fane 45 Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 (editat) :hlAm o mare problema la un Mitshu "97,2,5d! Mitshu meu avea lipsa o planetara pe fata cand l am cumparat . In sfarsit , am rezolvat problema, am schimbat toata puntea fata. Beleaua e k atunci knd fericit , m am bagat in noroi , cu :wink:mare greutate am mai iesit!(la rece culmea ! rotile se invart! cupleaza.) in schimb , in sarcina trosneste urat ! Normal , am demontat totul! Culmea , totul e perfect ! Problema principala consta in reductorul cutiei viteze,in interior se gaseste un lant antrenat de 2 pinioane mari . Lantul reductorului meu este f larg , probabil fiind uzat .restul ,in interiorul lui, este k nou , sateliti,pinioane, etc. Cutia mea are 2h,4h,n,4hlc,4hllc sii dif central blocabil.,nu prea ma indur s o dau jos , mai am una clasica,(tot de mitshu) in perfecta stare(numai 61000 are aceasta din urma,)Rog pe oricine dak ma poate ajuta cu un sfat, pe unde as putea gasii (mai ieftin :tk)lantul respectiv , las sii un nr tel 0766455414 multumesc ! ps .Scuze dak am postat gresit! Editat Mai 5, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: Rog ajutor! Mitshu "97,2,5d Era un nene pe aici care dezmembra o cutie de Mk2 ,parca tot 2.5. Pretul pentru lant era de 100e. Da o cautare pe forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: Rog ajutor! Mitshu "97,2,5d Incearca...aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=579806#post579806 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate