Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Land Rover Range Rover 97

siirm

Postări Recomandate

Salut

Fratilor, vreau sa cumpar un range rover din 1997, transmisie automata, oglinzi electrice, clima, tapiserie semipiele, jante aliaj, controlul tractiunii, esp, cadru protectie (asta nu stiu ce inseamna), diferential blocabil, perne aer noi.

Masina vreau sa o iau pentru faptul ca este confortabila, si vreau sa o folosesc pentru off road usor.

Mai multi bani nu am (costa cam 7350 euro).

Am intelesc ca motorul de 2.5 litri (136 cai) este de bmw si ca ar fi un motor v6 usor zgomotos dar fiabil daca il intretii bine.

Dati-mi un sfat, pro sau contra. Ce sa verific la el la cumparare, ce probleme ma steapta cu astfel de masina/motor? Merita?

Va multumesc si astept sfaturile voastre!

Toata stima,

Vitara 1.6i 8v '94

Ex. Feroza 1.6i '92

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat achizitie Land Rover Range Rover 97

Salut. Ce am vazut eu pe forumuri despre modelul asta e ca face fite sistemul de suspensie pneumatica(EAS), motorul e fiabil........sfatul meu e sa convingi proprietarul sa mergeti pana la Anglocars si sa faceti o diagnoza computerizata(acolo se vede si daca s-a umblat la kilometraj, daca proprietarul se codeste atunci e suspect).......... tre sa fii sigur ca electronica e-n regula, partea de mecanica bruta ti-o repara orice service.

Cand pui contactul fii atent sa se aprinda toti martorii la bord nu cumva unde e vreo problema sa fie scos becul, downloadeaza cartea tehnica de aici http://green-oval.com/joomla/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=13&Itemid=29 (e a doua cred, vezi si instructiunile ca sa poti deschide fisierul) .......... mai citeste despre ce si cum inainte.......Bafta

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare