RazvanGTC Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Diferential spate blocabil Daca vrei diferential blocabil de la ARB, da-mi te rog un PM cu datele masinii si-ti fac o oferta. GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aerozone Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Diferential spate blocabil Cautand o cutie de viteze am gasit omul asta care dezmembreaza masina si zice ca are blocant pe spate. Poate ajuta pe cineva. o sa postez un link sper ca am voie: http://www.edezmembrari.ro/piese-auto/piese-din-dezmembrare-mitsubishi-pajero-2-5-td-intercooler-1991-8903.html Pajero sport 2.8TD :pl1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
katlin Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Diferential spate blocabil Am luat de la respectivul,recomand,preturi joase,el m-a ajutat cu pompa de ulei!( Imi trebuia carcasa iar el mi-a trimis toata pompa) Puteam spune asa ceva?:op Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Diferential spate blocabil Cautand o cutie de viteze am gasit omul asta care dezmembreaza masina si zice ca are blocant pe spate. Poate ajuta pe cineva. o sa postez un link sper ca am voie: http://www.edezmembrari.ro/piese-auto/piese-din-dezmembrare-mitsubishi-pajero-2-5-td-intercooler-1991-8903.html nu cred ca se potrivesc rapoartele din diferential asa ca mai :fh :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Diferential spate blocabil Este foarte posibil sa se potriveasca De obicei atat 2.5 tdi cat si 3.0 benzin au 4.88 Verifica ce raport ai, confrunta cu ce are omul si abia dupa aia vei afla. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Diferential spate blocabil Daca nu se potriveste cumperi puntea fata si puntea spate, oricum te duce mai eftin decat daca cumperi ceva nou australian!!! Nu uita de compresor!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Diferential spate blocabil La un mk2 swb 2,8 cu raport 4,636 daca se inlocuiesc grupurile din puntea fata/spate cu alte grupuri de la un mk2 lwb raport 4,9 planetarele fata si cele din puntea spate trebuiesc inlocuite? Am inteles ca nu ar mai trebui schimbate dar as vrea sa fiu sigur ! Va rog astept un raspuns sigur ! Multumesc. Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Diferential spate blocabil Planetarele fata merg... pentru spate schimba puntea cu totul... ca sa nu ai probleme cu reglat diferentiale si alea alea!!! Ce e facut din fabrica nu are moarte!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Diferential spate blocabil Planetarele fata merg... pentru spate schimba puntea cu totul... ca sa nu ai probleme cu reglat diferentiale si alea alea!!! Ce e facut din fabrica nu are moarte!!! Va rog puteti fii mai explicit? Daca iau grupul pe spate de la alta masina ,coroana si pinionul nu sunt montate in el ? Ce mai trebuie reglat ? Intreb de 100 de ori pt ca vreau sa fac o data si bine! Multumesc. Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Diferential spate blocabil Daca il iei cu totul... grupul de spate e ok, daca iei grupul si schimbi tu coroana si pinionul e alta branza!!! Planetarele spate sunt diferite de la ABS la Non ABS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Diferential spate blocabil Daca il iei cu totul... grupul de spate e ok, daca iei grupul si schimbi tu coroana si pinionul e alta branza!!! Planetarele spate sunt diferite de la ABS la Non ABS Acum am inteles . Multumesc mult ! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Diferential spate blocabil sa inteleg ca se poate cumpara diferentialul indiferent de raport apoi daca nu este la fel as putea schimba coroana si pinionul de atac? :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Diferential spate blocabil sa inteleg ca se poate cumpara diferentialul indiferent de raport apoi daca nu este la fel as putea schimba coroana si pinionul de atac? Era vorba ca mai bine iei un grup gata montat de pe alta punte dar trebuie ca raportul fata/spate sa fie acelasi. Poti sa iei si un diferential separat dar trebuie montate coroana si pinionul din grupul tau ,o operatie care trebuie facuta de MESERIASI in adevaratul sens al cuvantului. Mai trebuie vazut daca se potrivesc planetarele fata si cele din puntea spate! In orice caz documenteazate bine inainte de a te apuca sa faci ceva ! Bafta! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristef75 Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Diferential spate blocabil am vb astazi cu cineva despre un blocant spate si spune ca nu stie ce raport are doar ca are coroana de 39 dinti. am impartit 39 la 4,875 cat ar trebui sa aibe masina mea si rezulta exact cifra 8 pt pinionul de atac. sper sa fie ceea ce-mi trebuie :jp1 montero sport '98 3000 v6 24valve :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Diferential spate blocabil La un mk2 swb 2,8 cu raport 4,636 daca se inlocuiesc grupurile din puntea fata/spate cu alte grupuri de la un mk2 lwb raport 4,9 planetarele fata si cele din puntea spate trebuiesc inlocuite? Am inteles ca nu ar mai trebui schimbate dar as vrea sa fiu sigur ! Va rog astept un raspuns sigur ! Multumesc. Daca as fi in locul tau as cauta un Pajero II 2.5td LWB din 92-95. Are rapoarte 5.29 (cu verificarile de rigoare inainte). As lua puntea fata cu totul,puntea spate cu totul (daca are blocant e si mai bine). Nu stiu cate caneluri are planetara la 2.8 dar ca sa mergi la sigur ia puntea fata cu tot cu fuzete. Mi se pare mai simplu decat sa desfaci/inlocuiesti grupuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Diferential spate blocabil La fuzetele alea mai ia si juma' de masina...asa ca s-o potrivi... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Diferential spate blocabil Fuzetele n-au caneluri, deci is la fel la toate, nu trebuiesc. La grupul fata se potrivesc orice planetare (doar sa "fie la dinti" la fel). La fel si la flansa la cardan si prinderile pe sasiu. Pentru blocant spate, te sfatuiesc sa iei puntea cu totul ca iesi mai ieftin, decat sa afli dupa aia ca iti trebuiesc planetara cu senzor abs sau alte minuni.... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Diferential spate blocabil Daca as fi in locul tau as cauta un Pajero II 2.5td LWB din 92-95. Are rapoarte 5.29 (cu verificarile de rigoare inainte) Unele au (dar destul de rar) eu am si una cu descrierea de mai sus si are tot 4.875 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Diferential spate blocabil @Flow Corect. Am specificat ca trebuie verificat riguros inainte de transplant. @Klez Corect. Capacul care tine capul de planetara are caneluri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Diferential spate blocabil Adica MRL-ul, sau "capacul" MRL de pe mk 2. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiberiu.okos Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Re: Diferential spate blocabil Am vazut discutia despre blocabil pentru Pajero sport, poate va ajuta niste sfaturi. De doua zile am montat un diferential blocabil la un service in Cluj Napoca, am cumparat punte de mitsubishi pajero shogun, am mutat coroana si pinionul de atac de pe diferentialul pajero sport pe shogun (aceasta mutare este pentru raport) a trebuit sa pun si planetarele de la shogun pentru ca nu mai potrivesc planetarele de la pajero sport in dif blocabil, aceasta operatiune a fost mai anevoioasa pentru ca a trebuit sa scot rulmentii si cititor abs pentru ca la shogun este diferit fata de pajero sport. Toate sau montat cu bine, functioneaza bine masina in 4x4 nu i s-a schimbat comportamentul merge ca si inainte, blocabilul inca nu este testat, mai trebuie montat compresorul si legat fir la martorul care iti indica cand este blocat si cand nu. Revin din nou cu informatii dupa ce montez si compresorul. (compresorul este tot de la shougun) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liberys Postat Octombrie 6, 2017 Partajează Postat Octombrie 6, 2017 Re: Diferential spate blocabil Salut !!! Întrebare: Se pot lua punte spate + grup față de pe un Mitsubishi MK2 2.8 automat și puse pe un MK2 2.5 automat ??? Se potrivesc dacă diferă motorizarea ? Mulțumesc !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Octombrie 11, 2017 Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Re: Diferential spate blocabil Salut !!! Întrebare: Se pot lua punte spate + grup față de pe un Mitsubishi MK2 2.8 automat și puse pe un MK2 2.5 automat ??? Se potrivesc dacă diferă motorizarea ? Mulțumesc !!! Puntea spate da cu conditia sa fie la lungime cablurile de la frana de mana ( LWB vs SWB ) iar restul anexelor cum ar fi bara stabi sa fie model similar ca prinderi. Totul se rezolva cu un flex dar pentru plug-n-play ideal sa fie similare. Puntea fata da cu conditia sa potrivesti planetarele sau , dupa caz, mrl-urile cu numarul de spline aferent. Daca iei doar grupul e posibil sa difere carcasa, splinele si alte probleme. Ideal ar fi puntea fata cu grup + planetare + MRL-uri (unde e cazul) + cardan (de proba). Cardanul ar fi bun de proba sa nu difere cumva la lungime/prinderi daca se opteaza pentru punte fata completa. Atentie la raporte diferentiale , 2.8 e ft posibil sa aibe rapoarte mai mici ca 2.5 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liberys Postat Octombrie 11, 2017 Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Re: Diferential spate blocabil Mulțumesc de răspuns ! Amândouă sunt SWB, și pot lua de pe 2.8 tot ce am nevoie. Eventuala diferență de raport nu ma deranjează, oricum le voi lua pereche față-spate asta este sigur. Fața o pot lua integrală...pana la ultimul șurub. Mă interesează dacă exista incompatibilități la nivel de diferențial central/cutie viteze sau la prinderi și dimensiuni în general, unde trebuie să ma uit și ce pot/trebuie să modific. Puntea spate de pe vehiculul donator are blocant la buton.... cea de pe al meu nu are, diferențialul față de pe vehiculul donator are autoblocant LOKKA, a mea n-are (și nici nu prea exista pentru 2.5) deci motivul pentru care vreau să fac toată ,,suceala,, este evident (cel puțin pentru mine :grin:) Mulțumesc !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Noiembrie 7, 2017 Partajează Postat Noiembrie 7, 2017 Re: Diferential spate blocabil Salut, am mai intrebat , dar mi-a disparut postul Stie , sau are cineva blocabil de la Lokka ? Daca da , ce parere aveti ? M-ar interesa pentru axa de fata la Toyota mea ! Mersi http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate