Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cauciucuri BFG MT KM aduse din State

stanley

Postări Recomandate

Cine stie ce ar insemna ca si costuri sa-ti trimita cineva din State sau Canada un set de cauciucuri BFG MT KM (acolo se mai poate gasi profilatia veche KM, destul de ieftin). Transportul spre Europa reprezinta o problema? Ma gandesc la modul de ambalare, pretul, etc.

A adus cineva de peste ocean?

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cauciucuri BFG MT KM aduse din State

Pai, pe linga transport (care, la 20kg/buc, nu cred ca e prea ieftin), vei mai plati 19% TVA (la valoarea coletului+transport - adica platesti TVA si pe transport!!) si, poate, ceva vama - despre asta nu stiu nimic, te poti interesa ce regim au cauciucurile.

Cel mai simplu e daca isi aduce cineva vreo masina de acolo, sa le bage in portbagaj si sa zica ca sint "la pachet" cu masina.....

Link spre comentariu

la un colet de 4 kg, 30cmx30cmx20cm am platit 65 dolari, colet nevoluminos, la 4 caucuicuri ar trebui sa te gandest la 4-500usd, mai pune dupa aia vama si tva, si fa-ti calculul daca iti merita

mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu
Link spre comentariu

Da, multumesc tuturor pentru informatii. Deci ar merita doar daca iei pe gratis cauciucurile din State! (chestia este ca in State se mai gaseste profilul vechi de la BFG MT). Dupa ce am postat azi noapte anuntul, am intrat pe camskill.co.uk si referitor la BFG MT KM 265/75R16 (adica profilul vechi pe care-l vreau eu) ziceau "no stock" dar dadeau caracteristicile si pretul cu TVA. Sa insemne ca le pot aduce???

In legatura cu KUMHO Kl71-MT, din poza de prezentare da impresia ca adancimea crampoanelor ar fi mai mica decat la BFG MT (KM sau KM2). Sa fie doar o impresie?

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu

Ce dimensiunbi doresti?Cu toate taxele incluse ajung pe undeva pe la 450$/buc.Nu merita...

Editat de Alin
Link spre comentariu

am incercat sa imi trimit eu catre mine din canada 5 gume de 33 in toamna

imi iesea cu ups cam 2000 dolari, dar in 3 zile erau de la usa din canada la usa in arad, mai repede decat ajungeam eu

ma rog, cei de la ups au recomandat sa caut pe cineva cu un container mare dar care nu e plin pe vapor si sa ma rog de el

va dati seama cate hartii erau si pe unde ajungeau cauciucurile

drept pt care am venit acasa si am luat cauciucuri noi

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare