emanoeladrian Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Salutare la toti Patrolistiiiii !.Am o mare rugaminte la cei mai priceputi dintre voi,am gasit un Patrol de vanzare (oferta) din 2001 3.0Di dar cu calculatorul pompei de injectie defect .Intrebarea mea este daca se poate repara sau cat m-ar costa unul S/H bun. Stiind asta ma ajuta in decizia de a-l cumpara sau nu.In limba germana calculatorul se numeste STEUERGERAT. Raman dator de cinste pentru eventualul ajutor. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
renegade Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: Patrol 3.0DI (2001) Calculator pompa defect..Ajutor ! http://www.dezmembrarimasini.ro/piese-culbutor_tachet-hidraulic/pagina-1797/ http://forum.club4x4.ro/search.php?searchid=297870 Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamluc Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: Patrol 3.0DI (2001) Calculator pompa defect..Ajutor ! Daca dai o cautare pe mobile.de la masina asta cu optiunea accidentat,gasesti "Motorschaden" la toate(aproape).Motoru asta a decis fuziunea cu renault(am R).Atunci au inlocuit in garantie f`o 2 motoare,aveau probleme din proiectare. nissan(am N) s-a rezemat de gardul renault(Europa) exact ca un betiv de sticla,vedeti ce`a iesit... Vorbe : ...Cel mai frumos Passat e Audi, ...Daca n`ai bani de Lexus ia`ti o Toyota. Era mai bine pe PM,n`am vrut sa ofensez pe cineva,sunt unii care au un cult ptr. cuscreala nissan&renault. Off`topic:au dus in State 35000 buc.renault velsatils cu calculatorul de bord in orice 7 limbi mai putin engleza,cate masini au vandut ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: Patrol 3.0DI (2001) Calculator pompa defect..Ajutor ! Din cate stiu eu de la surse sigure(zic eu) Patrolul, nu are nimic renault. Deci, se poate intampla defectiunea, fierul e fier. Scuze pentru off-topic!!! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamluc Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: Patrol 3.0DI (2001) Calculator pompa defect..Ajutor ! La vremea aia nu,si chiar avusesera ceva 4x4 ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Patrol 3.0DI (2001) Calculator pompa defect..Ajutor ! sfatul meu este sa nu te complici cu masini defecte. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ozo Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Patrol 3.0DI (2001) Calculator pompa defect..Ajutor ! Buna din nefericire Nissan a fuzionat cu Renault.Spun nefericire pentru ca in 2008 am avut un stagiu de pregatire la Lyon (la Renault) si am vazut ce ''inventivi ''sunt francezii. Electronica multa si nu intodeauna de calitate, cablaje aiurea ... Nissan este o masina ,dar cred ca de la asocierea cu Renault a pierdut pe piata. Vremurile e grele. oamenii e nervosi, are arme ,trage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Patrol 3.0DI (2001) Calculator pompa defect..Ajutor ! Domnilor, Despre ce discutam noi aici? :hl Nici o legatura cu subiectul ...conformati-va va rog sau o chem pe tantia aia cu halat albastru ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Mai 24, 2010 Autor Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: Patrol 3.0DI (2001) Calculator pompa defect..Ajutor ! Multumesc tuturor pentru sfaturi,ulterior am aflat ca motorul fusese refacut in intregime.Am renuntat la idee. Raman in continuare ´focusat´ pe un Patrol ,un 2,8 /1999 sau 3.0Di /2005 in functie de ce gasesc si la ce bani.Ma intereseaza sa nu prea bag bani in el in primii 2 ani. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate