crysst Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 am 22.000 de km cu masina cumparata la 0km....si tocmai mi-a cazut discul mergand pe sosea.....dintr-o data s-a auzit ca un poooof ca si cand as fi dejantat...din momentul ala adio ambreiaj...daca o tin usor din ambreiaj mai prinde 30 de km la ora daca nu merge ingatuita de zici ca nu se alimenteaza. Mai am un prieten care are una din asta da lui i-a cazut pe la 40.000... Masina nu a remorcat niciodata, nu a fost folosita in offroad...singurul lucru sa zicem negativ a fost ca i-am pus niste gume de 31. A mai patit cineva pocinogul? de unde gasesc un disc mai in mintile lui HD care sa nu imi cada asa repede? Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: disc de ambreiaj La doar atatia km??? Foarte ciudat. Garantie, ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: disc de ambreiaj Cred ca e vorba de L200 uita-te o tuta pe la fratii englezi: http://www.milneroffroad.com/categories.asp?cID=13 eventual da-le un telefon sau mail bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 4, 2010 Autor Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: disc de ambreiaj garantie nu am ca nu a fost luata de la reprezentanta din romania....e din aia care a fost facuta pentru asia cu flacari pe laterale.....si banuiesc ca aia de la reprezentanta imi vor da flit din serva daca ma duc la ei..... Prietenul care busit discu la 40.000 avea garantie la astia din rmania...si tot si-a luat flit....au zis aia ca este consumabil si ca depinde de stilu de condus......a platit omu dn buzunar kitu. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 4, 2010 Autor Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: disc de ambreiaj Cred ca e vorba de L200 uita-te o tuta pe la fratii englezi: http://www.milneroffroad.com/categories.asp?cID=13 eventual da-le un telefon sau mail bafta! as vrea ceva de prin romania.......ca e mai complicat cu tarile straine. As vrea ceva din romania....bun si repede. Vad ca la astia pe site e super ieftin tot kitul la doar 83 lire....beton pretul Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: disc de ambreiaj Pentru ca nu ai spus despre ce masina e vorba banuim ca de L200 de la semnatura... esti sigur ca e vorba de ambreiaj? De ce ar merge "gatuita" din cauza asta? Ar trebui sa se tureze in gol daca ar patina discul... sigur nu a pleznit ceva furtun pe la turbo pe undeva? Nu ai nici un martor aprins la bord? [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 4, 2010 Autor Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: disc de ambreiaj este aprins martorul engine....si merge gatuit daca incerc sa o accelerez putin mai tare ca si cand ar prinde - ar patina......daca ma dau tare la acceleratie patineaza. Si intradevar de L200 este vorba. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: disc de ambreiaj Martorul de engine nu s-ar aprinde de la un disc consumat, si e ciudat ca s-a intamplat in mers, discul nu pica asa mergand pe strada, numai daca il fortezi, patinezi mult, etc. Iar zgomotul care-l descri tu e 100% de furtun spart! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: disc de ambreiaj daca ti-i se rupe discul in mers, nu mai poti sa mergi nici cu 30 km la ora. Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: disc de ambreiaj as vrea ceva de prin romania.......ca e mai complicat cu tarile straine. As vrea ceva din romania....bun si repede. Vad ca la astia pe site e super ieftin tot kitul la doar 83 lire....beton pretul Salut Crysst. Pentru produsele acelea din Anglia (kit-ul de ambreiaj) , ia legatura cu Geppeto de aici de pe forum ca el aduce de la ei diverse piese. Numai bine si sper sa se rezolve repede. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 4, 2010 Autor Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: disc de ambreiaj ce furtun sa se sparga ca masina sa aibe simptomele unui disc paradit? adica daca o tin din abreiaj si accelerez foarte usor si dau drumu la ambreiaj foarte usor...masina merge aproape ok cu un zgomot harsait putin...daca dau drumu mai brusc la ambreiaj masina incepe sa se ingatuie...iar daca o accelerez mai tare patineaza..... Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 4, 2010 Autor Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: disc de ambreiaj Salut Crysst. Pentru produsele acelea din Anglia (kit-ul de ambreiaj) , ia legatura cu Geppeto de aici de pe forum ca el aduce de la ei diverse piese. Numai bine si sper sa se rezolve repede. Multumesc Sese, il cunosc pe gepeto o sa iau legatura cu el. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: disc de ambreiaj Daca tu esti sigur ca e discul, ok, poate am inteles eu gresit simptomele. Dar cum iti explici becul engine aprins? [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 4, 2010 Autor Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: disc de ambreiaj e posibil totusi sa nu fie de la ambreiaj...tocmai am vorbit cu prietenul meu care a patit si el problema cu ambreiajul....si a patit si problema asta cu martorul aprins in bord si cu simptome ca de disc...si era de la ceva supape de turbo sau 4x4 nu a stiut sa imi explice......a zis ca nu a fost greu de rezolvat problema.....sa speram ca de acolo este Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: disc de ambreiaj Eu de asta ti-am spus de furtunul de la turbo pentru ca asa se aude cand se rupe, si cu cat accelerezi mai tare se aude sufland mai tare, se aprinde martorul motor si pierzi putere. Eu am patit-o in mers de 2 ori cu un Fiat Grande punto TD. Bafta! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 5, 2010 Autor Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: disc de ambreiaj problema rezolvata repede pe lumina....furtunul de la turbo scapat din colier...topicul se poate inchide. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: disc de ambreiaj ai scapat ieftin... off jeep cherokee 2.5 i on mitsubishi outlander turbo 2.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 5, 2010 Autor Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: disc de ambreiaj mai ieftin decat sa strang un colier si sa nu dorm o noapte de nervi ca a cazut ambreiaju dupa 22.000km chiar nu puteam sa scap. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: disc de ambreiaj :y Ma bucur. Super!:ypu 1 [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ionak88 Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: disc de ambreiaj Ai vazut..?.. Erai gata sa te iei la cearta cu Tavi Dragomiroiu.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: disc de ambreiaj "Dragotoiu"... dar nu-ti face griji, nu esti nici primul nici ultimul care imi poceste numele... Legat de restul, e normal sa-i dam dreptate lui, el e langa masina, o aude si o simte, noi ne dam cu parerea in fata monitorului... important e ca masina e ok, inseamna ca forumul s-a dovedit folositor inca o data. :wink: [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 5, 2010 Autor Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: disc de ambreiaj cu siguranta ca m-au ajutat informatiile de pe forum.....si eu aveam ceva dubii.....da erau niste simptome care indicau altceva. Oricum totul e bine cand se termina cu bine. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate