Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema electrica GC 2.5 TDI

kosfunny

Postări Recomandate

Salut,

De cateva zile am achizitionat un GC . Frumos, ieftin si cu volan gresit (Anglia :grin: ). Cand l-am luat alarma si inchiderea functionau fara probleme. Ieri dimineata cand am vrut sa deschid masina am constatat ca alarma nu s-a dezactivat dar in schimb s-au debocat usile , mai putin cea a soferului. Am mai incercat de cateva ori dar acelasi rezultat. In cele din urma am deschis usa soferului cu cheia si bineinteles a intrat alarma in functiune. Dupa ce se oprea , incuiam si o luam de la capata. Sincer nici nu mai stiu cum s-a potolit ca vreo 20 min am butonat la telecomanda.

Ideea e ca treaba asta a lasat niste "sechele":

Pe usa soferului sta mereu aprinsa lampa rosie, nu mai functioneaza decat geamul pasagerului din fata, nici comenzile electrice de pe usa soferului (geamuri, oglinzi , memorii scaune). M-am gandit ca ar putea fi o siguranta dar masina nu mai are capacul de protectie al acestora si nu o pot identifica. Nici in cartea masinii nu am gasit siguranta pt oglinzi , geamuri, memorii scaune.

Ma poate ajuta cineva cu o solutie sau cu un electrician priceput in Bucuresti?

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare