superalfi Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Iata ca e si masinuta gata pregatita pentru anul competitional 2010. Cu ajutorul esential al lui Costin, Ionut si Cornel de la Atelierele Harniciei carora le multumesc :tk iata la ce am ajuns azi. RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Mai 2, 2010 Autor Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! part 2 - inside mai urmeaza zilele astea: - troliul spate de inlocuit solenoizii si montat cablul de otel de la el - luminile de asistenta pe spate - montarea celui de-al 2 lea Terratrip (am decis sa merg cu 2 Trip-uri legate la 2 senzori pe cardan ca altfel nu merge la masina asta) - o noua statie CB (President) ca asta s-a stricat si cam atat RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! frumoasa jucaria ..... sa iti aduca succesuri multi, multi app. numai president te intereseaza ? am o statie alan 100 plus , daca e cazul si cu antena dupa preferinte fixa sau cu magnet si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! foarte frumos,dar spune ne si noua ce ai pe ea ,accesorii , marime gume ,punti ,rapoarte etc.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Mai 2, 2010 Autor Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Am cam Asa: - suspensie longarm rubicon express - cardane HD - planetare HD - 5.13 in grupuri - blocante fata si spate independente - rollcage exterior - scuturi - troliu fata 8274 cu plasma - troliu spate warn 9.5 ti otel - scaune sport - proiectoare xenon cam asta e in mare RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Super jucaria! I-am urmarit evolutia pe suzuki dojo. Ai vre-un filmultet cu ea asa modificata? Cum se comporta dieselul italian, ce impresie ti-a lasat? Sa-ti aduca numai realizari! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Iata ca e si masinuta gata pregatita pentru anul competitional 2010.... iata la ce am ajuns azi. SUPER, BRAVO!!! cred ca trebuie sa o vad neaparat in real!!! (ca eu mai am de facut modificari...) Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Mai 2, 2010 Autor Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Merci ! De comportat se comporta bine - trage si se misca frumos inca nu am nici un film. Next week! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Ce masini se anunta anul asta in campionat.... felicitari...este o masina serioasa zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Frumos Andrei . Excelent a iesit ! Succese maxime ! :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adi nebunul Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Foarte tare, bravo!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Felicitari! Pot sa-ti dau un sfat? Monteaza casetefonul foarte sus! In asa fel incat cand schimbi posturile sa nu fi obligat sa te apleci!:grin:Stii tu de ce!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Excelent!:br Sa-l vedem in actiune:top “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Mai 3, 2010 Autor Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Excelent!:br Sa-l vedem in actiune abia astept iti dai seama! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Salut, Frumoasa jucarie, am vazut-o live sambata pe la Cernica,mergeai la probe cu Filip v-am salutat pe 16. Ce sa zic, Sa te bucuri de ea si sa-ti aduca bucurii maxime!!! PS.Cand ai programat prima aparitie publica? Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! F.foarte frumos ,bravo. Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Mai 4, 2010 Autor Partajează Postat Mai 4, 2010 (editat) Re: Rubicon-ul e gata de atac! Salut, Frumoasa jucarie, am vazut-o live sambata pe la Cernica,mergeai la probe cu Filip v-am salutat pe 16. Ce sa zic, Sa te bucuri de ea si sa-ti aduca bucurii maxime!!! PS.Cand ai programat prima aparitie publica? da exact eram in probe - mie nu imi mergea statia atunci prima aparitie in cadru organizat va fi Bucovina Editat Mai 4, 2010 de superalfi corectat RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! ce greutate are masina dupa modificari? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Mai 5, 2010 Autor Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! sa stii ca si eu as vrea sa aflu daca are cineva idee unde as putea sa o cantaresc in Bucuresti ar fi super! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! sa stii ca si eu as vrea sa aflu daca are cineva idee unde as putea sa o cantaresc in Bucuresti ar fi super! Vezi ca pe langa Bucuresti sunt o gramada de balastiere si statii de betoane care sunt dotate cu cantare, dai o atentie mica si afli cat ai pus pe tine :h5 Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Mai 5, 2010 Autor Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! @evgheny - merci! o sa caut RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! sa stii ca si eu as vrea sa aflu daca are cineva idee unde as putea sa o cantaresc in Bucuresti ar fi super! Gabi Nicolae avea la el la service acum cateva luni cantarele lui Victor Fulicea. Sunt 4 cantare care se pun sub fiecare roata si cu ocazia asta o sa stii cum stai si cu distributia greutatii. vorbeste cu el. sau roaga-l pe tzuparu sa il sune ca se stiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Mai 5, 2010 Autor Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Gabi Nicolae avea la el la service acum cateva luni cantarele lui Victor Fulicea. Sunt 4 cantare care se pun sub fiecare roata si cu ocazia asta o sa stii cum stai si cu distributia greutatii. vorbeste cu el. sau roaga-l pe tzuparu sa il sune ca se stiu ok! merci o sa iau legatura cu el RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allex.ghise Postat Mai 6, 2010 Partajează Postat Mai 6, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Cantare pe care poti sa urci cu masina gasesti la depozitele de fier vechi... Club 4x4 Cugir Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Salut, Frumoasa jucarie, am vazut-o live sambata pe la Cernica,mergeai la probe cu Filip v-am salutat pe 16. Ce sa zic, Sa te bucuri de ea si sa-ti aduca bucurii maxime!!! PS.Cand ai programat prima aparitie publica? Arata si merge impecabil. Eu in probe am rupt cardanul spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate