zzzoli24 Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 sal. am o mica problema am doua jante de tabla de rezerva pentru 4 runner dar nici unu nu se potriveste din cauza ca gaura din mijloc e mai mic (cu cred eu 1mm) ,in schimb pe pajero intra . E normal aceasta diferenta ? Se poate rezolva cumva sau sa caut alta janta pentru rezerva? eu credeam ca mitsubishi si toyota au aceas marime la jante. mersi toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: ce sa fac ?? gaura prea mica Vrei sa spui ca Mitsu e mai "larga" decat Toyota? Hmmmm..... On topic: schimb-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: ce sa fac ?? gaura prea mica E mai mult de 1 mm diferenta. Poti sa o duci la un strungar si ti-o "largeste" :grin: Poti sa o faci si "manual" cu un polizor pe aer dar dureaza mult si nu e atat de perfect ca si pe strung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 Re: ce sa fac ?? gaura prea mica Vrei sa spui ca Mitsu e mai "larga" decat Toyota? Hmmmm..... On topic: schimb-o! de ce sa o schimbe ... e buna asa :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: ce sa fac ?? gaura prea mica Solutia 1- flanse distantiere; 2- mergi la strungar, da vezi ca aci e o problema, cand iti baga janta in strung sa-l pui pe meserias sa-ti centreze janta cu un comparator ca altfel mai bine le faci tu cu flexul; 3- evident rezolvi problema cu flexul, maxim 15 min! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Mai 13, 2010 Autor Partajează Postat Mai 13, 2010 Re: ce sa fac ?? gaura prea mica mersi E clar: rezolv cu flexul sau polizor (ma gandeam la varianta asta dar am vrut sa aud si de la voi) nu merita sa umblu la strungar nu are nimic daca bate e doar rezerva. se poate inchide toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate