Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Parcul Natural Comana

georgei23

Postări Recomandate

RECOMAND PARC NATURAL COMANA, pt relaxare

e o delta dunariii in miniatura la 30-40km de bucuresti

in preajma calugareni sau in lunca argesului sunt namoale mari mari si dune pt altfele de offroad. pt bucuresteni e f accesibil

cred ca intreaga lunca a dunarii are mult potential, atit offroad cit si picnic civilizat

ii asteptam pe cei din zona sau care o cunosc sa ne propuna ceva

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: comana

Da, este chiar o delta......Delta Neajlovului.....loc incarcat de istorie, mai veche (Mihai Viteazul, Vlad Tepes), mai noua (avioane britanice cazute in WW II...).....un loc care nu-ti vine sa crezi ca se afla la o "aruncatura de bat" de jegul citadin.....

http://stirileprotv.ro/exclusiv/travel/delta-neajlovului-locul-unde-tehnica-pescuitului-este-unica.html

http://www.universulpadurii.ro/index.php?name=News&file=article&sid=5250&theme=Printer

Dar, atentie....este un Parc Natural !

http://www.comanaparc.ro/docum/Strategia_vizitare.pdf

PS-in acel pdf este si o harta a zonei protejate....evident, greu lizibila.....locuri splendide, tara de kkt......

Editat de Astral
Link spre comentariu

Re: Parcul Natural Comana

Zona este cu adevarat extraordinara!

Am ajuns acolo in timpul unei partide de offroad din greseala. Ma dadeam in padurea calugareni cu inca un prieten iar cand am ajuns la lacul Mihai Bravu, vazand o padure in departare, am continuat sa mergem tot spre est in aval de Neajlov. Am intrat in padure, doua samuraie, prin coltul vestic al acesteia si am urmat un drum foarte interesant pe la marginea ei dinspre delta. Drumul era interesant pentru ca avea tot felu de obstacole, nu grele dar care te faceau sa te simti ca intr-o padure montana: paraie care-l strabateau, zone cu desis, cu noroaie sau acumulari de materii lemnoase. Padurea e mult mai curata decat cea de la calugareni si mult mai frumoasa. La un moment dat am ajuns intr-o poiana foarte bogata in vegetatie si destul de virgina.

Am petrecut cam o ora acolo iar in final am iesit pe drumul foarte primitiv ce leaga Vlad Tepes de Comana. De-abia mai tarziu, intrand in Comana, ne-am dat seama ca fusesem intr-o rezervatie :grin:

Merita sa mergeti acolo insa atentie, va puteti alege cu amenda daca intrati cu masina. Padurarul am inteles ca e dotat si el cu un Samurai.

Va salut !

Link spre comentariu

Va recomand vizitarea zonei cu ... caiacul sau canoea! Intrare la apa sub podul peste Neajlov din Calugareni si iesire la manastirea Comana. In mai sau iunie, mai tarziu apar zone cu vegetatie la suprafata apei unde inaintati mai greu. Durata traseului este de vreo 4 ore.

Puch 280GE
Link spre comentariu

Va recomand vizitarea zonei cu ... caiacul sau canoea! Intrare la apa sub podul peste Neajlov din Calugareni si iesire la manastirea Comana. In mai sau iunie, mai tarziu apar zone cu vegetatie la suprafata apei unde inaintati mai greu. Durata traseului este de vreo 4 ore.

wow. Excelenta idee!

Va salut !

Link spre comentariu

@alexb25 - incearca la canoe.ro. Au la inchirieri si sit-in de 2 persoane.

O alta varianta varianta este la userul McLaude (sper sa fi scris corect), dar cred ca are numai sit-on-top.

Puch 280GE
Link spre comentariu

eu am caiac sit on top si vreau sa ma bag....dati de veste cind vreti/puteti....we viitor eu as putea, sambata/duminica si poate o combinam si cu o noroiala pe acolo sau prin lunca argesului...

daca se mai baga cineva o postam pe iesiri de weekend

Editat de georgei23
Link spre comentariu

Am fost si eu de 1 Mai anul asta si anul trecut zona este super doar ca unii oameni nu.Acelasi lucru ca peste tot lasa mizerie sticle etc.Cel mai bine daca ai cum este sa te duci in cursul saptamanii.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Delta Neajlovului este foarte faina... si accesibila celor din Bucuresti.

Cine doreste sa-si faca o idee poate arunca o privire aici : http://picasaweb.google.ro/akita.teambuilding/TeamBuildingKayak?feat=flashalbum#

P.S. Intentia este ca acest link sa fie o sursa de informare pentru cei care sunt interesati de Delta Neajlovului. Pe link sunt postate NUMAI poze cu Delta Neajlovului. Totusi... intrucat pozele sunt brand-uite e posibil ca moderatorii sa-l considere reclama si atunci ii rog sa stearga acest post.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

@ akita - faine caiace ai. Am (deocamdata) si eu unul si l-am plimbat pe mare si prin Delta. Bravo pentru pozele postate si mai ales pentru spiritul de aventura :). Intre timp mi-am luat unul foldable :D (de aceea vand sit-on-top ul TOBAGO). Sper sa ne vedem pe ape pe undeva.

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Link spre comentariu

@ akita - faine caiace ai. Am (deocamdata) si eu unul si l-am plimbat pe mare si prin Delta. Bravo pentru pozele postate si mai ales pentru spiritul de aventura :). Intre timp mi-am luat unul foldable :D (de aceea vand sit-on-top ul TOBAGO). Sper sa ne vedem pe ape pe undeva.

ape pe care sa ne vedem ar fi... timp sa gasim:ooo

Link spre comentariu

zi-mi si mie te rog ce gonflabil ti-ai luat si daca esti multumit de el :h5

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare