ised8u Postat Mai 11, 2010 Partajează Postat Mai 11, 2010 imi cautam casetofon si am gasit topicul asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41170&highlight=casetofon+terrano al meu nu merge ecranul si nici nu prinde decat un post pe fm, nici vorba de modulator fm.... am fost la un prieten care are terrano sa cer imprumut pentru ca am o calatorie lunga de facut si nu imi place fara ceva sa caraie in masina..... surpriza.... pentru voi nu ca ati citit postul lui gepetto mai sus. NU MERGE! poate ne ajuta cineva sa le decodam... unul nou la nissan nu vreti sa stiti cat costa... imi luam trei seturi de gume second (12 bucati) cu banii aia sau fac 10 plinuri. nu as vrea sa stric aspectul bordului cu ceva din comert... mi-a propus cineva ca imi muta butonul de avarie si sa iau vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Vreme Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: se poate decoda casetofonul le terrano?? Eu am cumparat o masca pentru mp3 de la Badsi (75 EUR), am mai luat un conector Nissan-ISO si mi-am pus in locul casetofonului de la Nissan un Sony cu mp3, USB, aux. Totul e OK si merge bine, sunetul e mai bun, si toate boxele funtioneaza OK. Am si cel vechi pus undeva, dar daca e cu cod, pot sa-l arunc, mergea bine, dar sunteul e mai prost si cu casete nu mai mai dau de mult. Mai bine schimbi de tot decit sa te chinui cu decodari. Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: se poate decoda casetofonul le terrano?? Eu am cumparat o masca pentru mp3 de la Badsi (75 EUR), am mai luat un conector Nissan-ISO si mi-am pus in locul casetofonului de la Nissan un Sony cu mp3, USB, aux. Totul e OK si merge bine, sunetul e mai bun, si toate boxele funtioneaza OK. Am si cel vechi pus undeva, dar daca e cu cod, pot sa-l arunc, mergea bine, dar sunteul e mai prost si cu casete nu mai mai dau de mult. Mai bine schimbi de tot decit sa te chinui cu decodari. Si masca arata destul de bine ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat Mai 13, 2010 Autor Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: se poate decoda casetofonul le terrano?? merci de solutie asa voi face pe viitor. as fi dorit totusi sa rezolv cu 100 de ron, ca am gasit la pretul asta cas second decat sa platesc o caruta de bani pe masca si alte scule... buget de avarie vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Mai 14, 2010 Partajează Postat Mai 14, 2010 Re: se poate decoda casetofonul le terrano?? pentru decodare de casetofoane suna la nr asta 0723392781 Cristi este in Timisoare...daca el nu poate sa il decodeze putin probabil sa il poti decoda. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate