Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

dilema 2

drag

Postări Recomandate

Revina cu o alta dilema. Ce cauciucuri imi trebuie, in ideia ca 40% merg pe asfalt si 60 pe offroad moderat? Sigur ca sunt momente candd bag si noroaie dar nu chiar ca alea din competiti. Mai mult mazga de suprafata, dar destul de periculoasa si aia. Masina e un w463 in 5 usi fara nici o suprainaltare. Ma gandesc ca daca iau bf goodrich sa nu se roada usor pe asfalt. pe d alta parte ma gandesc si la faptul ca am taiat cateva cauciucuri pe partea laterala, deci ar fi de preferat ceva cu laterala tare.

Merita sa o inalt? cat ajung kiturile de inaltare pt asa ceva?

Multumesc celor care mi-au raspuns si in dilema 1, cea referitoare la achizitie, G sau Landcruiser.

mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: dilema 2

Cred ca BFG sunt cele mai indicate. Am avut BFG MT-uri, si cred ca sunt cel mai bun compromis pentru ceea ce vrei tu sa faci. Vis-a-vis de inaltare, cred ca un body-lift ar fi cea mai lejera modificare( si cea mai putin costisitoare) . inaltare de caroserie de 3-4 cm si poti pune 33-uri. Si poti incerca si cu Goodyear Wrangler. Super cauciucuri pentr on / off road

Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare

BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture

Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

Link spre comentariu

Am trecut si eu prin aceeasi dilema si am ales BFG MT pe 33. Sunt rezonabile in teren, destul de silentioase pe asfalt (pentru niste MT-uri). La mine, fara inaltare si fara flanse, nu au fost probleme (am taiat putin dintr-o traversa fata, pe care tu nu o ai). Dupa ce am pus flanse le-am facut o mica taietura pe exteriorul suprafetei de rulare (n-au mai intrat sub aripa la flexare maxima).

Acum am inaltat masina cu un kit de la ORC arcuri + suspensie (teoretic +4cm, practic ceva mai mult, ca arcurile vechi aveau vreo 23 ani) si am scapat de stres. Suspensia este mai ferma si desi este mai inalta, este mult mai stabila pe asfalt. Probabil ca am pierdut putin din flexare dar nu-i grav pentru off-road usor si mediu (traiasca blocantii!).

Sfatul meu ar fi sa nu pui roti mai mici decat 33 si sa adaptezi masina la marimea asta. Pe langa inaltare s-ar putea sa ai nevoie si de alte rapoarte, dar poti ramane si cu rapoartele stock o vreme. Important este sa ai mereu cate ceva de facut la masina, sa nu faci toate modificarile la o singura vizita la service ! :grin:

Puch 280GE
Link spre comentariu

33 ce inseamna? 235 pe 75 pe 16? cat costa un body lift si de unde se poate lua?

mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu
Link spre comentariu

un kit orc + 4cm gsesti la Craiu in Timisoara. Undeva pe la 1000 EUR (aruri+telescoape ) 0722244993

Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare

BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture

Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

Link spre comentariu

kit Awak +5cm sau mai mult,nou nout cu garantie 2 ani -in jur de 1000-1200 euro (arcuri + telescoape).tot la Timisoara.0723746678

Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare