Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

k30 m 1028 6,2 md85

zimbru

Postări Recomandate

Salut,

stiu, anuntul e scurt, telegrafic, dar caut o th 400 very good si atat.

Rog sa nu se mute topicul la "cumparaturi" macar o saptamana pentru a-mi creste sansele de reusita.

Cu stima,

adi

ps: contact pe pm sau topic

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: k30 m 1028 6,2 md85

Salut, Zimbru !

TH400 gasesti aici, diverse variante, stage-uri si lungimi de tail shaft:

http://www.summitracing.com/search/?keyword=TH400%20transmissions&dds=1

Daca vrei sa importi, baga un PM, si vei primi amanunte.

In Europa, mai precis Germania, ai asa:

http://www.yankeemotors.com, la Nurnberg

http://www.carsservice.de, la Stuttgart

Cei de la Nurnberg lucreaza cu cutia ta la schimb. Adica, le-o duci pe cea defecta, si capeti una identica, complet refacuta. Plus banul aferent, binenteles.

Am avut demult discutii cu ei, aveam de refacut TH400-le de pe Firebird. Pretul nu mi-l mai aduc aminte acum, dar oricum m-am descurcat si fara ei. Am facut cutia stage II pana la urma, ca atat m-a tinut bugetul.

Am si ceva numere de telefon de pe Romania a celor care se ocupa de asa ceva, la Bucuresti, Cluj si Timsoara, dar tot numai reconstruire.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

TH400 nu se mai fabrica de vreo 25 ani. E greu sa gasesti una in mintile ei.

tot astept, dar de apare un H1 la dezmembrat si ma lipesc :grin:, glumesc evident

multumesc tuturor pentru atentia acordata.

unimog, daca poti face rost de un nr de telefon vin cu berea :x

dragos, un nr de telefon pentru contact, (daca se poate) sambata sunt la cugir :2dr:wink:

Link spre comentariu

Salut, Zimbru !

Din cate stiu eu, H1 are 4L80E, in patru trepte, iar mai demult avea ceva in trei trepte, dar nu TH400.

Cred ca ai inteles gresit, eu nu vreau sa vand cutia de pe Pontiac, masina e in curs de restaurare. Am vrut doar sa-ti dau ceva idei despre locurile pe unde am sapat eu la vremea respectiva ca sa-mi rezolv problema.

Imi pare rau pentru tine, dar in afara de variantele enumerate in postul meu anterior, nu te pot ajuta altcumva.

Pe moment sunt la Orleans, si pana catre sfarsitul lunii iunie nu revin acasa. Ma gasesti deocamdata pe yahoo messenger la dragoshm2001@yahoo.com, sau la 0745302747, cand sunt in tara.

Pentru orice eventualitate, ai aici numerele de telefon ale celor de care aminteam, cei care s-ar putea ocupa de refacerea cutiei:

Bucuresti, 0723528323 sau 0732125555

Arad, 0723449635

Timisoara, 0722620339

Stima si pareri de rau,

Dragos

Link spre comentariu

Salut, Zimbru !

Din cate stiu eu, H1 are 4L80E, in patru trepte, iar mai demult avea ceva in trei trepte, dar nu TH400.

salut,

....crad ca stie "conu" luigi ce insinuez :grin:

unimog, niciodata nu este prea tarziu :wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare