Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

3 ani de Club4x4

Max
 Share

Recommended Posts

Re: 3 ani de Club4x4

La multi ani!

Vreau sa va multumesc pentru faptul exista acest forum. Eu am gasit aici informatii utile, cred ca si altii.

Respect,

Florin S

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

La multi ani Forum si idei de a il infinta MAX. Mersi pentru ostenealä, nervi si investitie.

Calitatea informatiei este imensä si usor de filtrat. Mai multä decentä, spirit de colectivitate, mai mult respect fatä de necunoscutul din fata celeilalte tastaturi.

Amintesc aici de un alt forum ro renumit, al scriitorilor, de care sa ales .... din lipsa "creatorului" de simt de "mijloc" de pozitie neutralä.

A fi "Tatäl" unui forum este o pozitie f. dificilä. A crea asa ceva nu insemnä a detine "dreptatea" in mänä de fier.

Toti säntem oameni si toti gresim.

E bine aici!

Caut oameni cu interese comune, morale.

Forum Club4x4 - La mulți ani!:k

Felicitări atât pt tine MAX cât și echipei tale.

Forumul este extraordinar.... practic, împreuna cu întreaga comunitate s-a reusit transformarea acestuia într-o adevărata mișcare Offroad.

:Gr

Toate cele bune de la macinicu

(aka Sebi)

:cl

" I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali smile%20%2824%29.gif

Da, habar nu am cand au trecut anii acestia...

La multi ani :cl

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Bravo Max,la multi ani pentru forum!

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

La Multi Ani, :cl! :tk tutror celor ce s-au implicat, se implica si se vor implica in continuare in acest proiect.

Sa :xpentru asta!

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein

In primul rand La Multi Ani. Despre multumiri insa, cred ca acestea ar trebui directionate catre mai multe persoane care au pus bazele acestui forum. Toate bune si la cat mai MULTI utilizatori!

Parca ar fi fost ieri o zi de Mai din 2006 cand unii dintre voi vati intalnit la Sighisoara...Pe atunci nu era o intalnire :cl .Un an mai tarziu am descoperit forumul,atunci am cunoscut acest sport,hobby mai bine zis care mia intrat in sange.

Au trecut 3 ani de cand intru pe forum in fiecare zi,nu am prea multe postari cei adevarat,dar zi de zi intru cel putin 30 de minute pe :cl .

Felicitari si multe multumiri d-lui MAx si sotiei dansului.

LA MULTI ANI :cl

Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima clipa!!!

LA CAT MAI MULTI ANI !

Cu bune ,cu rele,cu buni sau cu rai ,cu realizari sau /si esecuri au trecut 3 ani

Inca o data LA MAI MULTI !

baciudibaciu

Inca un "La Multi Ani" si cati mai multi membri de la care sa avem ce invata, ca pana la urma omul cat traieste invata:2dr

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

La multi ani :cl ! :tk Max,ai facut o treaba excelenta,felicitari,este unul dintre putinele lucruri frumoase pe care le are RO. Inca odata La multi ani:cl si inca odata :tk Max !!:2dr

....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala!

Multi ani forumului si forumistilor!:cl

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!

In sfarsit am reusit sa pun pe Youtube si filmuletul surpiza.

Multumesc Cornelia pt idee, Vstef pt adunatul materialelor si Alexandra pentru realizarea filmuletului.

Multumesc de asemenea tuturor membrilor existenti cat si celor pe care i-am pierdut pe drum :grin:

Vizionare placuta.

:grin:

hzChIN5j-0A

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use