aztec Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Pun topicul asta ca sa ma mai racoresc si eu... Expunere... La firma la care lucrez(nu conteaza care) din cauza programului prelungit seara(uneori dupa 22.30) cand nu prea mai circula transportul in comun, ne da ceva bani pt transport, adica de taxi. Ma rog, trebuiesc decontati cu bonul fiscal al cursei... Cum sefi aia mari nu se poate ocupa cu asta.. (din cauza programului ), ne-a delegat pe noi.. sefi mai mici :grin: si in care au incredere , sa ne ocupam cu asta.. Problema apare ca eu trebuie sa distribui banii la 3 departamente.. ai mei, si altele 2.. daca la ai mei si la inca unul pot avea controlul plecarilor si am incredere in ei.. exista inca un departament cu care am probleme..mai vechi... Problema.. de ce uni cred ca pot insela, de ce cred ca pot ciupi ceva in plus fata de salariu, facand probleme celorlalti? De ce fac asta, asa la nesimtire... Eu trebuie sa dau mai departe bonurile pe care le primesc, la sefi care mi-au dat banii. Dar de ce mi se aduc ca justificare a deplasari lor bonuri la care ora de transport este dupaamiaza, ed ce unii au gasit necesar sa rupa bonul in portiunea unde este data si ora sau umezeste usorzona sa nu se mai vada aceste date..... de ce mi se aduc bonuri din alta zi sau vechi de luni. In kilul meu.. ma consoder un om civilizat si simtit.. m-am abtinut pana acum sa fac scandal, dar cred ca azi am ajuns la capatul rabdarii... Prea sunt inselat in fata, senin si fara remuscari. :fr2 :fr2 Eu circul numai cu masina mea.. Chiar daca as avea dreptul sa folosesc si eu banii... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Aztec-ule, parca-i fi de pe alta planeta. Nu stii ca nesimtirea nu doare? Nu te necaji... N-ai vazut ca si parlamentarii isi deconteaza tot asa deplasarile. Asa suntem noi romanii... "smecheri" 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Stiu.. din pacate.. dar sa fiu "pacalit" asa in fata nu s-a mai intamplat. :oops: Credeam ca totusi unde lucrez sunt oameni mai civilizati decat in parlament, dar uite ca exista exceptii. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 aztecule, vezi că e un topic deschis de mine numit: "Ce vă enervează". Hai să ne adunăm acolo toÅ£i nervoÅŸii. Adică, cu toÅ£ii, pt că nu e posibil ca să nu se enerveze niciodată careva pe ceva. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 @aztec: io zic sa-i deconspiri la Nasu'.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Te enervezi degeaba ... si eu am probleme de genul acesta, dar "nu pun la suflet" bonurile aduse spre decontare ... in fond, ii dau omului exact cat am convenit, si treaba lui este sa imi aduca un bon de decont valabil ... ... uneori, seara mai ales, soferii de taxi "nu au chitantierul la ei" :bleah ... asa ca, ori accepti situatia si mergi asa, pe cursa a noir :ga, ori pleci acasa pe jos ... probabil ca oamenii fac si ei rost de bonuri de pe unde apuca ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 @svejksoldjer :ga :ga :ga m-ai facut sa-mi treaca supararea....am ras de m-am cracanat :ha1 @ koala.. inteleg si eu situatia in unele cazuri daca e insotita de o explicatie.. dar asa pe fata.. parca i-ar lua de la mine, asa ma simt. si cand se intampla 1 data pe luna inteleg.. dar cand asta e o practica curenta...nu ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 ... Dar de ce mi se aduc ca justificare a deplasari lor bonuri la care ora de transport este dupaamiaza, ed ce unii au gasit necesar sa rupa bonul in portiunea unde este data si ora sau umezeste usorzona sa nu se mai vada aceste date..... de ce mi se aduc bonuri din alta zi sau vechi de luni. In kilul meu.. ma consoder un om civilizat si simtit.. m-am abtinut pana acum sa fac scandal, dar cred ca azi am ajuns la capatul rabdarii... Prea sunt inselat in fata, senin si fara remuscari... Daca nu vrei sa aplici varianta lui koala, nu le mai accepta chitantele care nu corespund! ... uneori, seara mai ales, soferii de taxi "nu au chitantierul la ei"... La aparatele de taxat de acum, nu mai poti folosi scuza asta! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 ca sef .... ai raspunderi frate.... daca ti-a lasat ceva de facut ....fa-o....!!! un sef mai primeste cate o mica atentie .... sa mai treaca cu vederea .... mai primeste cate o 'cerere cu dop' .... ce esti tu acolo ...vechil ...cum era ala in SCALAVA IZAURA ..... de nu misca nimeni in fromt ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 ....ai luat spaga ....... sa mor daca nu ai luat spaga ...... de aia nu mai zici nimic .... :ga cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 lipovene.. te vrem sanatos... :grin: nu am luat.. am spus si eu mai sus :!: intr-o discutie neoficiala dar argumentata.. sper sa scap de grija acelui "sector" si sa raman doar cu ai mei, daca n, oricum se schimba situatia, mai ales ca nu ma sunt "virgin" si m-am prins de situatie.. si singura spaga posibila ar fi o cafea de la dozator... :dr4 ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate