Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A/C si Turbo pe 300 GD

koais

Postări Recomandate

Salutare natiune.

Am o ocazie sa achizitionez urmatorul tanc.

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?lang=ro&id=127906048&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=152%2C151%2C153%2C154%2C155%2C156%2C157%2C158%2C160%2C159%2C161%2C68&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=DIESEL&ambitCountry=RO&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=1

Se poate monta aer si turbo pe el? Si cam cat ar costa toata operatiunea, cap coada, piese+manopera. Exista cineva in buc care poate face asa o lucrare de calitate?

Si in al 2-lea rand, cunoaste cineva masina? M-ar ajuta foarte mult acest lucru, sa nu iau o teapa cat mine de mare.

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Mihai

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: A/C si Turbo pe 300 GD

A/C se poate monta, iti trebuie un compresor, un condensator, conductele si aeroterma cu A/C + un nenea dibaci caruia sa ii faca placere sa faca treaba asta. Nu cred ca "scapi" fara vreo 1200 EUR - din care vreo 7-800 ar fi manopera, cu conditia sa iasa o treaba ca lumea. Despre piese cel mai greu va fi sa gasesti aeroterma de G 463 cu A/C. Despre manopera cel mai greu va fi sa gasesti pe cineva dispus sa iti faca lucrarea asta...:uameni

Turbo. Aici lucrurile se complica un pic in sensul ca modificarile unui motor aspirat intr-unul turbo sunt foarte costisitoare si rareori dau rezultatul scontat. Cel mai bine ar fi sa gasesti un motor deja turbo pe care sa il adaptezi pe G. Poti pune un motor 3000 turbodiesel de pe 124 sau de pe 210. Mai indicat ar fi cel de pe 124 pentru ca nu are electronica. Oricare se potriveste la fix pe cutia ta de viteze, si dat fiind faptul ca tu deja ai motorul de 3000 aspirat nu vei intampina mari probleme la asezatul motorului pe masina si vei putea folosi si o gramada de piese pe care altfel va trebui sa le iei din alta parte (baie de ulei, sorb pompa ulei, accesorii, etc.). Vorbind de accesorii, poate gasesti un motor care are deja compresorul de A/C pe el, si rezolvi astfel si o particica din prima problema.

Bafta.

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

Ideea e ca i-am propus ca la banii astia sa vina cu AC. Si vroiam sa stiu daca e posibil sau doar ma imbarliga el. De asemenea cu Turbo. El zice ca se poate fara probleme, dar lafel, stiu ca pe un motor aspirat e belea mare sa-l faci cu "tiraj fortat". Problema cu axa cu came, chiulasa, rapoarte de compresie...

Astept sa vad ce solutie imi da.

Multumesc mult de ajutor.

Daca stiti pe cineva care a mai facut asa ceva si mi-ar putea da un pret ca sa fac lucrarea eu, pls share.

Merci

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Salutare, faza cu AC am incercat sa o fac la mai multe masini si ii dau dreptate colegului care a scris ca e..cam costisitoare. In afara de asta..din nou ii dau dreptate..ai sa gasesti putini care sa se bage la asa ceva din cauza lucrarii.

Din ce am auzit eu..sa pui turbo la motor aspirat...cam se duce motorul s cum luam in calcul ca noi l-am forta mai mult..nu prea as sugera aceasta varianta. Eu personal ca 4x4 am Mitsu ...DAR..am si un 300 SEL din 88 care a fost dizelizat cu un 2.5 aspirat de pe un w124. Ma uitam si eu ce sa fac sa mai cresc cp ( 90 acuma) si am ajuns la concluzia ca ce as putea pune momentan este un 3000 diesel cu dublu ax cu came. Are 126 cp si cred ca e de ajuns plus faptul ca are pompa mecanica si il pui direct sus fara probleme. La celelate cu turbo, computer..bla bla..trebuie sa gasesti pe cineva care sa ti le programeze..bla bla etc..si o dam in aceeasi problema ca si aerul conditionat. Plus ca am intels ca la asta de 3000 s-ar putea pune turbu dupa..asta nu mai stiu exact.

Si cum a zis madiorsv..scump halatu

Bafta in alegere:wink::h5

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

stiu pe cineva la cluj care pune are conditionat pe orice masina, pretul e in jur de 2000 euro, cu factura si garantie. instalatia vine pt fiecare model in parte. Tu stii daca merita sau nu. daca te intereseaza nr de tel da-mi pm.

mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare