ted Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea respectabililor scoatem sambata nasucul la o tura[/quote Prezent. :bananaPe unde te-ai gandit? Dam o fuga pana la Tasad sa vedem unde plantam copacii si sa facem un traseu pt. duminica viitoare? Poate facem si un gratar,vremea se anunta buna Deschide un topic la iesiri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Linkul direct catre iesirea de Duminica-13.03.2011 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62181-plimbare-de-primavara-la-cetatea-dacica-de-la-Tasad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Organizam duminica 27.03 un 'trial' amical in spate la cet 2. deschid un nou topic. ciao Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea TOPICUL CU TRIALUL 27.03.2011 IL GASITI AICI: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62455-Trial-amical-de-primavara-oradea-27.03.2011 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 (editat) Re: Zona Oradea - Comunitatea :sh2 O PROPUNERE Editat Martie 27, 2011 de Ile Dacian Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea :sh2 O PROPUNERE [ATTACH=CONFIG]101905[/ATTACH] nu incerci pe fond galben? 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Sau cu cercuri in jurul hartii ca la sigla de armata? Ceva elemente care sa aminteasca si de Bihor.............? VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea sau! Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea de florii o iesire? se anumta vreme buna si a dat frunza!:banana:h5,hadeti iesiti din hibernare, pe aici aproape va astept cu propuneri pe duminica.:j Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 (editat) Re: Zona Oradea - Comunitatea MI-AM LUAT MASINA :banana:banana:banana PASTE FERICIT TUTUROR ! Editat Aprilie 23, 2011 de Florin Pircalab 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Si cand botezi Patrol-ul? VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea La prima iesire, doar sa vad cum rezolv un MRL:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea MI-AM LUAT MASINA :banana:banana:banana PASTE FERICIT TUTUROR ! FELICITARI ! :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea MI-AM LUAT MASINA :banana:banana:banana PASTE FERICIT TUTUROR ! Sa te bucuri de ea sanatos si fara evenimente neplacute ! Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea felicitari :lr:lr Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Multumesc Domnilor, de cand am masina mai ajung doar seara la calculator, in rest:hm 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea no apai spor la munca!:grin: Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea am deschis topic nou pentru iesirea din weekend-ul de 1mai :cort :be http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63316-Iesire-de-1-mai-zona-coada-lacului-les&p=697742#post697742 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Domnul Florin pune si tu poze sa vada si prostimea ce masina olandeza frumoasa ti-ai luat tu:banana Un whisky si un trabuc ar fi suficient pentru a avea noroc de ea Felicitari!:br Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Azi 28.04 stimabilul si respectabilul mega grataragiu fantasticul dl Narcis implineste 18 anisori!!! LA MUUULTI ANI:B:pt:bravo:be:k Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea La Multi Ani !! Domnule Narcis!! Sa traiti domnule Cipri, wiskey e la rece:x [ATTACH=CONFIG]104420[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104421[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]104422[/ATTACH] 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea am deschis topic nou pentru iesirea din weekend-ul de 1mai :cort :be http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63316-Iesire-de-1-mai-zona-coada-lacului-les&p=697742#post697742 Nu stiu cu ce ai calcat pe bec:cn, dar nu mai ai topicul deschis:ang1 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea frumoasa masina aveti domnu florin sa va bucurati de ea. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Salut... ma scuzati ca sunt off-topic. Nu stiti unde as putea gasii un grup spate pt samurai in zona Oradea? rapoarte 11/41 Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Nu stiu cu ce ai calcat pe bec:cn, dar nu mai ai topicul deschis:ang1 1.Felicitari pentru masina e super, so folosesti fara evenimente.:br (am de unde sa iau bari imprumut cand o inmatriculez):grin: 2.am cerut lui zippo sa stearga topicul pt. ca s-a schimbat desenul.:cort 3. Narcis La Multi Ani! :k Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate