Yonutz Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 (editat) Ma uit afara ...ploua de vreo 2 saptamani ... la Bucovina la fel ... Intrebarea zilei de azi: Cate echipaje din cele inscrise vor incheia prima zi de concurs? :grin: Intrebarea zilei de maine seara: Cate echipaje din cele ramase intregi sau reparate ...vor continua a doua zi de concurs? Intrebarea zilei de poimaine: Cate echipaje au ramas in concurs? Or sa fi indeajuns cat sa se ocupe locurile pe podium? Le urez succes atat toturor competitorilor cat si organizatorilor ...cred ca va fi un concurs pe cinste ...de povestit nepotilor ...! :10:rsp Editat Mai 20, 2010 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: Campionatul national de pariuri ...editia Bucovina! Mult succes tuturor! O sa fie greu..... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: Campionatul national de pariuri ...editia Bucovina! Participantii sunt aici : http://www.bucovinaoffroad.ro/f_cine_2010.php REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: Campionatul national de pariuri ...editia Bucovina! Eu pariez pe vreme. Important e de distracţie să aveţi parte şi fără incidente neplăcute, ci doar din cele să poată fi povestite nepoţilor. Poate ajung şi eu duminică să vă admir acurateţea cu care împrăştiaţi noroiul în toate părţile. De abia aştept. A, şi încă ceva: dacă văd şi anul ăsta la BORC vreo tipă cu tocuri pe acolo, cred că mă voi tăvăli ca porcu prin noroi de râs, deci nu chemaţi psihiatria. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Campionatul national de pariuri ...editia Bucovina! 1. 50% 2. 30% 3. 10% din total concurenti 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Campionatul national de pariuri ...editia Bucovina! Si eu ma gandesc la ce spunea Yonutz. Oricum traseul e ocna , nemaipunand la socoteala ploile din ultima vreme. Succes tuturor sa se intoarca cu masinile intregi acasa ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate