boczarionut Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 (editat) mi se pare super si chiar adevarat:ha::ha::ha: Editat Mai 19, 2010 de Astral Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HuuLa Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 (editat) Re: Pentru fanii G-Wagen On topic:reclama sugestiva,care intr-un fel spune adevarul.E o masina de calitate"built unlike any other":D Editat Mai 20, 2010 de Astral :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 (editat) Re: Pentru fanii G-Wagen Alta reclama foarte faina Editat Mai 21, 2010 de Astral http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HuuLa Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 (editat) Re: Pentru fanii G-Wagen Si inca una: Editat Mai 21, 2010 de Astral :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Pentru fanii G-Wagen off topic, de ce nu exista nicaieri pe net un filmulet cu crash test la G Klasse? Mie greu sa cred ca nu s-a facut.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Re: Pentru fanii G-Wagen Pai nu l-ai vazut pe primul? Ce altceva mai vrei?:ha: "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Re: Pentru fanii G-Wagen G-ul are o foarte buna reputatie privind siguranta, probabil usor exagerata. Mercedes nu are interes sa publice rezultatul unui crush test, rezultatul fiind probabil mai prejos de reputatie. Sistemul de testare tip Euro NCAP presupune izbirea masinii de un obstacol rigid, nedefromabil, ce nu avantajeaza o masina cu sasiu (foarte) rigid cum este G-ul. Un Renault Clio ar obtine mai multe puncte! La izbirea de o alta masina insa, cred ca G-ul puncteaza maxim. Am gasit pe net mai multe poze cu accidente ale unor G-uri. In toate cazurile celelalte masini aratau mult mai rau, chiar daca erau masini mari (BMW seria 7, Hummer 2 parca). Am fost personal implicat cu G-ul intr-un accident frontal cu un turism, fara raniri grave. Turismul a fost facut varza, probabil dauna totala, ocupantii lui au fost loviti destul de tare (desi s-au deschis airbagurile). In G impactul s-a simtit foarte putin, incredibil de putin! Bara si masca indoite, restul ok! Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Re: Pentru fanii G-Wagen La asta m-am gandit si eu, in cazul EuroNCAP G ar iesi destul de nasol.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Re: Pentru fanii G-Wagen Pe deasupra, scorul ar fi influentat negativ si de punctajul mic (minim, dupa parerea mea) la capitolul protectiei pietonilor. Sunt destule masini care desi protejeaza foarte bine ocupantii, au avut rezultate mediocre tocmai din cauza acestei depunctari. Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate