cristi3611 Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 (editat) Ma puteti ajuta cu un link de unde as putea sa descarc harta europei full pentru un gps ce opereaza pe igo8. Multumesc. Editat Mai 16, 2010 de Astral Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: CAUT harta full europa pt Igo 8 Incearca sa vorbesti cu Suni de la Cluj sigur are ce iti trebe. Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: CAUT harta full europa pt Igo 8 Poti incerca si la baietii ce decodeaza telefoane, sau meseriasii in calculatoare. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Re: CAUT harta full europa pt Igo 8 Pe site-ul asta gasesti o gramada de harti noi, Igo ultima versiune, modalitati de instalare and stuff ... vezi ca arhivele cu hartile pe care le descarci sant parolate ... parola e scrisa pe pagina asta cu rosu: http://www.gpssoft.co.cc/igo/eastern-europe-r3-r4-2009-12-topmap-edition-revision-2-igo-8-maps/ Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Iunie 5, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2010 Re: CAUT harta full europa pt Igo 8 Multumesc:gr1 Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: CAUT harta full europa pt Igo 8 Salut Cauta pe torente, gasesti sigur. Eu de acolo le-am luat. Am hartile dar au 1.6 Gb. Daca erai din Bucuresti ti le dadeam cu placere. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: CAUT harta full europa pt Igo 8 http://btjunkie.org/search?q=igo incearca aici poate gasesti Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate