Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rog ajutor! Mitshu "97,2,5d

fane 45

Postări Recomandate

:hlAm o mare problema la un Mitshu "97,2,5d!

Mitshu meu avea lipsa o planetara pe fata cand l am cumparat . In sfarsit , am rezolvat problema, am schimbat toata puntea fata. Beleaua e k atunci knd fericit , m am bagat in noroi , cu :wink:mare greutate am mai iesit!(la rece culmea ! rotile se invart! cupleaza.) in schimb , in sarcina trosneste urat ! Normal , am demontat totul! Culmea , totul e perfect !

Problema principala consta in reductorul cutiei viteze,in interior se gaseste un lant antrenat de 2 pinioane mari . Lantul reductorului meu este f larg , probabil fiind uzat .restul ,in interiorul lui, este k nou , sateliti,pinioane, etc.

Cutia mea are 2h,4h,n,4hlc,4hllc sii dif central blocabil.,nu prea ma indur s o dau jos , mai am una clasica,(tot de mitshu) in perfecta stare(numai 61000 are aceasta din urma,)Rog pe oricine dak ma poate ajuta cu un sfat, pe unde as putea gasii (mai ieftin :tk)lantul respectiv , las sii un nr tel 0766455414 multumesc !

ps .Scuze dak am postat gresit!

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare