andreic Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Am reusit sa rup puntea la un Mitsubishi Pajero 3000 cm V6. S-a rupt de langa diferential. Odata cu ea si o planetara. Pe un traseu pe care de obicei il faceam superlejer acum era noroi mai sus de usi. Si praguri...si s-a rupt....daca ma poate ajuta cineva sa gasesc una pana miercuri sa apuc sa-mi fac masina pentru c-lung dau multe beri...daca nu o sa ma duc cu wranglerul :-( Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Re: Stricaciuni...de weekend... Am reusit sa rup puntea la un Mitsubishi Pajero 3000 cm V6. S-a rupt de langa diferential. Odata cu ea si o planetara. Pe un traseu pe care de obicei il faceam superlejer acum era noroi mai sus de usi. Si praguri...si s-a rupt....daca ma poate ajuta cineva sa gasesc una pana miercuri sa apuc sa-mi fac masina pentru c-lung dau multe beri...daca nu o sa ma duc cu wranglerul :-( Care model de pajero e? Din 90 incoace sau mai vechi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Dupa 90 Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate