Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cote front bumper Vitara.

givanel

Postări Recomandate

Salutare tuturor Vitaristilor.

Intentionez sa-mi confectionez in viitorul apropiat o bara fata (poate si spate) pt vitara. Ma gandeam cev gen arb http://izook.com/tech/tracker/kicklift/images/19_done-front.jpg

ma poate ajuta cineva cu niste planuri/cote/etc? Ma intereseaza doar partea de jos, nu si bullbar.

Multumesc anticipat.

Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: cote front bumper Vitara.

Salutare,

Nu stiu daca va e de vreun folos, dar pe cand aveam si io veveritza, m-am apucat de ''lucru manual'', la o bara fata...care a ramas in stadiul de proiect.

Am dezvoltat un model 3d in acad 09, dupa care am facut o desfasurata a barii fata, apoi un sablon din carton (ca numai cartonul s-a pretat la acele forme si indoituri), chestia e ca trebuia continuat dupa sablon, cu piese din tabla, apoi sudate, apoi, apoi, apoi...

Initial aveam de gand sa fac un model functional, macheta la scara, dar chestia asta cred ca tine mai mult de ''stolu''l meu de pitici si de www.rhc.ro

Sablonul din carton asamblat se potrivea pe suzi cu abateri de pana in 20 mm, chestiune care se poate remedia, scurtand sau lungind elementele de capat...

Sper sa va fie de folos

Editat de Astral
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

eu mi-am facut si fata si spate aia din spate e foarte simplu de facut aia din fata eu am facut-o din bucati la fata locului nu merge dintr-o bucata daca intereseaza pe cineva pot trimite poze si eventual cote la cea din spate

Offroad Club Sibiu
Link spre comentariu

si eu am facut bara si fata si spate,fara schite si alte minuni,o poza cu ceea ce vrei su in timp ce incepi lucru si te afuzi da de la sine ce si cum trebuie sa vina

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Suzuki Bandit Concept....o idee privind bara fata...cu modificarile de rigoare!

Si eu ma gandesc cum sa-mi fac bara fata...si o voi face prima data din carton...direct pe masina...

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare