Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

KOE pentru cLujeni si imprejurimi

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

Vizitator nr. 150

Vă anunţ cu bucurie că voi revedea Clujul şi ceva oameni ce i-am lăsat acolo când se încheiau cei şase ani ai facultăţii, iar pe alţii-i voi revedea ce sunt studenţi la rândul lor, foşti elevi de-ai mei.

Voi fi prezent la KOE (Kings Of Europe) campionat de drift unde voi face workshop de aerografie alături de alţi doi sau poate mai mulţi colegi de breaslă. Prin urmare, cine va dori să mă vadă pictând sau chiar să bem o bere, două împreună, vă aştept cu drag şi, cine ştie, poate ne încuscrim cu vreo pictură pe maşină sau alte obiecte. În cazul ăsta, jumătate din sumă (o discutăm la faţa locului) o voi redirecţiona către Fundaţia EMA.

Mă puteţi recunoaşte după pantalonii de camuflaj şi dacă nu voi purta bandană, după reflectarea puternică a luminii de pe scalp şi, bineînţeles, după nume. Găsiţi mai multe la mine pe blog (linc în semnătură).

Vă aştept cu drag!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nr. 150

Re: KOE pentru cLujeni si imprejurimi

Trebuie să-mi cer scuze pentru cei care au fost sâmbătă la centrul Polus şi au avut surpriza să nu mă vadă pe acolo, de fapt să nu vadă pe nimeni pictând cu aerograful. Nu vor vedea nici măcar azi. Organizatorii 4tuning au dat dovadă de o totală nesimţire, ei neavând nimic pregătit pentru cei ce au venit spre a întregi spectacolul prin pictură pe viu cu aerograful. Nu era pregătit nici un spaţiu unde să ne putem desfăşura activitatea, nici măcar curentul electric necesar funcţionării compresoarelor. Peste astea, se aşează o indiferenţă chiar nesimţită de remediere a lipsei de organizare.

Link spre comentariu

Trebuie să-mi cer scuze pentru cei care au fost sâmbătă la centrul Polus şi au avut surpriza să nu mă vadă pe acolo, de fapt să nu vadă pe nimeni pictând cu aerograful. Nu vor vedea nici măcar azi. Organizatorii 4tuning au dat dovadă de o totală nesimţire, ei neavând nimic pregătit pentru cei ce au venit spre a întregi spectacolul prin pictură pe viu cu aerograful. Nu era pregătit nici un spaţiu unde să ne putem desfăşura activitatea, nici măcar curentul electric necesar funcţionării compresoarelor. Peste astea, se aşează o indiferenţă chiar nesimţită de remediere a lipsei de organizare.

Ai platit vreo taxa pentru asta?

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Nu plătim taxă pentru asta. Pur şi simplu mergem şi facem spectacol pentru cei de acolo. Practic ei sunt cei care vor ca spectacolul să fie complet, că de altfel nu ne-ar asigura cazarea. Bine că în media se lăudau că vin şi artişti aerograficieni ce vor picta pe viu. Chiar dacă nu plătesc pentru a le face lor spectacol, prin simplul fapt că am bătut atîta drum ca să mă trateze ca pe o cârpă... scuză-mă, dar nu am ajuns în halul ăsta. Dacă e să vorbesc de plăţi, aş putea să adopt o atitudine de artist şi să cer ca ei să mă plătească pentru spectacolul oferit. La urma urmei cam aşa ar fi mai normal, că doar am de lucru o grămadă acasă şi nu-mi prea vine să mă plimb de'amp*lea prin ţară.

Link spre comentariu

Pai si la ce te asteptai de la 4Tunuri ? Toata lumea stie ca ideea de baza a lor e sa stranga cati mai multi bani, apoi cati mai multi lauri. De asta se si baga peste orice competitie sau expozitie de auto din tara, chiar daca nu sunt bine primiti. E de caca, stiu... Insa din pacate e adevaraul...

P.S.: 4Tunuri anunta ca va fi mare spectacol si expozitie cu masini tunate, premii pentru sonorizari auto, etc. Nu a fost nimic de genul asta, ci doar cativa care au batut drumul ca si tine si au stat cu masinile in parcare, in speranta ca va veni cineva sa-i bage in seama... Si au asteptat.... Si degeaba...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

150..nu fi suparat taica..las ca trece si asta..si ca sa impac si capra si varza ..bag varianta ta si a lui Klez sa vedem ce iese. Cam asa: eu te tratez cu respect, te chem sa vad ce show faci, te las sa faci pictura asupra Mitsului meu.. in acelasi timp..sponsorizandu-te cu o pizza, bere si multe laude. Ehhh?? Cum suna? :2dr:2dr:x:y

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Ceva imi scapa aici.

Ti-ai anuntat participarea la eveniment, organizatorul iti asigura cazarea, tu te duci si pictezi pe bani iar tu esti revoltat ca organizatorul nu ti-a asigurat un stand cu tot ce ai nevoie ca sa iti desfasori activitatea.

Nu vreau sa te superi pe mine dar ceva imi da cu virgula aici.

Sa nu crezi ca "tin cu ursu' " dar ai avut vreo intelegere prealabila cu organizatorul referitoare la detaliile participarii tale?

Organizatorul stia de ce ai tu nevoie?

Nu iti contest deloc calitatile artistice dar nu ti-ai pus problema ca poate astepti prea multe de la altii? Nu de alta dar, pana la urma, tot o afacere faci si tu. Iar intr-o afacere corecta, mai trebuie sa si dai nu numai sa iei.

Te-am intrebat cu un scop foarte clar daca ai platit vreo taxa pentru participarea la respectivul eveniment. Daca plateai, aveai tot dreptul ca sa contesti activitatea organizatorului dar si atunci numai daca in prealabil v-ati inteles foarte clar asupra tuturor conditiilor.

In cazul in care nu ai platit nimic, doar prin simplul fapt ca te-ai deplasat pana acolo, organizatorul nu cred ca e obligat ca iti puna la dispozitie toate conditiile pentru ca tu sa faci bani. Mai mult decat atat, sa spui ca, in mod normal trebuia sa te plateasca ei. Daca faceai gratis picturile respective era altceva si iti dadeam dreptate.

Eu zic ca putina modestie nu strica nimanui.

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Max, nu e bai. Nu mă supăr. La partea cu modestia e de discutat mai mult dar nu e vorba de lipsă de modestie sau aşa ceva în cazul ăsta. Se ştia că vin atât eu cât şi ceilalţi doi ce ar fi trebuit să lucreze. La astfel de evenimente nu se pictează pe bani. Fiecare pictează ce vrea, fie că e o comandă în curs, fie că-mi aduc o hârtie sau un plexiglas şi pictez pe el, fără ca lucrarea finală să aibă o destinaţie comercială. Ei ştiu de ce anume e nevoie la astfel de evenimente pentru că au mai fost. Noi pictăm practic pentru a întregi spectacolul. Dau un exemplu: în timpul pauzelor de drift, lumea se plimbă pt a vedea maşinile expuse, pe cei ce pictează cu aerograful şi pe fătucele ce dansează pe scenă sumar îmbrăcate care, să fim serioşi, nu vin ele fără a fi plătite. Acuma crede-mă că am avut mulţi care-şi băgau ceva în drifturi şi stăteau ciorchine în spatele meu ca să vadă cum pictez. Nu e lipsă de modestie ce spun, ci e adevărul. Ideea e că atât organizatorii cât şi cei ce pictăm avem de câştigat de aici că altfel nu ne-ar mai asigura cazarea. Refertior la ce spunea Klez, la Bucureşti o grămadă de premii de la spnsori nu au mai fost acordate. Cine crezi că le-a luat? Iar la bilet de 20 lei înmulţit cu câte lume a fost, plus sponsorizările şi chiriile celor cu standuri de firme... ei bine, nu vreau să mai spun nimic că începe iar să ă doară capul de ce încasări or fost. Nici măcar diploma nu am primit-o până în momentul de faţă, deşi ar fi trebuit să o primesc acolo. Sper că am fost cât de cât coerent şi m-am făcut înţeles, că tare mi-s obosit la câte drumuri am făcut zilele astea. Am ajuns şi prin Baia Mare. Voiam mult să ne vedem la o cafea dar nu am avut vreme. Rămâne pe data viitoare chiar dacă ţii cu ursul. :h5

Nerv, dragă, accept cu drag. Ai vrea să-ţi piictez pe capotă o pizza cu şaibe, piuliţe, garnituri etc.? :grin: Cu ce ai vrea: sos de lichid de motor sau de transmisie?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare