givanel Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Salutare tuturor Vitaristilor. Intentionez sa-mi confectionez in viitorul apropiat o bara fata (poate si spate) pt vitara. Ma gandeam cev gen arb http://izook.com/tech/tracker/kicklift/images/19_done-front.jpg ma poate ajuta cineva cu niste planuri/cote/etc? Ma intereseaza doar partea de jos, nu si bullbar. Multumesc anticipat. Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anovac Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: cote front bumper Vitara. caut si eu de ceva vreme insa fara rezultat. cel mai bine - sunt masuratori la cine detine deja asa upgrade-uri. http://www.lowgearexplorers.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: cote front bumper Vitara. cel mai repede te apuci tu si iti faci sablon si stii o treaba suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 (editat) Re: cote front bumper Vitara. Salutare, Nu stiu daca va e de vreun folos, dar pe cand aveam si io veveritza, m-am apucat de ''lucru manual'', la o bara fata...care a ramas in stadiul de proiect. Am dezvoltat un model 3d in acad 09, dupa care am facut o desfasurata a barii fata, apoi un sablon din carton (ca numai cartonul s-a pretat la acele forme si indoituri), chestia e ca trebuia continuat dupa sablon, cu piese din tabla, apoi sudate, apoi, apoi, apoi... Initial aveam de gand sa fac un model functional, macheta la scara, dar chestia asta cred ca tine mai mult de ''stolu''l meu de pitici si de www.rhc.ro Sablonul din carton asamblat se potrivea pe suzi cu abateri de pana in 20 mm, chestiune care se poate remedia, scurtand sau lungind elementele de capat... Sper sa va fie de folos Editat Martie 21, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pixi Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: cote front bumper Vitara. si pe mine ma intereseaza o shita ptr bara fata vitara...:tk toata schema e din ambreiaj Golf+ TSI Polo 9N3 Vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popamihai Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Re: cote front bumper Vitara. eu mi-am facut si fata si spate aia din spate e foarte simplu de facut aia din fata eu am facut-o din bucati la fata locului nu merge dintr-o bucata daca intereseaza pe cineva pot trimite poze si eventual cote la cea din spate Offroad Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Re: cote front bumper Vitara. si eu am facut bara si fata si spate,fara schite si alte minuni,o poza cu ceea ce vrei su in timp ce incepi lucru si te afuzi da de la sine ce si cum trebuie sa vina suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: cote front bumper Vitara. Suzuki Bandit Concept....o idee privind bara fata...cu modificarile de rigoare! Si eu ma gandesc cum sa-mi fac bara fata...si o voi face prima data din carton...direct pe masina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristimv Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: cote front bumper Vitara. Salutare. Pana la urma s-a gasit cineva care fabrica asa ceva? Ma intereseaza fata (cu suport de troliu) si spate. Life is short. Don't blink, you might miss something :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 (editat) Re: cote front bumper Vitara. poate va iintereseaza.:h5 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62402-vand-bara-home-made-vitara-bullbar Editat Martie 20, 2011 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deerut Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: cote front bumper Vitara. are cineva cumparata bara de la ARB? in cazul in care are .... poate ne masoara cotele pe exterior si ne ajuta sa iesim din impas. :dr3 vitara 98 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: cote front bumper Vitara. Eu am bara de fier facuta. Nu am avut nici un fel de cote. Pur si simplu am masurat cu ruleta. S-a taiat, s-a sudat, s-a masurat si tot asa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate