Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

samuraiul meu proaspat iesit din atelier

raduxxm

Postări Recomandate

Am pus punti mai late cu dublu ranforsaj si aerisitoare bara directie ranforsata telescop directie procomp servo vitara troliu 13000 lbs bara fata cu suport de halogene si halogene jenti intoarse sablate vopsite in cimp electrostatic rollbar interior central si shackles reverse.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: samuraiul meu proaspat iesit din atelier

Am pus punti mai late cu dublu ranforsaj si aerisitoare bara directie ranforsata telescop directie procomp servo vitara troliu 13000 lbs bara fata cu suport de halogene si halogene jenti intoarse sablate vopsite in cimp electrostatic rollbar interior central si shackles reverse.

mai omule.... pozele sunt dupa si inainte, nu invers...:ha:

ca daca sunt cum ai zis tu.... e nasol sa modifici o masina de off si sa o faci de fabrica...:ha:

sa ne vedem la o :2dr

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

Bara nu este deloc sensibila chiar daca pare.

Acest model este folosit de Zanfi pe masinile lor de extrem, cea originala fiind foarte usoara, cu multiple ranforsaje interioare, avand un unghi de degajare f bun.

Daca Bogdan a respectat toate cotele (adica a taiat si din masina), si a folosit aceeasi dimensiune la tabla (cred ca 8) plus suduri bune, nu vor fi probleme.

Secretul e ca masina sa fie cat mai usoara, cu un motor usor cat mai agresiv, iar Zanfi sunt obsedati de acest lucru .

• Like 1

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

multumesc este ok nu am vrut sa o facem mai groasa ca si asa sa ingreunat tare fata cu 40kg numa troliul

scuze de la un novice dar chiar era necesar un troliu de13000 lbs

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare