Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lucru important

Postări Recomandate

Re: Lucru important

In urma cu ceva vreme, mai multi offroaderi spuneau ca acest forum nu mai este "la obiect". Daca vede Max topicul asta, ne-am cacat pe noi la propriu. :y Astrale, ia-l si du-l undeva intr-o magazie a forumului sa nu se vada!

Am vorbit de mierle, de gugustiuci, filme poze, dar de un asemenea subiect....nu credeam ca apuc ziua!:ha:

Mai are si-un titlu interesant: LUCRU IMPORTANT! Credeam ca a vorba de vreo osie...cand coclo...am dat-o-n cacare!:h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am ras cu lacrimi la clipul cu BMW-ul. Revenind la lucruri mai serioase, legate tot de cacare, am lucrat anul trecut cateva zile la o tabara de campanie (daca asa se numeste) instalata undeva prin Militari spre iesirea pe autostrada pentru militarii care plecau in Afganistan si am vazut niste chestii d-astea mbile de dimensiunile unui frigider auto (halal comparatie) care dupa ce-ti faceai treaba se inchideau ermetic si se puteau folosi mai mult timp, sau pana la umplere. Am impresia ca aveau si ceva lichid in ele probabil pentru ca pe cel care il foloseste a n-spea oara sa nu sa nu-l omoare parfumul. Daca aveti cunostinte printe militarii care au plecat pe-afara poate aflati mai multe detalii.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Da wolfman , nu zic ca nu sunt interesante dar alea sunt pentru un batalion intreg:ha: Eu am pus asta aici ca asa ceva ne incape si in masina..

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Bai, daca va vede Marius Turagmes cu astfel de posturi va-njura! Nenea Lipoveanu matale scrie de offroad sau de mecanica, iar tu Astrale "nu te mai rade" ca curca-n plop! Ca d'aia s-au amestecat topicurile aici intr-un mod nefericit: Jeepul tj cu cacarea, Patrolul cu sexul in 3, Toyota pescuitul la caras ..... :uameni

Uite, Vlad a fost ontopic: G cu tucal pe bullbar! Aia da! respect! Ca sa nu-ti sara stropii pe parbriz!

Link spre comentariu

Se zice ca "broasca la contoar".....:ha:

Io am fost on-topic......vezi mai sus........stiu cum e cu cacastoarele de campanie.....cu solutiile minune, stiu si de unde se cumpara........astept si io un raspuns la aia cu facutul la gaura din perete.......:ha::ha:

Link spre comentariu

Acum ar mai fi o situatie limita in care puterea de decizie este covarsitoare: ce te faci daca te-apuca cacarea in pozitia 48 din RB unde este un deal najpa, plin cu noroi si ploua de iti ia mintile? Daca nu te caci, cand te scremi sa tragi de troliu precis iti da cu virgula in chiloti!:grin: Daca te caci, cum ii spui unui pilot ca Adinebunu chestia asta: Ba, dispar un pic in tufisuri c-am vazut o veverita? Sau: Ba, arunca si tu hartia aia ca ma duc sa ingrop niste gandaci in fertilizator? Vezi ce najpa e sa fii copilot? Ca pilotul are timp berechet: cat mulineaza copilotul, el deschide usa, se pune pe ciuci si face un minaret maro la roata!

Dupa care poate si calca cu roata in el sa aiba noroc!

Link spre comentariu

Se gasesc si la noi la comerciantii de accesorii camping-rulote.....sunt niste solutii speciale care fac minuni......un fel de : "din rahat bici", pardon , parfum......:ha:
Enzact! Sunt niste bacterii care se pun si in fose septice si care transforma caca-canal in caca-chanel.:grin:
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

sa va dau un pont ..... 2-3 pakete din alea mari de 'drojdie de bere' ..... le aruncati in fosa septica a unui 'prieten' sa zicem ....sau in WC-ul din fundul curtii ... :tk1

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

sa va dau un pont ..... 2-3 pakete din alea mari de 'drojdie de bere' ..... le aruncati in fosa septica a unui 'prieten' sa zicem ....sau in WC-ul din fundul curtii ... :tk1

:ha::ha:

Mare coincidenta....aveam vre-o 12 ani si eram la tara la bunici, eram impreuna cu un var mai mare ca mine cu 5 ani...ideea este ca, ne-a prins vecinu la furat de struguri (avea struguri d-aia de masa mari) si a batut la noi ca la fasole.

Apoi a urmat razbunarea, am luat toata drojdia pe care a avea bunicamea, un pachet de 500 g, l-am dizolvat in juma de galeata de apa, amestecat bine si turnat in wc-ul omului ( care era aproape plin ) era intr-o dupa amiaza de august calduroasa

Omu' n-a trecut pe acolo decat a doua zi de dimineata, cand a observat el ca se umple wc-ul, a luat un arac si a inceput sa-l mestece sperand sa-l aseze. Dupa 3 ore, iesea materia din cabina si putzea in tot satul.

Iar mi-am luat batae, dar de la tata de data asta.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Rog observati cu cita atentie a fost ales locul cu miros de floricele si iarba ...

A fost testat mirosul de flori din comert cu destinatia discutata vs mirosul natural de flori de margine de poiana....

Dl Astral-delegat observator -nu a binevoit sa apara,acum avind adinci regrete :ha::ha:

Concluzia finala este ca in cazul in care se vor continua discutiile si opiniile care nu implica si o rulota,o sa importam niste pampersi speciali de offroad....ii puteti comanda in scurt timp,livrabili rapid,vin undeva prin iarna,si au 2 extra buzunare,la spate,pot fi purtati si invers in caz extrem si clar sunt heavy duty

:ha::ha::ha:

Asta-i un pamflet rog tratati ca atare!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

@NeRv1 Imi cer scuze ca a durat ceva timp pana am intrat iar pe aceasta discutie despre cacare, dar am scris in primul post ca minunea era de dimensiunile unui frigider auto normal, deci se poate transporta in portbagaj. Acum nu stiu cat de placut este sunetul lichidului care se 'omogenizeaza' in partea din spate a masinii. Pana la urma cred ca la umbra unui copac e minunat, mai ales daca e si ceva iarba sa te gadile la...diferential.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Dupa ce am tras o portie zdravana de ras, nu m-am putut abtine, si aducandu-mi aminte de ce am vazut, iata o altermativa croita cu cap si indemanare de roman de treaba:

buda de campanie anti-stropire, anti -urs si alte animale, cu acces ''la inaltime'':ha:

Pe asta am vazut-o in Retezat, undeva pe drumul catre Raul Ses..., mai precis in marginea drumului.

Merita vizitat si probat!

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Dupa ce am tras o portie zdravana de ras, nu m-am putut abtine, si aducandu-mi aminte de ce am vazut, iata o altermativa croita cu cap si indemanare de roman de treaba:

buda de campanie anti-stropire, anti -urs si alte animale, cu acces ''la inaltime'':ha:

Pe asta am vazut-o in Retezat, undeva pe drumul catre Raul Ses..., mai precis in marginea drumului.

Merita vizitat si probat!

de la inaltimea aia.... uite asa s-a inventat expresia tipic romaneasca < a facut cacatul praf>

Link spre comentariu

:ha::ha::ha::ha::ha:

RZVule, aia e din ciclul "fertilizarea eco" ...sau "dual hard carnator"?:ha:

Am si eu o nelamurire ...cand v-ati tinut de mana v-a mai durut? :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
Vizitator new kid in town

sunt cutiute chimice bros,li se spune toalete ecologice.se pune un praf in ele si nu mai ramane decat apa pe care o deversati fericiti oriunde,cica ar fi niste bacterii in praful ala care papa tot. se folosesc pe yachturi,tot pe siturile alea se gaseste si praful respectiv,dar numai pentru cei cu fete la drum,altfel mai sunt niste cutii alimentate la 12v de tin anumite lichide reci...prietenii stiu de ce. ei,celor din urma le vad eu utilitatea la iarba verde...sau namol,sau pe un velier in vanuatu...merge si croatia...

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare