avolocaru Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Imi poate da cineva o schita cu schema unei pompe de injectie pt Aro cu motor de Campulung? Merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Caut Schita Pompa injectie CL am tot manualul de reparatii.are 87mb da-mi o adresa de email care sa suporte sau mes id .trimite-mi mesaj pe privat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator georgeslz Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Caut Schita Pompa injectie CL Salut, poti sa imi trimiti te rog, si mie manualul de reparatie/schema pompei de injectie de aro 320d?! stefaneagu@yahoo.com multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Caut Schita Pompa injectie CL http://dl.transfer.ro/transfer_ro-02mar-d9fad3230ce.zip este prea mare sa ti-l trimit pe email Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator georgeslz Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Caut Schita Pompa injectie CL Multumesc mult! Sper sa ma ajute sa rezolv problema cu aerul din pompa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate