be_ar Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 buna ziua tuturor pasionatilor de 4x4...sunt din lupeni si tocmai am achizitionat o vitara din 93 sper sa va placa si voua.o sa mai pun poze dupa ce reusesc sa o bag in niste noroaie..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta Prezentarea membrilor se face aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41601 citeste te rog regulamentul forumului inainte de a posta ceva ca sa afli ce si unde se posteaza. rog un moderator sa ii mute topicul la prezentarea membrilor. P.S. bun venit in club 4x4 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta MAh DJ da` atent esti....:ha: On topic: Bine ai venit in :cl "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta Arata intr-un mare fel!! Ii montezi un scut, un suspension lift si eventual niste gume si o sa te plimbe pe toate coclaurile :wink:! Sa o stapanesti sanatos!:h5 OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
be_ar Postat Mai 18, 2010 Autor Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta in primul rand imi pare rau ca nu am postat unde trebuia,ma bucur ca va place masinuta.....de cauciucuri nu stiu ce sa spun ca sunt deja de 235/75r15....credeti ca e nevoie de mai mari? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta Frumoasa jucaria!Spor la treaba...ca ai pe unde!:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta Cand am zis gume, ma refeream la niste AT-uri sau MT-uri, adica un profil mai agresiv, pt noroaie, zapada mare, etc. Un 215/75 sau 80/15 sunt marimea ideala pt Vitara. Oricum daca mergi doar la plimbari mai soft cu ea.. te descurci si cu cele actuale! Succes! OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
be_ar Postat Mai 18, 2010 Autor Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta de inceput cred ca am sa o iau mai usor pana ma invat cum sta treaba cu masinutele astea ......si de colindat noroc pe noi ca avem pe unde Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta bun venit! :cl cred ca dupa prima iesire in norori o sa intrbi tu de cauciucuri cat mai repede posibil! bafta la noroaie.........si acu la temperatura la mijloc p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta frumos acaret sa ai parte de cat mai multe noroaie Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente. in ceea ce priveste cauciucurile, plimba te cu astea pana simti tu ca ai nevoie de ceva mai ok gen AT-ri sau ulterior Mt-ri. Si cand vrei sa le schimbi intreaba ne si te vom indruma si sfatuii cu ceea mai mare placere. Sa fii sanatos:br 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta Faina, sa te bucuri de ea. Si eu sunt in cautare, sper ca sa reusesc cat mai curand. Sa ai multe satisfactii cu ea si sa o noroiesti cat mai mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta dupa ce o sa prinzi gustul offroadului sa te gandesti si la un troliu si poate si o statie cb care ti-ar prinde, in rest toate cele bune...:h5 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta Bun venit si sa o stapanesti sanatos ... Ce culoare are trecuta in talon ? Negru murdar sau negru pamantiu ? ca negru simplu cica nu o prinde :grin: :W ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
be_ar Postat Mai 19, 2010 Autor Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta va multumesc pentru mesajele voastre si ca m-ati primit intre voi,sper sa ne intalnim pe undeva.....si celor care vor sa isi cumpere astfel de masini piata din anglia e cea mai ieftina......daca va intereseaza va pot da cateva site-uri unde gasiti tot ce vreti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
be_ar Postat Mai 19, 2010 Autor Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta apropo..... ce poti gasi in anglia cu 900 de lire pe ebay ....eu zic ca mai bine de atat nu se poate mai ales ca din poze se vede ca e si aranjata un pic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta bine ai venit :cl,frumos utilaj suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
be_ar Postat Mai 19, 2010 Autor Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta asta alba nu este a mea am gasit-o la vanzare pe ebay cu 900 de lire si am postat pozele sa vedeti ce ieftine sunt in anglia.....a mea e cea neagra .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta cum o fi facut modelul acesta? autocolant sau vopsea? ma cam bate un gand ... ca am masina alba :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
be_ar Postat Mai 19, 2010 Autor Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta nu stiu dar arata foarte bine....cred ca poti sa o vopsesti daca ai un sablon,ca autocolantul cred ca e dificil de pus mai ales atatea fasii... dar ar merita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta este autocolant,la un moment dat si mertan de pe forum a facut asa ceva suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
be_ar Postat Mai 21, 2010 Autor Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta dac poate cineva sa iti faca e perfect, va arata foarte bine masina.....dar tre sa ai rabdare cu lipitul autocalantului,ca are cateva fasii.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta Salut! Bine ai venit in :cl !Faina masina s-o stapanesti sanatos! Poate ne lipim la ceva iesiri. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta Daca vrei noroaie cu masina da jos 235-urile si pune max 215.Vei avea probleme cu planetarele fata pe 235, vorbesc din proprie experienta, credema. Eu pe a mea vitara am pus 215/80R15 si au fost super. Masina e beton arata intr-un mare fel, sa te bucuri de ea :br. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
be_ar Postat Iulie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2010 Re: sper sa va placa noua mea masinuta multumesc pentru sfaturi,am incercat masina pe munte si merge super nu am avut nici o problema cu ea....in legatura cu cauciucurile am sa incerc sa le schimb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate