blackufo Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 in urma demontari barii de protectie am ramas fara semnalizari pe fata si lumini pozitie , am achizitionat doua lucasuri de dacia 13-- si am trecut la adaptarea lor pe masca farului ,toate bune , am extirpat de pe vechile lampi mufa de conectare si am recurs la conectarea lor ,pe dreapta surpriza ,a mers din prima ,pe stanga ........deloc , daca am mai miscat umpic pe la mufe a disparut si semnalul de pe partea dreapta , acum intreb ,are cumva vreu traseu separat ,cu relee sau alte sigurante sau sunt coclite imbredelelile ?necazul ca ,nici lampile de semnalizare de pe aripile fata nu primesc curent ,deci pe fata nu am deloc semnalizare si nu prea ii in regula ........poate imi dati si ceva sfaturi cum sa albesc exact acest tip de lampi ,sa pot monta si pozitiile ........multumesc . amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: neputinta sau nestiinta sj410 Verifica daca ai masa la lampile nou montate. Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bojan Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: neputinta sau nestiinta sj410 :wink: In urma demontari barii de protectie ai desfacut si firele de legatura la masa si ai ramas fara semnalizari pe fata si lumini pozitie . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate