Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lucru important

Postări Recomandate

Poate nu pentru unii dar eu cand vad ca se ridica o constructie...prima oara se ridica gardu sau..distinsa buda (toaleta):ha:

N-am gasit nimic de subiectul asta asa ca m-am gandit sa va zic eu de..de...ce chestie..suna oare cum scriu?:)) :hl

Asa..la majoritatea dintre noi le e usor dar uneori caram dupa noi si consoartele care (unekle dintre ele) au nevoie de mai multa intimitate si nu pot sa-si faca..treburile..oriunde. Asa am dat peste asta (foto mai jos)

Sunt diferite modele (in fct de pret), am vazut pe unul din ele ca are 15L apa si 12 L pentru reziduuri:2dr

Chestia e ca...poate pana acum nu mi-a atras atentia dar nu tin minte sa fi vazut la noi. Poza am facut-o in Ucraina. Asa ca ..daca a fost deja discutat..aratati-mi si mie unde, iar daca nu..si aveti intrebari..eventual sa verific preturi...va stau la dispozitie. Mi se pare o chestie buna de luat cand mergi undeva 2-3 zile cu cortu (mai ales pentru cei ce le place sa citeasca reviste- Prietenii stiu de ce;)) )

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Lucru important

daca vrei cu cortul .... in locuri amenajate ....au toalete acolo ...

iar in locurile pustii ...nu ai nevoie .... e regula ... fetele in stanga , baietii in dreapta ...

..... ideea de a cara cacatul ala cu tine ..... mi se pare mulllllt mai dizgratioasa ....

... si nu in ultimul rand .... baietii ies de regula in natura cu 'pishecioase' din alea mici .... nicidecum nu cara nevestele dupa ei ....

http://www.youtube.com/watch?v=Vki4VrVUCU8&feature=related

Editat de Lipoveanu
cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

"Mi se pare o chestie buna de luat cand mergi undeva 2-3 zile cu cortu (mai ales pentru cei ce le place sa citeasca reviste-"

Iarta-ma dar poate n-am inteles eu bine: sa iau cutia cu mine in offroad si sa ma cac in ea? Si cu cutia ce fac, nene? O aduc acasa? O spal in cada si o refolosesc? Daca incurc cutia cu Lipoveanu?

Link spre comentariu

"Mi se pare o chestie buna de luat cand mergi undeva 2-3 zile cu cortu (mai ales pentru cei ce le place sa citeasca reviste-"

Iarta-ma dar poate n-am inteles eu bine: sa iau cutia cu mine in offroad si sa ma cac in ea? Si cu cutia ce fac, nene? O aduc acasa? O spal in cada si o refolosesc? Daca incurc cutia cu Lipoveanu?

eu pe alea mici de regula le tin asa in poala si de sub genunchi .... sa nu se stopeasca pe tenishi .... iar la finishi striga DADDY .... Daddy .... lasa-ma jos ca am terminat ...!!!!

Link spre comentariu

Uite o discutie ca asta, despre unde ma cac in ofroad, imi lipsea duminica noaptea. Am ras cu lacrimi!:ha: In urzici, din pom, in cutie, alaturi de Lipoveanu, sa-l vad pe yonutz cu ochii bulbucati cum se screme in cutiuta....aici am cazut pe spate:ha::ha::ha::ha:

D'asta-mi da dependenta forumul asta....jur!:ypu

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu

In sensul asta....

observ ca iti plac sporturile extreme ..... sa ne treaca pe amandoi .... si in cele mai intime momente sa ne tinem de mana ...!!!! :cort :ha: :ha:

Link spre comentariu

Pfiuu..e buna treaba..se vede ca am nimerit-o:2dr:ha::ha:

Acuma caut si un aparat de muls portabil..si am rezolvat problema:top:2dr

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

Link spre comentariu

da,da si s-aveti cutii din alea mici....:ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Ma doare stomacul de ras, aia cu incurcatul cutiutelor a lui Petre e mortala.:ha::ha::ha:

Acuma sa revenim ontopic va rog, e buna chestia aia pentru plecari asa cu familia si copii, dar ce te faci daca se baltacaie aia si se varsa-n masina?

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Pentru cei care au avut ( au ) rulota , se stie , aceea este o toaleta ecologica nelipsita din orice rulota. In rezervorul de sus , odata cu apa , se pune si o solutie speciala ( are rol si de odorizant ) care descompune substanta solida.

P.S. Nu se pleaca la drum decat dupa golirea toaletei ( in campingurile pentru rulote exista locuri speciale pentru deversare ) !

Se pot lua si de la noi de pe site-urile cu accesorii rulote - detalii pe pm.....

Editat de Astral
0745634366
Link spre comentariu

Ei hai ca asta-i culmea: sa-mi cumpar si pompita ca sa-mi vidanjez cutiuta cu caca!:dr3Las' ca pun furtunu' de vidanja in cutiuta lui Lipoveanu sa-i dea cu virgula la numarat boabe de fasole! Pfuai de capul meu, dar daca imi "descarca carbuni" Lipoveanu in cutiuta? L-ati vazut ce "magazie" are? Deci eu nu ma mai joc asa: fiecare cu cutiuta lui, cu vidanja mititica si fiecare la groapa lui de nisip!:ooo

Link spre comentariu

Din toata discutia se pare ca WC-ul oltenesc ocupa cel mai mic spatiu in masina.Format din doua bete : de unul te sprijini si cu celalalt te aperi de caini.

Da.....smekeria e sa nu-l spurci pe primul ca dupa aia murdaresti masina sau trebuie sa-ti cauti altul.....:ha:

Link spre comentariu

Din toata discutia se pare ca WC-ul oltenesc ocupa cel mai mic spatiu in masina.Format din doua bete : de unul te sprijini si cu celalalt te aperi de caini.

Si mai era si un cocean de papusoi, dupa ce termini treaba...

Link spre comentariu

Aia cu leoaica e chiar..mortala:hl:ha::ha::ha:

Mai am eu o varianta. Normal era cu o toaleta cu o gaura in perete, dar o putem adapta cu o scorbura la un copac..eventuall..

Cam asa e originala:

Prin..o parte a tarii (sa nu supar pe nimeni) cum se sterg la fund? Ei bine..in perete au o gaura, dupa ce isi fac treburile se sterg cu mana la fund, dupa care o introduc in aceea gaura. Dincolo de perete se afla alta persoana cu un par(maciuca) care la vederea mainii ii aplica vreo 2 lovituri . La acest impuls primit..primul isi baga mana in gura de durere..awwawwww:2dr(pt astral:)) astfel..stergand orice urma :ha:- de indoiala:2dr)

Editat de NeRv1

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare