kosfunny Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 Salut, De cateva zile am achizitionat un GC . Frumos, ieftin si cu volan gresit (Anglia :grin: ). Cand l-am luat alarma si inchiderea functionau fara probleme. Ieri dimineata cand am vrut sa deschid masina am constatat ca alarma nu s-a dezactivat dar in schimb s-au debocat usile , mai putin cea a soferului. Am mai incercat de cateva ori dar acelasi rezultat. In cele din urma am deschis usa soferului cu cheia si bineinteles a intrat alarma in functiune. Dupa ce se oprea , incuiam si o luam de la capata. Sincer nici nu mai stiu cum s-a potolit ca vreo 20 min am butonat la telecomanda. Ideea e ca treaba asta a lasat niste "sechele": Pe usa soferului sta mereu aprinsa lampa rosie, nu mai functioneaza decat geamul pasagerului din fata, nici comenzile electrice de pe usa soferului (geamuri, oglinzi , memorii scaune). M-am gandit ca ar putea fi o siguranta dar masina nu mai are capacul de protectie al acestora si nu o pot identifica. Nici in cartea masinii nu am gasit siguranta pt oglinzi , geamuri, memorii scaune. Ma poate ajuta cineva cu o solutie sau cu un electrician priceput in Bucuresti? Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 Re: Problema electrica GC 2.5 TDI Un electrician auto bun este ILIE 0744657188. Am reparat niste masini impreuna si este foarte priceput !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Mai 11, 2010 Autor Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: Problema electrica GC 2.5 TDI Multumesc dar s-a rezolvat. Problema era de la mufa de conectare din usa. S-a sprayat si gata! Oricum am bagat si nr lui Ilie in agenda! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate