Florin Pircalab Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Salut... ma scuzati ca sunt off-topic. Nu stiti unde as putea gasii un grup spate pt samurai in zona Oradea? rapoarte 11/41 In topicul asta nu prea gasesti offtopic:grin: am vandut puntile de samurai la deva, si avea mai multe samuraie. merita incercat 0755090103 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Multumesc ... am rezolvat de la cineva din Rm Valcea. PS : Frumoasa masina Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Mersi Fofiu, Dacian, cred ca o sa se plimbe barile mele la mine, tine si Coco.:ha::ha: 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Mersi Fofiu, Dacian, cred ca o sa se plimbe barile mele la mine, tine si Coco.:ha::ha: DECI FRATI INTRU-PATROL :ha::h5:2dr! Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Masina frumoasa ca proprietarul,iti doresc investitii concludente care sa te duca pe cele mai inalte culmi,bolovani,noroaie:banana Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Luna Aprilie e o luna de sarbatoare,mai avem un sarbatorit azi(sambata) in persoana preastimabilului domn Coco(Narcisa Salbatica) LA MULTI ANI :k:k:k Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea LA MULTI ANI COCO !!!!!!!!:2dr 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Luna Aprilie e o luna de sarbatoare,mai avem un sarbatorit azi(sambata) in persoana preastimabilului domn Coco(Narcisa Salbatica) LA MULTI ANI :k:k:k salut. dar ce are coco cu narcisa doar nu a devenit brusc un pasionat de flori . la multi an coco Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea La multi ani Coco!!!!:k:k. La multi ani Narcis:k:k La telefon nu v-am putut prinde, cheful era in toi:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea salut. dar ce are coco cu narcisa doar nu a devenit brusc un pasionat de flori . la multi an coco Nu de flori este Coco pasionat, are in schimb o pasiune nebuna pt telenovele iar filmul Narcisa salbatica este cel mai bun care exista si nu scapa nici un episod...vrea nu vrea:ha: E un romantic incurabil:h5:br Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 2, 2011 Partajează Postat Mai 2, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Hei voi care ati fost de 1mai prin munti puneti ceva poze, imagini sau doar pe la pensiune....:dr ati facut offroad:t1? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea [/email]Hei voi care ati fost de 1mai prin munti puneti ceva poze, imagini sau doar pe la pensiune....:dr ati facut offroad:t1? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63316-Iesire-de-1-mai-zona-coada-lacului-les-Bihor Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea domnilor mii de multumiri pt urarile facute!!!! multa sanatate si fericire va doresc!!! :tk coco. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ineedmoney93 Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Ma poate lamuri cineva in legatura cu procesul prin care ar trebui vopsite niste jante pentru a fi cat mai rezistente la off-road(lovituri, pietre, nisip etc) ? Si de-asemenea, stie cineva unde as putea sa imi vopsesc niste jante, printr-un astfel de proces, in Oradea ? Multumesc anticipat, Paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea si eu caut un atelier in Oradea care imi poate taia si intoarce niste jante de tabla Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea taiat si intors jantge la Sigma pe Clujului de la politie 200 m pe dreapta. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Ma poate lamuri cineva in legatura cu procesul prin care ar trebui vopsite niste jante pentru a fi cat mai rezistente la off-road(lovituri, pietre, nisip etc) ? Si de-asemenea, stie cineva unde as putea sa imi vopsesc niste jante, printr-un astfel de proces, in Oradea ? Multumesc anticipat, Paul vopsit in camp electrostatic in spatele pietii mari langa fosta fabrica de blanuri si sablat undeva dincolo de salca in capatul strazii mai intrebi acolo sau undeva in episcopia Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Domnilor si Doamnelor v-as propune dupa iesirile la monumentul lui Horea sa ne intoarcem mai departe in istorie pana la Daci si sa vizitam anul acesta monumente-situri dacice cum ar fi: -sanctuarul circular de la Sarmizegetusa sau -Sfinxul din Bucegi, sau alte monumente sacre pe care le avem p'aci prin tara.:cort Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anjin_san Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Domnilor si Doamnelor v-as propune dupa iesirile la monumentul lui Horea sa ne intoarcem mai departe in istorie pana la Daci si sa vizitam anul acesta monumente-situri dacice cum ar fi: -sanctuarul circular de la Sarmizegetusa sau -Sfinxul din Bucegi, sau alte monumente sacre pe care le avem p'aci prin tara.:cort Salut, in Muntii Orastiei, va fi putin mai dificil.Pe langa rangeri, exista de vreo doi trei ani echipe speciale de la Jandarmerie, care asigura paza armata a zonei.Masura s-a luat datorita scandalului cu jefuitorii de comori dacice.In momentul in care localnicii vor vedea masinile, o sa ne trezim cu patrula pe cap, perchezitie masini, intrebari...unde, de ce...etc.. Nu stiu daca este nevoie sau nu de permis special sa urcam in zona, dar pot sa ma interesez. Eu sunt de loc din Orastie si anul asta la sfarsitul lunii iunie sau in iulie chiar am de gand sa ajung din nou in zona pentru o saptamana de plimbari pe munte. Exista si ghid si trasee, cunosc niste baieti care stiu zona ca-n palma. Multumesc, Razvan Off road student on Patrol 260. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ineedmoney93 Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Se mai organizeaza iesiri pe mai multe zile ? (campare, etc) Cum ramane cu primul weekend din august ? Dar cu urmatorul Trial ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea Ramane undeva la inceputul lui august o expeditie dar joi vom hotara plecarea iar cu trialul undeva la inceputul luni septembrie.:h5 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Amarok de drive test Salut In data de 08.08.2011 dupa amiaza o sa avem la dispozitie un Amarok de drive test.Ma gandeam sa facem o iesire cu el in zona Hidisel sau undeva in apropiere pentru un test drive.Ma gandeam initial la pista de concurs pentru ca ce gasesc eu pe net(filmulete) nu prea ma conving.Inca nu stiu ce anvelope vor fi dar oricum nu am de gand sa rupem masina :) .As vrea sa stiu daca sunt ceva doritori prin zona?! Cu respect ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Zona Oradea - Comunitatea salut! ar fi interesant :banana:h5 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Amarok de drive test Salut In data de 08.08.2011 dupa amiaza o sa avem la dispozitie un Amarok de drive test.Ma gandeam sa facem o iesire cu el in zona Hidisel sau undeva in apropiere pentru un test drive.Ma gandeam initial la pista de concurs pentru ca ce gasesc eu pe net(filmulete) nu prea ma conving.Inca nu stiu ce anvelope vor fi dar oricum nu am de gand sa rupem masina :) .As vrea sa stiu daca sunt ceva doritori prin zona?! Cu respect :grin: nu sa-l rupem, dar nici curat nu prea ar fi :ha::ha:. Doritori suntem, si asiguram si eventuala troliere :h5 Mai vorbim cu cateva zile inainte:g 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Amarok de drive test :grin: nu sa-l rupem, dar nici curat nu prea ar fi :ha::ha:. Doritori suntem, si asiguram si eventuala troliere :h5 Mai vorbim cu cateva zile inainte:g Pai la ceva de genul acesta ma gandeam si eu :tk ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate