raduxxm Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Am pus punti mai late cu dublu ranforsaj si aerisitoare bara directie ranforsata telescop directie procomp servo vitara troliu 13000 lbs bara fata cu suport de halogene si halogene jenti intoarse sablate vopsite in cimp electrostatic rollbar interior central si shackles reverse. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: samuraiul meu proaspat iesit din atelier Frumusica, insa "bara" mi se pare cam slabuta pe laterale. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduxxm Postat Mai 9, 2010 Autor Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: samuraiul meu proaspat iesit din atelier multumesc este ok nu am vrut sa o facem mai groasa ca si asa sa ingreunat tare fata cu 40kg numa troliul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: samuraiul meu proaspat iesit din atelier Lampile fata sunt de solenta sau?... 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduxxm Postat Mai 9, 2010 Autor Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: samuraiul meu proaspat iesit din atelier sint niste halogene wesem poloneze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: samuraiul meu proaspat iesit din atelier Am pus punti mai late cu dublu ranforsaj si aerisitoare bara directie ranforsata telescop directie procomp servo vitara troliu 13000 lbs bara fata cu suport de halogene si halogene jenti intoarse sablate vopsite in cimp electrostatic rollbar interior central si shackles reverse. mai omule.... pozele sunt dupa si inainte, nu invers...:ha: ca daca sunt cum ai zis tu.... e nasol sa modifici o masina de off si sa o faci de fabrica...:ha: sa ne vedem la o :2dr si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduxxm Postat Mai 9, 2010 Autor Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: samuraiul meu proaspat iesit din atelier e nu am tinut cont de ordine mai mult de parti sa dea bine in poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: samuraiul meu proaspat iesit din atelier sint niste halogene wesem poloneze nu la proiectoare ma refeream ci la pozitii-semnalizari. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduxxm Postat Mai 9, 2010 Autor Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: samuraiul meu proaspat iesit din atelier nu ceva lampi ieftine din mag de piese auto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: samuraiul meu proaspat iesit din atelier Frumoase modificarile dar cred ca urmeaza gume mari, nu ? Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduxxm Postat Mai 9, 2010 Autor Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: samuraiul meu proaspat iesit din atelier inca nu numai dupa schimbarea rapoartelor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduxxm Postat Mai 13, 2010 Autor Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: samuraiul meu proaspat iesit din atelier multam multam :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: samuraiul meu proaspat iesit din atelier Bara nu este deloc sensibila chiar daca pare. Acest model este folosit de Zanfi pe masinile lor de extrem, cea originala fiind foarte usoara, cu multiple ranforsaje interioare, avand un unghi de degajare f bun. Daca Bogdan a respectat toate cotele (adica a taiat si din masina), si a folosit aceeasi dimensiune la tabla (cred ca 8) plus suduri bune, nu vor fi probleme. Secretul e ca masina sa fie cat mai usoara, cu un motor usor cat mai agresiv, iar Zanfi sunt obsedati de acest lucru . 1 Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoran Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: samuraiul meu proaspat iesit din atelier multumesc este ok nu am vrut sa o facem mai groasa ca si asa sa ingreunat tare fata cu 40kg numa troliul scuze de la un novice dar chiar era necesar un troliu de13000 lbs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate