Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zona Oradea - Comunitatea

Filip

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Zona Oradea - Comunitatea

io zic ca asta-i scula adevarata

Despre chainlink mai poti citi si ce s-a scris aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?47150-unde-poti-ajunge......Chainlink-extreme&highlight=chainlink

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc d-nul Astral,da' degeaba ca noi nici pe astea pe care le avem vad ca nu le mai folosim.S-o cam dat toata lumea la fund de cind e mai "ieftina" benzina sau asteapta primavara....DACA VREA SA IASA CINEVA SIMBATA SA ANUNTE!!!!!.la tel 0744753766

pastrati curatenia pe trasee!!!
Link spre comentariu

Adivan stai linistit ca o sa iesim dar trecem acum printro perioada de amortire prin care si natura trece, uni isi pregatesc masinile altii intradevar hiberneza dar intr-o saptamana, doua incepem sa iesim pe aici aproape si apoi si pe 2-3 zile numai sa dea frunza!:banana:dr1:wr:cort

Editat de Ile Dacian

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

io zic ca asta-i scula adevarata

de mult urmaresc monstri de acestia dar costa cel putin cat un x5 ..asa cu indulgenta daca il faci tu,hai sa revenim la a noastre :ooo:ca:dr2:ft:dr1:be

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

superbarosanilor stimabilul dl dorin pofteste sa se joace maine in zapada pe ruta hidisel, mierlau, sumugiu. impreuna cu el mai sunt 3 masini, cine mai doreste sa fie maine dimi prezent la el in fata atelierului[hidisel] la orele 10. va doresc distractie gramada:h5

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

vreo 5 masinute tot ne adunam:h5, sa ne hotaram pe unde mergem, se pare ca ruta propusa de stimabilul adi e prea departe pt majoritatea, din dif motive:grin:

din acest motiv propun o ruta mai apropiata, ex mierlau, sumugiu

tasad, dragesti

sau alte propuneri domnilor?

Link spre comentariu

Eu, din pacate, nu va pot incurca cu prezenta. Ma cere datoria in alta parte.

Va doresc un weekend fain, plin de noroi si fleasca !

Numai bine !
Link spre comentariu

salutare tuturor

sunt proaspat posesor de vitara 3 usi cu prelata

am luato gata inaltata si ceva caucioace de noroi

as vrea sa o incerc si eu umpic cu voi sa nu raman pe undeva solo.

am sa citesc cand am timp mi multe

apoi sunt la pagini aici de citesti 3 zile:banana

Salut!O parte dintre noi o sa iesim sambata ,deseara o sa postez eu traseul si ora de plecare,daca vrei esti binevenit cu noi.

Link spre comentariu

Domnilor, ati facut o iesire superba Sambata in zona Tasad, eu regret ca nu am participat, dar vin cu o propunere:

O iesire cu un scop ecologic, si anume plantare de puieti (copaci) tot in Tasad, care de fapt este o rezervatie ecologica. Ar fi nevoie de aprox. 1000 de puieti pe care ii putem achizitiona din Sacuieni (maxim 300 ron). Am luat legatura cu administratorul rezervatiei D-nul Bobse Gavril (tata lui Narcis) care ne pune la dispozitie uneltele necesare, ne va surprinde cu un traseu frumos de off road care se va incheia cu o masa campeneasca .

Acestea fiind spuse si in speranta ca ne vom strange cat mai multi, noi va asteptam cu drag pentru a petrece o zi frumoasa in natura DUMINICA 20.03.2011.

Pana acum s-au anuntat urmatorii:

Ionut (ted)-Samurai

Cipri (Mitsubishi)

Radu (Defender)

Coco (Patrol)

Florin (Vitara)

.....

lista este deschisa

Deschid un topic si in sectiunea dedicata.

Link spre comentariu

Cateva date despre rezervatia Tasad:

Zona a fost declarata rezervatie geologica in 1971, cu situri paleontologice, speologice si arheologice.

In 2007, aici a luat fiinta "situl natural 2000 Tasad", datorita existentei aici a unui numar important de specii de animale care populeaza anumite biotopuri (pasuni, stancarii, paduri, pesteri), protejate la nivel national si european. Pe suprafata rezervatiei au fost create 3 poteci tematice. In poteca speologica sunt incluse pesterile Tasad si Stracos, in cea paleontologica sunt incluse punctele in care au fost descoperite fosile de mamifere marine, scoici sau corali, iar poteca arheologica va include complexele arheologice dacice de pe dealul Cetateaua.

Ar mai fi multe de povestit despre aceste locuri frumoase din Bihor, dar nu vreau sa va plictisesc.

Link spre comentariu

as veni si eu,am un y60 ,dar nu merge la off-road

Ti-am vazut azi masina, cu tot respectul..... pentru barile alea puteai sa-ti iei un calibra. Noi incercam sa scapam de ele, nu sa le facem mai mari:h5

1995 Nissan Patrol 2.8

Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii.

Link spre comentariu

Intrebare?

Sfarsitul asta de saptamana se iese pe undeva?

Sau va pregatiti pentru saptamana viitoare?:dr2

Pe atunci 80% ca vin si eu:banana

VITARA V6

IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old

A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare