worldscape Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Arata si merge impecabil. Eu in probe am rupt cardanul spate. ce ai facut .... !? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! ce ai facut .... !? I-am dat span pe o urcare si s-a rupt crucea dinspre punte si o ureche la yoke. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chitidinu Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Cu parere de rau! fiare ,se schimba ,pt cantar(colectare fier vechi) pe prelungirea ghencea pe langa gpl taxi,militari La vulturu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 8, 2010 Partajează Postat Mai 8, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! I-am dat span pe o urcare si s-a rupt crucea dinspre punte si o ureche la yoke. numai tu puteai sa rupi yoke-ul .... acuma m-am lamurit :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Foarte frumos !!! Spor la mult NOROI !!!:2dr:2dr:2dr jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! titlul topicului foarte bine ales...ataca foarte bine MR. RUBICON am simtit pe propria piele la Bucovina...FELICITARI ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Mai 25, 2010 Autor Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Merci mult! Si tie felicitari! Ai mers super cu IMS-ul. Ai dat clasa la multe masini. Ne vedem la urmatoarea etapa! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! acum ca tot suntem in pauza competitionala am decis ca e timpul sa termin modificarile: (au mai aparut unele intre timp) pentru inceput: - schimbat bucsele de la kitul de long arm care s-au stricat - niste stopuri spate plate pt ca alea deja nu am mai putut merge cu ele pe masina ca la primul copac se desfaceau - un cooler suplimentar pentru cutia de viteze - bump stoppere hidraulice iar in faza urmatoare: - upgrade-ul de 8274 la 2 motoare Warn de 6 hp - cu tot ce trebuie de la Gigglepin - amortizoare Fox cu butelie compensatoare - plasma de 38m cu 1/2 inch grosime (14 tone sarcina max) si mai vedem sa ne vedem cat mai curand la viitoarele iesiri - abia astept! :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! si...mai ai o modificare de facut...alt copilot:ha: PS -transmite-i, ca-i o gluma....adevarata ce-i drept:ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Acu si tu Semaca ... Lasa ca se experimenteaza el si vezi tu atunci - nu ne mai gasesti decat pe podium! :ypu RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Andrei poate Semaca isi doreste noaptea in somn sa primeasca de la tine o propunere de nerefuzat !!! :ha::ha::ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Hai ca nu am mai scris de mult pe topic si am destule noutati: - schimbat punte fata cu Dynatrac pro rock 44 heavy duty - pivoti HD Dynatrac - planetare RCV performance - high steer knuckle - directie full hidraulica PSC - in felul asta am scapat de bara de directie, pitman arm, caseta de directie - care erau puncte slabe in angrenaj - niste ceasuri de bord suplimentare - temp. Ulei, apa, presiune ulei etc - am inlocuit proiectoarele de la parbriz cu un led bar cu 40 leduri de la Xvission si care are 7200 lumeni - si alte mici retusuri pe ici pe colo Acum sa vedem cu rotile ce facem ca boggerele de 35 care le am sunt mai mari decat 33 inch reali asa ca astept sa vad clar ce se hotaraste la sedinta din februarie a CNOR. Probabil ca trebuie sa merg pe Silverstone 33" si sa dau boggerele de 35" - aviz amatorilor! :grin: Dupa ce sunt gate cele de mai sus si o revizie completa - uleiuri si filtre - estimat 1 luna asa - trebuie sa o scoatem la teste. RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Super tare masina :br Acum am vazut cu ce te dai tu,la ce dotari are masina si daca tot ai Bogger ele pe ea te poti da fara probleme la extrem.Succes in campionat :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Ianuarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Merci! Si tie succes! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onutu Alexandru Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Hai ca nu am mai scris de mult pe topic si am destule noutati: - schimbat punte fata cu Dynatrac pro rock 44 heavy duty - pivoti HD Dynatrac - planetare RCV performance - high steer knuckle - directie full hidraulica PSC - in felul asta am scapat de bara de directie, pitman arm, caseta de directie - care erau puncte slabe in angrenaj - niste ceasuri de bord suplimentare - temp. Ulei, apa, presiune ulei etc - am inlocuit proiectoarele de la parbriz cu un led bar cu 40 leduri de la Xvission si care are 7200 lumeni - si alte mici retusuri pe ici pe colo Acum sa vedem cu rotile ce facem ca boggerele de 35 care le am sunt mai mari decat 33 inch reali asa ca astept sa vad clar ce se hotaraste la sedinta din februarie a CNOR. Probabil ca trebuie sa merg pe Silverstone 33" si sa dau boggerele de 35" - aviz amatorilor! :grin: Dupa ce sunt gate cele de mai sus si o revizie completa - uleiuri si filtre - estimat 1 luna asa - trebuie sa o scoatem la teste.Salut sii sa stapinesti sanatos Wranglerul , niste poze nu ne mai pui cu utilajul in prezent, cu dotarile suplimentare , adica directia hidraulica , light barul cu led, etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Ianuarie 31, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Sigur ca pun! Next week - si merci de urari! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Rubicon-ul e gata de atac! poze cu ce am mai facut la masinuta - puntea fata HD de la Dynatrac ProRock 44 - e la fel de groasa in perete ca si Dana 60 - cu pivotii tot de la ei - directia full-hidraulica de la PSC cu scutul pentru montare - high steer knuckles de la Reid - astfel am tot angrenajul de directie in partea de sus protejat acum si de un scut si nu mai este nimic expus - light-bar-ul cu leduri de la Vision X (7200 lumeni) - camera video spate - care este legata la un ecran montat in locul oglinzii retrovizoare (prin care nu se vedea nimica) :grin: - am facut loc in bord si am bagat terratrip-urile in interior - asa ca acu are si copilotul vizibilitate mai buna - am dat in interior pe podea o vopsea grunjoasa (folosita in SUA pentru a vopsi benele de la truck-uri) care se face foarte aderenta si cauciucata inca in lucru: - montarea puntii pe masina cu planetarele HD de la RCV Performance - cica au garantie pe viata! :h5 - ceasuri suplimentare pentru presiunea de ulei, temperatura ulei si temperatura apa - o consola pe tavan in care va intra statia si cd-ul audio - refacerea snorkel-ului din teava de inox (va fi vopsit) si alte mici maruntisuri RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Aprilie 10, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Rubi este GATA!!!!! interior (consola tavan) - camera spate si ceasurile pt: temp ulei, presiune ulei si temperatura apa spatele si interiorul snorkelul din teava (la interior sa nu il mai frec de pomi) puntea Dynatrac Prorock 44 si IBS si cele 2 trip-uri in bord RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Aprilie 10, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Rubicon-ul e gata de atac! planetarele RCV cu Reid High Steering Knucles - lights (xenon+ led) si bara de leduri X-Vision la care nu te poti uita nici ziua puntea si directia full hidraulica - scaunele imbracate in vinilin auto RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Rubicon-ul e gata de atac! superb!!!! bafta multa in campionat :h5 fata de cum arata la inceput...........:br http://img819.imageshack.us/img819/2396/pict0056v.jpg Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Rubicon-ul e gata de atac! Daca merge cum arata o sa aveti multe satisfactii. Bafta in campionat. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate