nikepatrol Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 :D Duminica fiind de servici si avand treaba prin zona Calugareni,am facut o mica intalnire .2 G-uri si o Toyota.Relieful este variat,ravene,balti,dealuri,mlastini,loc de alergat cu 100 si /h pe macadam,loc de invartit cu masina pe loc pana ametesti,si tot asa.Cateva poze.Zona se poate considera poligon off road.Navara ia scos pe toti :P "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 altele.. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 mda, am terminat pe la 6 jumate aseara.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: da' oricum n-aveam anvelope :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 faina iesire !! :B si ceva adrenalina :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Frumos, ati avut noroi si acolo... :B 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 a cui este toyota ? faina iesirea :h5 :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 felicitari Bravos! Misto zona, am fost acolo cu un amic cu Landcruiser. Erau si baietii cu parapantele? ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Bine ca ai reusit macar tu sa mergi pina acolo. Data viitoare poate mergem in gasca mai mare. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 a cui este toyota ? faina iesirea :h5 :D ADI LOZINCA BUCURESTI : :c1 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Fain :B - cred ca ma treceau ceva sudori reci daca eram in toyota care sta cam ....inspaimantator intr-o rana acolo :shock: :D Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 a cui este toyota ? faina iesirea :h5 :D ADI LOZINCA BUCURESTI : :c1 ms sal intra pe forum ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 a cui este toyota ? faina iesirea :h5 :D ADI LOZINCA BUCURESTI : :c1 ms sal intra pe forum ? TAdy e userul lui de aici de pe forum. Dar intra destul de rar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 27, 2007 Partajează Postat Noiembrie 27, 2007 Fain :B - cred ca ma treceau ceva sudori reci daca eram in toyota care sta cam ....inspaimantator intr-o rana acolo :shock: :D la buzau s a ridicat pe rotile din spate sa vezi atunci senzatie :shock: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Decembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2007 Partea II.Duminica trecuta .Svek cu mine.Eu am luat-o la vale de pe un deal pe care era o marmelada si am indoit-o putin. :-( "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Decembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2007 Poze "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 mai mergem, tre' sa facem dealul ala. :grin: cred ca daca punem lanturi il urcam. asa, fara mi-a fost cam frica. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate