cristi3611 Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 (editat) Aveti informatii despre acest model?Il am de la bunicul meu si ma gandeam sa il port de acum daca tot vine vara. Imi e ca o sa ma fac de ras! http://i951.photobucket.com/albums/ad357/yonutz_photos/Patrol%20lung/51129.jpg Editat Mai 21, 2010 de Yonutz Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Mai 27, 2010 Autor Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: poljot 17 jewels Nu aveti nici o ideie? Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: poljot 17 jewels Avand o valoare sentimentala, nu stiu daca merita sa-ti faci probleme daca te faci de ras sau nu......Oricum sunt la moda accesoriile vintage...... Pe de alta parte, din ce se vede in poze, pare un ceas de serie, iar cele 17 rubine cred ca sunt din cele industriale......Nu vad sa aiba vreo marca cum ca ar fi suflat cu Au........Ca si mecanism, e unul bun, sanatos, facut cu tehnologia furata de la nemti ca despagubiri de razboi dupa WW2......de-aia ne minunam toti ce zdravene ceasuri faceau rusii.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: poljot 17 jewels cu un asemenea ceas nu te faci de ras....e inca mai am primul meu ceas....Raketa....pe care nu-l port din motive obiective....sunt un tip activ si nu prea am chef sa-l stric cumva in activitatile cotidiene....:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 Re: poljot 17 jewels La ora actuala se gasesc in magazine(la preturi modice)numai ceasuri cu baterie,pe care il folosesti doar o singura data,deci sunt de unica folosinta. Ceasurile mecanice,fie ele rusesti,elvetiene sau de oriunde,la ora actuala sunt foarte putini cei care le poarta pt ca zic domne" ca sunt demodate:uameni Eu am o Raketa rusesc,l_am gasit cand eram in clasa 1-a pe jos in timp ce ma intorceam de la scoala,era invelit intr-o bucata de hartie,era defect,l-am dus la repara(tata,nu eu),si la ora actuala functioneaza perfect,fara sa il mai repar de atunci niciodata.:wink: Este la fel ca o masina ruseasca,brut,bloncos,greoi,dar indistructibil. Din clasa a9 a,bunicu-meu mi-a facut cadou un Atlantic,frumos,cadran negru,puncte fosforescente la cifre,pe orar,secundar si minutar,bratara elastica originala,watherproof,incabloc si antimagnetic,....dar ce folos,ca la cele mai mici socuri,incepea sa o ia razna,l-am dus la multi meseriasi,degeaba....am ramas tot cu Raketa mea veche la care am asortat o Lada niva din 83:grin:,care merge la fe ca Raketa:h5 Cu stima,:old bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 Re: poljot 17 jewels La ora actuala se gasesc in magazine(la preturi modice)numai ceasuri cu baterie,pe care il folosesti doar o singura data,deci sunt de unica folosinta. OFF TOPIC,nu poti generaliza,sunt multe ceasuri cu baterie si de foarte buna calitate,e ca si cand ai spune ca masinile vechii sunt foarte bune iar cele noi nu... "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 Re: poljot 17 jewels Sa nu mai vorbim de cele cu mecanism automatic...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: poljot 17 jewels Treaba cu automaticu` nu e asa de simpla. Nu stiu toti sa faca asa ceva. Momentan am un Vostok cu mecanism automatic care nu merge chiar asa de bine cum ar trebui. In general ceasurile mecanice (cu arc), dar mai ales cele automatice au o abatere negativa sau pozitiva. Adica din timp in timp trebuiesc etalonate pentru ca o iau inainte sau raman in urma. Ceasurile cu baterie nu au problema asta. Singurele ceasuri automatice care nu au abatere(sau ma rog o au foarte mica) sunt cele care sunt certificate oficial. Adica scrie pe ele ceva de genul Chronometre certifie. Aici intra marci gen Longiness, Breitling, Omega etc. Nu intra aici ceasuri gen Vostok Raketa, Poljot, Timex, Tissot, etc. Cat despre ceasul lui bunicu nu vad dece te-ai face de rusine. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate