stanley Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 Cine stie ce ar insemna ca si costuri sa-ti trimita cineva din State sau Canada un set de cauciucuri BFG MT KM (acolo se mai poate gasi profilatia veche KM, destul de ieftin). Transportul spre Europa reprezinta o problema? Ma gandesc la modul de ambalare, pretul, etc. A adus cineva de peste ocean? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catacore Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 Re: Cauciucuri BFG MT KM aduse din State Pai, pe linga transport (care, la 20kg/buc, nu cred ca e prea ieftin), vei mai plati 19% TVA (la valoarea coletului+transport - adica platesti TVA si pe transport!!) si, poate, ceva vama - despre asta nu stiu nimic, te poti interesa ce regim au cauciucurile. Cel mai simplu e daca isi aduce cineva vreo masina de acolo, sa le bage in portbagaj si sa zica ca sint "la pachet" cu masina..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drag Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 Re: Cauciucuri BFG MT KM aduse din State la un colet de 4 kg, 30cmx30cmx20cm am platit 65 dolari, colet nevoluminos, la 4 caucuicuri ar trebui sa te gandest la 4-500usd, mai pune dupa aia vama si tva, si fa-ti calculul daca iti merita mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 Re: Cauciucuri BFG MT KM aduse din State Ia d'aici: http://www.atlasshippingltd.com/ http://www.carpatiusa.com/ Suna-i pe baietii din Bucuresti, si stabilesti detaliile cu ei! Spor! ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: Cauciucuri BFG MT KM aduse din State Atlasshipping : 4 $/kg + 16.5 $/colet 4 gume au cam 100kg => aprox 500$ transport am incercat si eu sa-mi aduc niste kevlare..dar... camskill rules:y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Mai 11, 2010 Autor Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: Cauciucuri BFG MT KM aduse din State Da, multumesc tuturor pentru informatii. Deci ar merita doar daca iei pe gratis cauciucurile din State! (chestia este ca in State se mai gaseste profilul vechi de la BFG MT). Dupa ce am postat azi noapte anuntul, am intrat pe camskill.co.uk si referitor la BFG MT KM 265/75R16 (adica profilul vechi pe care-l vreau eu) ziceau "no stock" dar dadeau caracteristicile si pretul cu TVA. Sa insemne ca le pot aduce??? In legatura cu KUMHO Kl71-MT, din poza de prezentare da impresia ca adancimea crampoanelor ar fi mai mica decat la BFG MT (KM sau KM2). Sa fie doar o impresie? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 (editat) Re: Cauciucuri BFG MT KM aduse din State Ce dimensiunbi doresti?Cu toate taxele incluse ajung pe undeva pe la 450$/buc.Nu merita... Editat Mai 11, 2010 de Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: Cauciucuri BFG MT KM aduse din State am incercat sa imi trimit eu catre mine din canada 5 gume de 33 in toamna imi iesea cu ups cam 2000 dolari, dar in 3 zile erau de la usa din canada la usa in arad, mai repede decat ajungeam eu ma rog, cei de la ups au recomandat sa caut pe cineva cu un container mare dar care nu e plin pe vapor si sa ma rog de el va dati seama cate hartii erau si pe unde ajungeau cauciucurile drept pt care am venit acasa si am luat cauciucuri noi forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 Re: Cauciucuri BFG MT KM aduse din State @stanley : eu as merge pe toyo pentru un pajero de exceptie:wink: http://www.offroaders.com/tech/AT-MT-Tires/Toyo-Open-Country.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate