mari:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marii.an Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Cu toate ca nu prea vreau sa recunosc ,ai dreptate.Ce sa faci,din greseli inveti nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Intrebare? Sfarsitul asta de saptamana se iese pe undeva? Sau va pregatiti pentru saptamana viitoare?:dr2 Pe atunci 80% ca vin si eu:banana VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea respectabililor scoatem sambata nasucul la o tura Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate