triquetrix Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 imi poate recomanda cineva niste dezmembratori de incredere? in sensul ca as comanda niste piese pentru vitara mea si n-as vrea sa achit ramburs niste gioarse mai cazute decat cele pe care vreau sa le schimb. nu poti vedea ce ti-au trimis decat dupa ce ai achitat curierul, asa ca trebuie mers pe incredere... daca aveti experiente ok, pls. dati-mi si mie niste contacte. ma intereseaza piese pentru o vitara cabrio din 1990, 1.6 benzina, injectie monopunct. multumesc anticipat. triquetrix Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIPER Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Re: stiti niste dezmembratori seriosi? Trimte-i un PM lui Roly cu doleantele tale. Este vanzator autorizat pe forum si mai mult de atat este un om de nota 10! Din cate stiu avea o gramada de piese de Vitara! :wink: Succes! OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Re: stiti niste dezmembratori seriosi? imi poate recomanda cineva niste dezmembratori de incredere? in sensul ca as comanda niste piese pentru vitara mea si n-as vrea sa achit ramburs niste gioarse mai cazute decat cele pe care vreau sa le schimb. nu poti vedea ce ti-au trimis decat dupa ce ai achitat curierul, asa ca trebuie mers pe incredere... daca aveti experiente ok, pls. dati-mi si mie niste contacte. ma intereseaza piese pentru o vitara cabrio din 1990, 1.6 benzina, injectie monopunct. multumesc anticipat. Salut si tie ... dar cam ce piese ai avea nevoie ??? Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
triquetrix Posted May 19, 2010 Author Share Posted May 19, 2010 Re: stiti niste dezmembratori seriosi? Tyh-Vl, deocamdata am aranjat ceva cu roly (la recomandarea lui viper de mai sus), urmeaza sa-mi trimita ce-mi trebuia. Iti retin insa adresa si disponibilitatea, pentru viitor. Multumesc oricum pentru intentie. triquetrix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts