fyn11 Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Buna ziua, am posibilitatea de a achizitiona o Toyota 4Runner 2.4td din '92. Mentionez ca nu am mai avut treaba cu genul acesta de masini si nu prea as stii sa-i gasesc eventualele probleme. Am citit pe forum despre modelul acesta si cred ca este ce-mi trebuie pentru vanatoare si iesiri soft. Stiu ca motorul este cam lenes si daca nu este intretinut corect poate crapa. Acum as vrea sa stiu de la voi: -la ce ar trebui sa ma mai uit (maine ma duc sa o vad); -cum imi dau seama dc cutia de transfer fuctioneaza corect? -in ipoteza in care as cumpara-o, de unde as putea achizitiona piesele pt o revizie gen si ce ar trebui sa schimp imediat la ea. ( si ce implica schimbul distrbuitie care cred ca e pe curea la nivel de piese si costuri) Masina e pe autovit, am vazut-o in trecere pe la exterior si e f bine intretinuta. Un pret corect pt ea care ar fi? (cat mai scad :grin: ?) Daihatsu Rocky 2.8td since '85 Mitsu Pajero 3.2did since '08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamluc Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: Achizitie 4runner Alege d`aici ca ai de unde.Masinile sunt in Kosovo,din pretu afisat mi`a spus ca`mi scade transportul masinii din Kosovo pana`n Germania.Numerele bulgaresti sunt in drum. http://home.mobile.de/home/showDetails.html?id=59112886&__lp=1&scopeId=AV&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&grossPrice=true&customerIdsAsString=479235〈=de&pageNumber=1&partnerHead=true&showZip=false&showModels=false&hideVehicleType=false Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fyn11 Postat Mai 9, 2010 Autor Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: Achizitie 4runner Merci dar am luat-o deja. Sunt multimit de ea, dar deja am inceput sa ma uit dupa una de 3 litri:ha: Daihatsu Rocky 2.8td since '85 Mitsu Pajero 3.2did since '08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: Achizitie 4runner Cum se prezinta 4Runner-ul ? Ne poti da mai multe detalii despre el ? Ce e bun si ce e rau la tipul asta de masina ? Intreb pentru ca am achizitionat si eu una care acum se afla pe drum ... este model de Japonia din 1994 cu motor 3.0 Diesel cutie automata ... abia astept sa o vad. Pretul a fost extrem de mic deoarece are garnitura de chiulasa arsa (sper sa nu fie si chiulasa ... dar si aia se repara) ... mai mult ma costa transportul, cred ca ajung la dublu cat am dat pe masina ... dar sper sa merite investitia. Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate